Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Co cię to obchodzi przecież to nie polacy.

Co botów obchodzą wyniki finansowe Sony i ich rating, przecież nie są akcjonariuszami.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No jawnie, 2.5 melona GT6 na bazie 80 milionów konsol to jakaś żenada. Forza 5 sprzedała się w 2 milionach a xboxów jest raptem trochę ponad 5 milionów. Kutasiarze zabrali dostęp do online w GT5 to dobrze im tak.

Odcięcie online dla GT5 to jedno, ale nie to było główną przyczyną spadku sprzedaży. Sony takie głupie miast bowiem chamsko przenieść gotowy kod wzorem MS i jego Forzy5 na next gena wydało go na 3 tyg. przed jego premierą. Na ps3. Gdy większość ludzi była już zwyczajnie zmęczona 7-mą gen.

Terror pisał tutaj ile to tytułów na "10" poza TLOU I U2 posiadało ps3 na ub. gen. wymieniając po stronie MS GeOW, Halo 3 i PGR4. Już spieszę z odpowiedzią; żadnego. T.j. i w przypadku MS.

A tak poza tym: Wipeout Fury > PGR4, Dragons Crown > U2

Choć żadnemu z nich nie ośmieliłbym się dać więcej jak 9+.

Mówię jak jest.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Trzeba też pamiętać o ustawieniu blokady FPS na 30, żeby zapewnić sobie prawdziwy console experience.

stałe 30 fps na konsolach? to już takie luksusy tam mają?  :huh:

Opublikowano

To już jej nie używaj, bo nokia=microshit. Tylko Xperia.

Zki rozjklejaja się, Sony twierdzi że to nie ich wina syfiasty telefon jak każdy Samsung.

IMO samsung the best ;)

To prawda, dziecku do szkoły dać jak znalazł, max gimnazjum.
Opublikowano

najlepsza jest moja 9 letnia nokia. Cegła ale nadal mi służy jak mój smartfon po jednej imprezie albo wypadku w pracy idzie na serwis. Im bardziej skomplikowany badziew tym szybciej się psuje. :)

Opublikowano

Czuje w kosciach ze szybciej zagram w bete Destiny na Xbonie niz wstanie PSN XDDD

NO ALE GRY ZA DARMO NA TRZY KONSOLE TYLE GRANIA #SONYTAKIEDOBRE <33333

Opublikowano

Nawet smiechlem xD

Niezle jak na Xbota. Ale serio, Sony, PSN...

782c23f01eed.gif

Moglem tolerowac cos takiego kiedy nie trzeba bylo za to placic ale teraz to przegianaja pale.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Jak wyszedł KZ 2 to też sobie pograć nie mogłem ;(

Opublikowano

ja też, ale potem zdałem sobie sprawę, że to po prostu polaczkowa zawiść, że szlachta (mimo problemów) zaraz zagra w betę Destiny a boty jeszcze muszą czekać.

Opublikowano

Że co, że niby o mnie chodzi ? 

Opublikowano

do mnie gadasz ? :) jeżeli tak, to nie. Moj post to odpowiedź na post bansai'a.

Kufffa, ja rozumiem, że każdy ma parcie na tę grę, ale jeżeli teraz ta usługa jest płatna to po prostu takie rzeczy zdarzać się nie mogą.

Opublikowano

Ok i wszystko jasne.

Ja akurat parcia nie mam ale chętnie sprawdzę.

#sonytakiedobre  PSN płatny i leży. 

Opublikowano

ja też, ale potem zdałem sobie sprawę, że to po prostu polaczkowa zawiść, że szlachta (mimo problemów) zaraz zagra w betę Destiny a boty jeszcze muszą czekać.

Smiechlem.

Opublikowano

"Mam zassane 15gb a grać nie moge , ciagle ten błąd a widze ze znajomi grają."

I co terassssss? Niektórzy już grają.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Jeszcze sie nie spotkalem z beta ktora by poszła gładko bez zadnych zgrzytów.

Opublikowano

SONY dba o klienta. Najpierw dostarcza gierki z PS3, tym którzy nie mieli okazji ich ograć, a teraz dla tych samych klientów online z PS3.

Opublikowano

MS pobiera od 8 lat i nic nie dawał w zamian. I tak to nic przy tym co robi Sony.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Dawal najlepsza usluge do gry online, malo?

Opublikowano

MS pobiera od 8 lat i nic nie dawał w zamian. I tak to nic przy tym co robi Sony.

jeśli bezproblemowa usluga sieciowa to jest nic to ja juz nie wiem co mieli by oferować

Opublikowano

kolejna beczunia ze szrota ps4, tyle lat z PSN jeszcze haracz trzeba płacić a problemy te same, jak to mówiła sonybociarnia że można w trakcie awarii/konserwacji ograć na spokojnie singla  :rofl2: 

Opublikowano

Weź Ty lepiej sprzedaj tego ONE, na (pipi) Ci konsolą która tak hejtujesz? 

Opublikowano

Ms daje usługe która przynajmniej działa xD

Kórwa który to juz raz klapki zostały wydymane bez wazeliny przez ten PSN

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ja nie wierzę, że oni cokolwiek robią przy tym PSN. Gdyby zsumować czas, jaki poświęcili na te konserwacje, to przez ten czas grupa średnio rozgarniętych studentów informatyki byłaby w stanie napisać od zera lepszą usługę. Oni po prostu wyłączają serwery by oszczędzać prąd i nie powiększać już i tak ogromnych strat w kochanym SONY.

Opublikowano

do premiery tlou naprawią

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.