Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tak zle jak teraz to jeszcze w gamingu konsolowym nie bylo

Hm, patrzę tak na Metacritic i widzę: 237 tytułów zarejestrowanych

(...... Sony mi płaci.....

Mam największe klapy......)

A ja patrzę na oceny 237 gier na PS4 i widzę, że w żadną z nich nie gra ten, który ma zawsze najwięcej do powiedzenia.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Jeśli chcesz dyskutować Humulinie, to zapraszam! Wystaw kontrargumenty jeśli gdzieś nie mam racji. Chyba że nie stać Cię na więcej? A no tak...

Opublikowano

Wolę dyskusje z Fickiem, on przynajmniej jest na ziemi, a nie w nibylandii i nie patrzy na to, co się teraz dzieje przez pryzmat wypłat od Sony.

Opublikowano

była ciekawa dyskusja posiadacza xbona z posiadaczem ps4 to sie wjebał mondry ze stronką www jako argumentem w dyskusji, dlaczego mnie to nie dziwi

Opublikowano

Po co Merdkowi PS4. Jemu wystarczy, że ta konsola się sprzedaje.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

mendrek nie rozumiesz o co kaman ficusiowi bo ty jestes ze swoim ps3 jakos w 2013 roku

ficus mowi o stanie obecnym, jako posiadacz ps4

dokladnie o to mi chodzi

stan obecny to dno i mul, slabe lub srednie exy w malych ilosciach przeplatane multiplatformami bez szalu z malymi wyjatkami, do tego milion indykow, remasterow i gier na jedno kopyto

przyszlosc obu konsol szykuje sie lepiej - na horyzoncie kozackie multiplatformy (wiesiek,mgs5,batman) i exy (persona5, uncharted4, bloodborne, halo5, quantum break) wiec moze za rok o tej samej porze powiemy, ze ta generacja jest fajna ale na chwile obecna to marazm gdzie najwieksza beka maja blacharze bo jeszcze nigdy tyle gie rjakimi jaraja sie konsolomaniacy nie bylo w tak latwym zasiegu blachy

Opublikowano

Sony znowu na minusie.   :dance:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Na wysoki poziom w dyskusji z botami nie ma co liczyć. Nie mają kontrargumentów, to lecą z prywatą. Ku!turę znają wszak tylko z opakowań jogurtów. No ale jaki xbox takie xboty.

By the way, skoro już jesteśmy przy szajsowatości xbąka, to może pośmiejmy się z ponoć niezawodnej sieciowości tegoż sprzętu...

http://www.gamespot.com/articles/battlefield-hardline-connection-problems-due-to-dd/1100-6425986/

A targeted DDoS attack on Xbox Live’s server infrastructure on Tuesday evening has disrupted Battlefield Hardline’s first day of release, with players reporting intermittent problems connecting to the game.

Publisher Electronic Arts says that the issue is, for now, limited to the Xbox One edition. At 8pm Pacific Time on Tuesday, the company wrote on Twitter that it was “aware of Battlefield Hardline connectivity issues” and hoped the matter would be resolved quickly.

Two hours later, however, it announced that the connection problems were the result of a targeted online attack and had not been resolved. It wrote: “We’ve identified the connectivity issues on Xbox One are due to DDoS attack and working to resolve. Apologies for the inconvenience.”

Opublikowano

Trochę śmiechłem jak była mowa o wsparciu japońszczyzny na PS4 biorąc pod uwagę, że na dzień dzisiejszy stan japońszczyzny na PS4 wynosi "0" :P

Opublikowano

I kolejny link do strony wklejony przez tego Ultra Klapa. :facepalmz:

Pograj Ty czasem w jakąś grę człowieku, a nie tylko o nich piszesz. Może wtedy miałbyś własne zdanie, a tylko te cytowane.

Oh wait..... już plusa z tego miesiąca ograłeś, czekasz na następną cebulę.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Początki zawsze takie były, chociaż z perspektywy czasu niby wygląda to na korzyść czy to ps2 czy xboxa360, ale pamietam, że masa ludzi grała i kupowała gry na prawdę średnie bo nie było w co grać i sprzedawały się gry pokroju Saint's Row, King Konga, The Godfathera, Far Cry Instincs czy innych serio średnich gierek. Zawsze tak było i będzie, jak się wszystko rozkręci na tyle, że konsol będzie z 50 milionów na rynku (w sensie samej ps4) wtedy wydawcy bedą dawali najwiecej do pieca gierkami. 

Opublikowano

Mendrek piszący o argumentach jakby on jakieś miał . :obama:

Opublikowano

Wybacz Humulinie że posiłkuję się artykułami i rzetelnością Gamespotu, jednego z największych serwisów o grach na świecie, ale nie posiadam xbąka jeden by stwierdzić że nie można grać po sieci w BF-a. W zasadzie granie w singla w tą grę mnie średnio interesuje, dlatego xbąka specjalnie nabywać nie zamierzam, zwłaszcza że musiałbym potem naginać rzeczywistość jak Ty... :reggie:

Opublikowano

exact, mendrek i lem to najlepszy sposób na przekonanie kogoś do kupna xboxa

Opublikowano

W zasadzie granie w singla w tą grę mnie średnio interesuje, dlatego xbąka specjalnie nabywać nie zamierzam, zwłaszcza że musiałbym potem naginać rzeczywistość jak Ty... :reggie:

chcesz kupic ps4 i ogrywac hardline, te guuuwno?  - i ty masz czelnosc pisac o grach

mendrek cudownie wybiorczo wybiera zawsze te nowinki z swiata - jako klap ci nawet napisze, ze obojetnie jaki news w sieci nie znajdziesz o problemach w grami w sieci na xone to nic, kompletnie NIC nie podskoczy sony i driveclubowi gdzie przez 2 miesiace kod sieciowy lezal, nie dzialal, byl wylaczony

ale skad ty mozesz wiedziec bo dalej tkwisz w erze ps3 ogrywajac gry na ps3

Opublikowano

I na nudę w pracy.

Opublikowano

Ficek, xbot zamknięty w skórze Klapa.

Oh wait.... a może po prostu gracz z głową na karku?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

ale skad ty mozesz wiedziec bo dalej tkwisz w erze ps3 ogrywajac gry na ps3

Daj mu spokój, w końcu skończył GTA V przed pecetowcami :reggie:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Może i Sony jako całość nie ma się najlepiej, ale oddział odpowiedzialny za PlayStation i usługi z tym związane wyrasta powoli na siłę napędową japońskiej firmy. Najnowsze dane udostępnione przez Sony pokazują, że SCE zarobiło 17 miliardów.

Oddział nazywany Game & Network Services zarobił więc dla firmy w trzecim kwartale roku fiskalnego najwięcej. Na to złożyła się przede wszystkim o 17% lepsza sprzedaż konsoli PlayStation 4 w porównaniu do roku wcześniej. W w ostatnim kwartale roku kalendarzowego, Sony sprzedało 6,4 mln PS4, a w 2013 - 4,5 mln. Oczywiście do tego trzeba doliczyć rosnące wpływy z subskrypcji PlayStation Plus.

Co prawda Sony musiało wpisać w bilans strat mniejszą niż zakładano sprzedaż Vity i PS TV, a do tego doliczyć spodziewany spadek sprzedaży PS3 i gier na tę konsolę, ale aktualna generacja sama jest w stanie całość udźwignąć.

Nowe plany sprzedaży mówią o 17,5 mln konsol stacjonarnych (wcześniej 17 mln) dla roku fiskalnego 2014. Konsole przenośne (PSP, PSV i PS TV) nadal planowane są "zejść" w liczbie 3,5 mln. Sony za to podniosło oczekiwania wobec liczby sprzedanych gier z 390 milionów do 420 mln.

Cóż, PS4 faktycznie drukuje pieniądze.

8hptove.gif

http://www.pssite.com/news-40275-playstation_zarobilo_dla_sony_17_miliardow_zlotych.html

Dominacja jak za czasów PS2, a następna generacja, to już będzie dominacja jak za czasów PSX. :obama:

Opublikowano

Zapomniałeś o pokrytymwstydem. 

Serio, przez takie osoby właśnie coraz bardziej przekonuję się do kupna Xbąka, serio. Na grafikę i rozdzielczości tak czy tak mam wyebane od zawsze. (pipi)a, ja nawet nie mam często pojęcia o co chodzi w tych cyferkach, które rzucają klapy. I to niby ja jestem blacharzem. xD

Jedyne co mi teraz w xbąku przeszkadza to czas instalacji gier. Mam nadzieję, że poprawią to jakąś aktualizacją w przyszłości. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ficek to nie klapek, kiedys mial amige

Opublikowano

O wykastrowanym wilku na smyczy Mendrka mowa.

Oczywiście jak zawsze - didn't read, lol.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A, to przecież xbąk nie miał żadnej gry gdzie kod seciowy długo leżał. Niby ktoś coś tam brzdąkał pod nosem o jakiejś kolekcji, ale pewnie to były moje zwidy i się nie znam.

Ps. Swoją drogą Sony nigdy nie chwaliło się sieciowością, bo wie na czym stoi. Czego o pewnej konkurencji powiedzieć nie można...

Opublikowano

Fanek jest zadowolony z PS4 dzieki Daddiemu, kubsonowi,havenowi czy kermitowi.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.