Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

team amiga600 forever!!!!!!!!!!!!

choc zaczynalem z c64, a na komunie dostalem nawet stacje dyskietek do niej

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zapomniałeś o pokrytymwstydem. 

Też, ale jednak daleko mu do tercetu egzotycznego. Z ich wypocin można by taką ścianę płaczu ułożyć, że z miejsca stałaby się obiektem kultu Sonoizmu

Opublikowano

Chyba jest konserwacja skoro Mendrek się uaktywnił. :dafuq:

Opublikowano

Przecież Fanek ma Xbona.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

team amiga600 forever!!!!!!!!!!!!

choc zaczynalem z c64, a na komunie dostalem nawet stacje dyskietek do niej

i pozostawiłes comodorka pieknego, ktorego było trzeba śrubokretem kalibrować i wczesniej odpalać zasilacz żeby cokolwiek się włączyło na rzecz tego peceta amigi? :frog: mam gdzie w piwnicy jeszcze c64 o ile wujek nie wypier.dolił na smietnik chlip, ale atarowca walić z gumowca co nie Ficek?

A tak for real to zazdrosilem strasznie amigi mojemu kumplowi co stary z niemiec przywoził dobroci i miał Lotusa :wub: na niego. Nienawiść do innych konsol jest spowodowana biedą i tyle.

Opublikowano

Też, ale jednak daleko mu do tercetu egzotycznego. Z ich wypocin można by taką ścianę płaczu ułożyć, że z miejsca stałaby się obiektem kultu Sonoizmu

Ścianę płaczu sami tworzycie po każdym moim poście :kaz:

Opublikowano

exact, mendrek i lem to najlepszy sposób na przekonanie kogoś do kupna xboxa

Serio, przez takie osoby właśnie coraz bardziej przekonuję się do kupna Xbąka, serio. Na grafikę i rozdzielczości tak czy tak mam wyebane od zawsze. (pipi)a, ja nawet nie mam często pojęcia o co chodzi w tych cyferkach, które rzucają klapy. I to niby ja jestem blacharzem. xD

Jedyne co mi teraz w xbąku przeszkadza to czas instalacji gier. Mam nadzieję, że poprawią to jakąś aktualizacją w przyszłości.

A skąd Ty mozesz wiedziec jaki jestem poza CW? XD, odstawcze sobie czasem internet, polecam.

Nigdy w życiu nie oceniłbym nikogo pisząc z nim w bekowym temacie na forum.

Ale rozumiem to z drugiej strony, do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć.

Opublikowano

Przecież Fanek ma Xbona.

tak, odkupil od kidnappy

Opublikowano

Co mają wspólnego xboty i modelki z Instagrama?

I jedni i drudzy lubują się w g*wnie rozmazanym *badum tss* :reggie:

Opublikowano

A, to przecież xbąk nie miał żadnej gry gdzie kod seciowy długo leżał. Niby ktoś coś tam brzdąkał pod nosem o jakiejś kolekcji, ale pewnie to były moje zwidy i się nie znam.

Ps. Swoją drogą Sony nigdy nie chwaliło się sieciowością, bo wie na czym stoi. Czego o pewnej konkurencji powiedzieć nie można...

chcesz mi wmowic, ze kolekcja halo sieciowo rowniez przez 2 miesiace nie dziala wcale? WCALE, WCALE

nie umiesz nawet czytac ze zrozumieniem - pisalem i kazdy wie, ze xone i gry tez maja czasem wpadki w kodzie sieciowym, jednak żadna nie byla tak zenujaca i wielka jak wpadka sony z driveclubem, ktory byl od poczatku, od pierwszego pokazu, jeszcze jak ps4 nie bylo na rynku, reklamowany jako gra spolecznosciowa - sieciowa, stad tez miedzy innimi taka a nie inna nazwa tej gry

Opublikowano

@exact

Ale gdzie ja piszę cokolwiek o Tobie w rzeczywistości? Skąd Ty to wyczytałeś? XD

Opublikowano

Serio, przez takie osoby właśnie coraz bardziej przekonuję się do kupna Xbąka, serio.

Czyli w 100% spełniam swoją misje, oby złodziej wylądował na lajwie.

:obama:

Opublikowano

Co mają wspólnego xboty i modelki z Instagrama?

I jedni i drudzy lubują się w g*wnie rozmazanym *badum tss* :reggie:

Ktoś coś wspominał o prymitywnych komentarzach i prywatach?
Opublikowano

Ścianę płaczu sami tworzycie po każdym moim poście :kaz:

sciane beki chyba

Opublikowano

@exact

Ale gdzie ja piszę cokolwiek o Tobie w rzeczywistości? Skąd Ty to wyczytałeś? XD

To pewnie ten jego słynny wzrok dostrzegający rzeczy, których nie ma się uaktywnił

Opublikowano

pokrytyspermączeaz plusuje lemonkę, czy można upaść niżej ?  honor już nie ma więc co jeszcze można zrobić nie tak ze sobą ?  :yao:

Opublikowano

Ficus to gość ktory mowi prawdę Xbox i ps4 to guwno, punktuje jednak klapkow łapiąc przy tym przychylność botów.

Ja twierdze to samo Xbox to guwno i ps4 tez, nie wchodzę jednak żadnemu botowi na kolana by niby pokazać swoją bezstronniczosc i ja jestem zły. :dynia:

@exact

Napisałeś ze dzieki mnie masz ochote kupić XOne, czyli bierzesz na serio wszystko to co piszą ludzie w CW.

Opublikowano

ty jestes po prostu głupi, głupota bije z twoich postów handluj z tym :hi:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Ale czy jesli debil uważa normalnych ludzi za idiotów to oznacza ze ma racje?
Opublikowano

@exact

Napisałeś ze dzieki mnie masz ochote kupić XOne, czyli bierzesz na serio wszystko to co piszą ludzie w CW.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wiesz co, w takim razie Ty też wziąłeś na poważnie to co napisałem. :dynia:

exact weź się ogarnij, nie sprowadzaj siebie to poziomu lemonki czy pokrytegowstydem, albo co gorsza do mendrka.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ale czy jesli debil uważa normalnych ludzi za idiotów to oznacza ze ma racje?

nie, nie masz racji

Opublikowano

Fanek jest zadowolony z PS4 dzieki Daddiemu, kubsonowi,havenowi czy kermitowi.

My takze jestesmy zadowoleni z wyboru Fanka.

Opublikowano

haven zamawianie pizzy przez xboxa smiga bez zarzutów?

Opublikowano

Ficus to gość ktory mowi prawdę Xbox i ps4 to guwno, punktuje jednak klapkow łapiąc przy tym przychylność botów.

Ja twierdze to samo Xbox to guwno i ps4 tez, nie wchodzę jednak żadnemu botowi na kolana by niby pokazać swoją bezstronniczosc i ja jestem zły. :dynia:

ja nikomu nie wchodze na kolana, obie konsole to guuwno na dzien dzisiejszy i po prostu to co mnie odroznia od wielu to potrafie skrytykowac kawalek plastiku jaki mam pod dachem i samo sony jesli swoja decyzja na to zasluzyli, a jest tak dosc czesto. Jak sony zasluzy to pochwale, jak cos spieprszy to wylewam zale, podobnie z microsoft - nie ma taryfy ulgowej z uwagi na to jaka konsole mam w domu

mam klepac mendrka po ramieniu bo reprezentuje moj oboz jak pisze glupoty? nie ma szans

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.