Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

dodałbym jeszcze projectile. chcę powrotu strzelania z blasterków gdzie będę musiał odpowiednio wymierzać tor lotu żeby trafić przeciwnika. dajcie mi jakiś dobry arena shooter gdzie będę musiał to robić. czy w nowym unreal tournament tak będzie wyglądać strzelanie?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

, nowy SDK, który umożliwiają 1080p bez większych problemów,

1080p bez większych problemów

xD

No dziwne że Bungie okroiło część efektów z Destiny bo nie potrafili tego 1080p wyciągnąć, ale to wina SONY ! :teehee:

Skąd niby wiesz co Bungie zrobiło? 

Opublikowano

Wiedziałem, że klapersy będą liczyć ile razy uncharted bylo wymienione xDDD g

Opublikowano

Raczej sprostowali twoje pierdolamento.

Swoją drogą fajny artykuł: Top 5 7-mej generacji wg 35 devów. Dziwnym trafem obok multiplatform w większości wymienione są exy ps3. Przypadek? Nie sondzem.

Jak zwykle gadasz głupoty.

To ci dokładnie wyliczyli, że się mylisz. Więc teraz czas na udawane "xD" ze swojej wtopy - "haha policzyli, ja nie policzyłem i się myliłem, a oni policzyli i mają rację, jaka beka z klapersów". Typowy bluber w obliczu konkretnego argumentu.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Raczej sprostowali twoje pierdolamento.

Swoją drogą fajny artykuł: Top 5 7-mej generacji wg 35 devów. Dziwnym trafem obok multiplatform w większości wymienione są exy ps3. Przypadek? Nie sondzem.

Jak zwykle gadasz głupoty.

To ci dokładnie wyliczyli, że się mylisz. Więc teraz czas na udawane "xD" ze swojej wtopy - "haha policzyli, ja nie policzyłem i się myliłem, a oni policzyli i mają rację, jaka beka z klapersów". Typowy bluber w obliczu konkretnego argumentu.

sam liczyłem, wyszła korzyść playstation nie mogłem tego napisać na forum bo tylko xbox - zadowolony?

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Bezpodstawnie obraziles marke w CW, bez zadnych solidnych argumentow.

Tak latwo ich teraz nie zadowolisz.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Figaro niepocieszony, MS zrobi restrukturyzację która głównie obejmie dział mobile

Microsoft is announcing its biggest ever job cuts today, affecting 18,000 employees. In a memo, Microsoft CEO Satya Nadella says the company will cut 18,000 positions in the next year, with former Nokia employees expected to account for around 12,500 jobs.

The cuts follow a recent memo from Microsoft CEO Satya Nadella, outlining a big shakeup for the software maker and plans to reshape the core of what Microsoft is. Nadella also dropped the devices and services moniker, opting for a focus on cloud and mobile for the future of Microsoft. In an interview with The Verge, Nadella talked about a need to increase Microsoft’s tablet share, and he also explained why he believes Google and Apple haven’t won’t yet. “I absolutely believe that in a world where there are going to be many screen sizes, and ecosystems across all of those screen sizes, and cloud services that'll be available on all ecosystems, that's what Microsoft's future is.”

http://www.theverge.com/2014/7/17/59...-job-cuts-2014
Opublikowano

Figaro niepocieszony, MS zrobi restrukturyzację która głównie obejmie dział mobile

Microsoft is announcing its biggest ever job cuts today, affecting 18,000 employees. In a memo, Microsoft CEO Satya Nadella says the company will cut 18,000 positions in the next year, with former Nokia employees expected to account for around 12,500 jobs.

The cuts follow a recent memo from Microsoft CEO Satya Nadella, outlining a big shakeup for the software maker and plans to reshape the core of what Microsoft is. Nadella also dropped the devices and services moniker, opting for a focus on cloud and mobile for the future of Microsoft. In an interview with The Verge, Nadella talked about a need to increase Microsoft’s tablet share, and he also explained why he believes Google and Apple haven’t won’t yet. “I absolutely believe that in a world where there are going to be many screen sizes, and ecosystems across all of those screen sizes, and cloud services that'll be available on all ecosystems, that's what Microsoft's future is.”

http://www.theverge.com/2014/7/17/59...-job-cuts-2014

Czyli stało się dokładnie to, co było napisane w tej plotce, którą wkleiłem. Ok.

Opublikowano

No trochę jestem, 18 tysięcy ludzi straciło pracę.

Bywa. Poradzą sobie, pracują w sektorze, który do nasyconych za bardzo nie należy. Na dodatek praca w tonącej firmie wcale nie musi należeć do najfajniejszych, więc zmiana wcale nie musi być zła.

Opublikowano

Co cię to obchodzi przecież to nie polacy.

Ale większość pracowała w Nokii, a ja używam tej marki od zawsze.

Opublikowano

To już jej nie używaj, bo nokia=microshit. Tylko Xperia.

Opublikowano

Witam wszystkich. Od tygodnia jestem posiadaczem X1. Obecnie posiadam Ps4 Ps3 PsVita. X-a miałem kupić przy premierze w PL, ale teraz jest taki sezon ogórkowy, że zacząłem szukać konsoli już teraz i udało się. Kupiłem prawie nowego z dwoma padami i z kinectem za 1350zł. Także cieszę się, że mogę do Was dołączyć. W drugim temacie na forum zapraszam do wspólnych znajomości.

tak kończą wyznawcy marki kupiłby sobie od razu XO a nie musiał każdego szrota od sony sprawdzać

Opublikowano

IMO samsung the best ;) 

Opublikowano

Samsung ma dużo lepsze pod świetlenie, jedyne jakie akceptuje, czarny to czarny. 

Opublikowano

Bul dupki blubi.

ha-ha-ha o co? że najlepszą grą, która ma wyjść na ps4 to będzie destiny od bungie czyli twórców mesjasza fpsowego halo, którego klapki tak bardzo nie lubią plus będzie to znienawidzone przez klapersów pif paf w kosmosie i jak tutaj nie mieć beki. Guernica, który ciągle szydził, że tylko pif paf na xboxie sam chce kupić ps4 z destiny. To jest beczunia sto procentów.

Opublikowano

Xperia xD

Tylko Apple biedaki.

Opublikowano

Blubi ja ps4 z destiny biore bo chce białe, a nie chce mi sie czekac na wersje bez gry. Czy sobie zostawie Destiny to zalezy od tego jak mi beta podejdzie, jesli bedzie coop na poziomie Borderlands to spoko, bo pvp na padzie mnie nie jara.

Opublikowano

Xperia xDTylko Apple biedaki.

ten mikro wyświetlacz to sobie mogą wsadzić :P tylko Samsung
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.