Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wyrocznia botów wydała werdykt na Order.

maxresdefault.jpg

Właśnie skończyłem the order, spina internetów na temat długości gry była troszkę przekoloryzowana,ja nie zauważyłem akurat żeby była aż tak z(pipi)anie krótka.
+ grafioza,desing,fajna szczelalka
- pasy u góry i dołu ekranu, pusty Londyn(tam może z 20 ludków mieszka Emotikon smile
Ogólnie gra za(pipi)ista na raz, takie 8/10 można rzec
cyfro poleca(najlepiej pożyczyć-jak ja Emotikon smile lub za pol ceny,bo po skończeniu nie chce się do niej wracać

8/10 i wszystko w temacie

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mowilem ze janusze, 7/10 max.

Opublikowano

Jestem trochę nie na bieżąco w CW więc te pytanie może być ciut nie namiejscu ale to jest Soul i Mazz na tej fotce?

Opublikowano

6/10 a ta slynna grafa to wydmuszka w klaustrofobicznych sterylnych kameralnych lokacjach, engine nadajacy sie na genialne horrory czy remastery z prawdziwego zdarzenia trzech pierwszych residentow, a nie dynamiczna gre akcji

Opublikowano

6/10 a ta slynna grafa to wydmuszka w klaustrofobicznych sterylnych kameralnych lokacjach, engine nadajacy sie na genialne horrory czy remastery z prawdziwego zdarzenia trzech pierwszych residentow, a nie dynamiczna gre akcji

Tak wiemy, kora w Uncharted>cegła w Order.

Opublikowano

Było 5/10, ale nagle widzę, że gra co raz bardziej warta skończenia co nie ficus

Opublikowano

:dynia:

Exact myślał, że jak jest napisane i7 to znaczy, że kosztuje 1,5 klocka. xD

Generalnie procek jest od dawna nieprodukowany. 

Expert jaki tryhard, chciał zabłysnąć wśród konsolowców i jak zwykle się zbłaźnił. A jeszcze dziś zarzucał coś podobnego Bluberowi  :dynia:

As we can see, while the PC version will support resolutions up to 4K, it will basically be a weird mix between the current-gen and the old-gen versions of the game. So while we’re going to enjoy the PS4-level shadow quality, we’ll have to stick with both the old ‘physics’ engine and the PS3-level quality effects. Oh, and online mode will be coming via a patch after 3 months of the game’s PC release.

So, well done Tecmo Koei. You just killed the PC version of Dead or Alive 5: Last Round. And for what is worth, here is a hint: you won’t win PC gamers’ trust by releasing an old-gen version of your fighting game. Just saying.

Beka z was jeszcze większa :dynia:

Opublikowano

Beka to jest z Ciebie bo myślisz, że ta gra kogokolwiek kiedykolwiek. :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

beka to chyba z ciebie bo ta gra #nikogo

Opublikowano

i znów beka bo wiedziałem że tak będziecie pisać kiedy będę wam wytykał jak głupi jesteście :D nie czytając linków które daje a wyłapując fragmenty o procesorach z lodówek

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

oj tam jaczez pewnie uronił łzę,że na komputerze z nasa pogra gorzej niż na bąku/ps4 :kaz:

Opublikowano

oj tam jaczez pewnie uronił łzę,że na komputerze z nasa pogra gorzej niż na bąku/ps4 :kaz:

Przecież jego bijatyki nie interesują

:isee:

Opublikowano

i znów beka bo wiedziałem że tak będziecie pisać kiedy będę wam wytykał jak głupi jesteście :D nie czytając linków które daje a wyłapując fragmenty o procesorach z lodówek

Głupi to Ty jesteś, że ktokolwiek będzie poświęcał czas na czytanie co jest w linkach, które dajesz o grze, która TOTALNIE NIKOGO. 

Najpierw robisz marne prowokacje, a potem płaczesz, że ktoś ma z Ciebie beke. xD

:dafuq:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W pierwszej linijce już było czuć bekę z PC, żadna prowokacja, to wy myśleliście że przeczytacie o i7 i zapewne chodzi mi o wymagania sprzętowe.

Opublikowano

suteq płacze,bo w jego mistycznym komputerze za 2000 co odpala wszystko na ultra nie starczyło miejsca na i7, więc musiał się zadowolić pentium 4.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

A jak niedawno forum ociekało spermą czeskiego, bo po sieci w DoA jakiegoś nooba rozklepał, to nikt mu nie napisał, że gra nikogo...

Opublikowano

suteq płacze,bo w jego mistycznym komputerze za 2000 co odpala wszystko na ultra nie starczyło miejsca na i7, więc musiał się zadowolić pentium 4.

odpala, na youtube.
Opublikowano

każdy kto grał we wcześniejsze gry z serii DS wie czego oczekiwać od Bloodborne i tylko ludzie co kupują ten tytuł przez hype mogą czuć się zawiedzeni.

No ale on desperacko wyszukuje jakichkolwiek podobieństw omijając jakiekolwiek info o nowościach i zmianach. I o to się tu rozbija. :lapka: Dla osoby faktycznie zainteresowanej tematem lista wprowadzonych zmian, nowości, oraz przede wszystkim dynamika i charakter starć to cud miód orzeszki. Wreszcie koniec z zakutymi w zbroje i tarcze żółwiami w pvp. :cool:

Oglądałem multum filmików z pvp DS2 i na ani jednym nie występował okutany w zbroje czy dzierżący wyrypaną od chmur do ziemi tarczę gracz. Dobrzy gracze tak nie grają, no chyba że jakieś ziutki lub inne janusze, także tego...
Opublikowano

Tyle minusików w ostatnich postach o PC, dziękuje ze doceniacie moja prace :banderas:

Trzeba przyznać ze juz teraz czuć ujednolicenie platformy PC i Xbox, kiedys minusy byłyby od blacharzy, teraz sa tez od botów.

Opublikowano

Po prostu polaczyly sie rody szlacheckie :)

Dla klapow nic sie nie zmienia - dalej zyja w lepiankach z guwna od sony,  z rzuconym spellem: dajemysiedymac

Opublikowano

Nie ustosunkowałes sie Czezky do tego ze na PC bedzie najgorsza wersja DOA do której Ci bili brawo i na kolana wchodzili po wygranej walce.

Opublikowano

Bijatyka wychodzi w gorszej jakości na pc niż na konsolach? Czas sprzedać pc  :frog: K.O ze strony experta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.