Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Bez kitu, gadasz chocby seria miala uj wie jaki mega fakin hard poziom trudnosci. Bedziesz czekal i czytal i znowu gral na YT. Idz pan w uj.

No właśnie chodzi o to, że seria nie jest trudna, ale nie jest też łatwa. Jest wymagająca, ale chcę zobaczyć ile osób naprawdę będzie grać, a ile to zwykli stulejarze. 

Grze życzę wszystkiego co najlepsze. :cool:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Na tym forum nie istnieje szeroko rozumiane słowo zakład. A przynajmniej wnioski, jakie jedna ze stron winna wyciągnąc po przegranej. O, przepraszam jest jeden użytkownik który przegrał zakład i zachował się honorowo. Niejaki Dark_Pharmacist lub podobny co dostał 100 plusow za 20 kilo gierek na makarona. O innych zakładach panowie lepiej zapomnijmy póki godność jeszcze świta i nie jest zasłonięta klapkami na oczach.

Opublikowano

Mogę się założyć, że BB nie przebije na MC tej tak bardzo wyśmiewanej przez Klapy gierki z PC - Ori.

88 i ciągle spada :kaz:

Opublikowano

Zakład o plusy jest dla słabych.

Jeżeli BB nie dobije po tygodniu od premiery do obecnej oceny Ori, tj. 88% to Lem dostaje perma. Jeżeli dojdzie do 88% lub więcej to ja się żegnam.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Niech się Mroku z Lemem założy.

Opublikowano

Ten ból du.py botów o Bloodborne'a moda/DLC do DS :banderas:

Fix`d!

Niespecjalnie...niedlugo na One wychodzi odswiezony Dark Souls 2 ze wszyskimi DLC :reggie:

Opublikowano

Z tym poziomem trudnosci nie ma co przesadzac, oczywiscie jak ktos sie zagrywal w assassyny i cody na easy to po 15 minutach stwierdzi ze ta gra oszukuje i on to pie.rdoli, ale dla wprawnego gracza nie jest to wielkie wyzwanie. Pierwsze przejscie jest troche wymagajace, nastepne juz sa latwe.

Opublikowano

Mogę się założyć, że BB nie przebije na MC tej tak bardzo wyśmiewanej przez Klapy gierki z PC - Ori.

Jakby nie było najlepiej oceniona gra w tym roku, i druga najlepiej oceniona gra na tej generacji konsol, która nie jest sequelem/remasterem

Opublikowano

Ja BB ogram za rok a póki co wybiorę się na rower i może jakieś ognisko się zrobi  :kaz:

Opublikowano

Jakby nie było najlepiej oceniona gra w tym roku, i druga najlepiej oceniona gra na tej generacji konsol, która nie jest sequelem/remasterem

Jaka jest pierwsza?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

The EDGE magazine describes Bloodborne as a “brutal riposte” to players who think they’ve “seen it all before”

Po krótkim zapoznaniu się z Bloodborne mam zdecydowanie ochotę na więcej. Dużo więcej. - Koso
From Software wprowadziło odpowiednią liczbę usprawnień i nowości, dzięki czemu nie mamy wrażenia, że otrzymujemy po prostu kolejne Dark Souls. Jednocześnie, podstawy zabawy i filozofia rozgrywki pozostały niezmienione. 
Tak POWINNO wyglądać Dark Souls II na konsolach nowej generacji i pecetach (już w dniu premiery).

Bul zielonych dópsk tak bardzo silny wyczuwam Tu. :fsg:

Miłego pocieszania się przy remasterze najsłabszej części ze zyebanymi hitboxami, średniackim art  i jeszcze gorszym level designem, z którą Ojciec serii nie miał nic wspólnego.  8) :lapka:
Opublikowano

No właśnie bluber coś kręci.

Opublikowano

ROSEGUN

Opublikowano

Ultra ex ps4 Velocity 2x ma 90%. 

Opublikowano

xD Mówimy o PS4, nie Vicie.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

VITA NIKOGO BO NIE ŻYJE

Opublikowano

grunt że ex Sony ma 90%  :lapka:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Jaka jest pierwsza?

Shovel Knight na WiiU ma 89%

Opublikowano

Niech się Mroku z Lemem założy.

Nie bede sie z randomami zakladal.

Opublikowano

Cytat z tego priwiu z Eurogamera:

"From Software wprowadziło odpowiednią liczbę usprawnień i nowości, dzięki czemu nie mamy wrażenia, że otrzymujemy po prostu kolejne Dark Souls. Jednocześnie, podstawy zabawy i filozofia rozgrywki pozostały niezmienione."

Wyczuwam tu taki szpagat, ze az czuc te mordercze, spocone, trzęsące się napiecia w mięśniach nóg i du.py tego co to oceniał. Z jednej strony brand nju ekspirjens, a z drugiej - skad my to znamy?! :rofl2:

:dynia: :dynia: :dynia:

PS: Aha...i kolejne kwiatuchy tym razem z gejzilli:

Trudno zaprzeczyć stwierdzeniu, że grający w Dark Souls poczują się tu jak w domu. Sterowanie jest bardzo podobne, animacje, feeling też.

:yao:

Albo...

"Walka jest bardzo podobna do tego, co oferowały poprzednie gry From Software"

:Coolface:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

"From Software wprowadziło odpowiednią liczbę usprawnień i nowości, dzięki czemu nie mamy wrażenia, że otrzymujemy po prostu kolejne Dark Souls. Jednocześnie, podstawy zabawy i filozofia rozgrywki pozostały niezmienione."

Wyczuwam tu taki szpagat, ze az czuc te mordercze, spocone, trzęsące się napiecia w mięśniach nóg i du.py tego co to oceniał. Z jednej strony brand nju ekspirjens, a z drugiej - skad my to znamy?! :rofl2:

Trudno zaprzeczyć stwierdzeniu, że grający w Dark Souls poczują się tu jak w domu. Sterowanie jest bardzo podobne, animacje, feeling też.

Albo...

Czyli same plusy, cos Ci sie nie udalo.

Opublikowano

Albo...

Ale 6 forza/7 halo/ 5 gearsy to już jaranko co nie zielony hipokryto ?

Szkoda słów na Ciebie, tfu tylko splunąć pozostało.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

The EDGE magazine describes Bloodborne as a “brutal riposte” to players who think they’ve “seen it all before”

Po krótkim zapoznaniu się z Bloodborne mam zdecydowanie ochotę na więcej. Dużo więcej. - Koso
From Software wprowadziło odpowiednią liczbę usprawnień i nowości, dzięki czemu nie mamy wrażenia, że otrzymujemy po prostu kolejne Dark Souls. Jednocześnie, podstawy zabawy i filozofia rozgrywki pozostały niezmienione. 
Tak POWINNO wyglądać Dark Souls II na konsolach nowej generacji i pecetach (już w dniu premiery).

Bul zielonych dópsk tak bardzo silny wyczuwam Tu. :fsg:

Miłego pocieszania się przy remasterze najsłabszej części ze zyebanymi hitboxami, średniackim art  i jeszcze gorszym level designem, z którą Ojciec serii nie miał nic wspólnego.  8) :lapka:

Ale jaki ból dupy, można nie lubić ich gier ale to nie oznacza, że są słabe, oceny zawsze zbierają na poziomie to jeden z tych developorów który nie zawodzi :lapka:  :cool:

Zielona szlachta  już dostała swoją pierwszą perełką, teraz pora na was, tym bardziej, że na kolejną przyjdzie wam czekać i czekać.

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.