Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Powiedz, że ten obrazek to troll i tak naprawdę pochodzi z Dark Souls.

:dynia:

KLAPERSTWO ZAORANE, ZNOWU NAOBIECYWANO SUPER GRAFICZKI, ALE CO PORADZIĆ JAK PS4 NIE RADZI SOBIE Z TEKSTURAMI HQ XD

Opublikowano

Ja juz chyba wyroslem z kolekcjonerek, im wiecej ich czlowiek nazbiera i nastawia w szafie to sobie zdaje sprawe ze wiekszosc to zawalajacy cenne miejsce junk i chyba wole wiecej ladnie i rowno ulozonych standardowych wydan niz tekturowe pudla na pół regału.

No chyba ze ktos bogaty i ma pałac to takiemu dobrze :reggie:

Opublikowano

Byl juz ten screen z bloodborne?

1426719599763.png

Ale MOC :obama:

pisałem nieraz że ta gra graficznie leży gdzieś między PS2 a PS3, a pokrytywstydem i inne klakiery mnie minusowały.

Opublikowano

Byl juz ten screen z bloodborne?

1426719599763.png

Ale MOC :obama:

N9QH9X5.jpg

Prawie jak Monster Hunter.

Opublikowano

Właśnie się obudziłem... śnił mi się fragment konferencji Ubi na nadchodzącym E3 i trailer na którym pokazany i zapowiedziany był nowy Rayman, tym razem znowu w 3D. Ciekawe, czy sen był proroczy. :)

Opublikowano

Ubi na E3 być może zapowie Beyond Good & Evil 2 ;)

Gra jest przecież w produkcji od dłuższego czasu, ale dopiero PS4 i Xone pozwoliły należycie rozwinąć skrzydła i sprostać ambitnym wymaganiom twórców.

Na Watch_Dogs 2 chyba trochę zbyt wcześnie.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

To jest ściema z tym "za słabe sprzęty na nasze aspiracje". Zobacz, jakie gry powstawały 15 lat temu. Pierwszy Half Life do tej pory ma jedno z najbardziej zaawansowanych AI na rynku, to samo Halo:CE. A na jakie sprzęty te gry były robione? Nie che się ch.ujom i tyle. Zresztą Ubi...

Opublikowano

Jednak bardziej bym sie spodziewal Patrz Psow 2 czy Daleki Placz 5 niz nowe Beyond Goog & Evil :P

Od Ubi to chyba tylko czekam na sequel Child of Light.

Opublikowano

BG&E 2 mogliby w końcu zrobić... ale obawiam się, że teraz ta gra jest już nikogo. Choć z drugiej strony na poprzedniej generacji wypuścili pierwszą część z podbitą rozdziałką... więc może jeszcze do końca nie jest to przekreślona gra.

A na FC5 i WD2 na pewno nie będziemy długo czekać. Zrobią ctrl+c - ctrl+v kilka razy i oba tytuły gotowe. Janusze będą zadowoleni, bo dopiero co ograli poprzednie części i już mają następne, a my nadal będziemy tu siedzieć i stękać, że kontynuacji naszej gierki(BG&E) paskudne Ubi nie chce zrobić. :reggie:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Ubi ma tyle marek do wskrzeszenia ale zamiast tego beda klepac kolejne kopie asasyna :frog:

Wciaz czekam na Raymana 3D, BG&E2, brothers in arms

Opublikowano

Nie zapominajcie jeszcze o downgrade The Division :reggie:

Ehhh Ubi....

Opublikowano

No co zrobisz, jak nic nie zrobisz blantman. :frog:

I jak ja mam żyć teraz?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

spodziewacie sie BG&E2 a dostaniecie assassina na next geny, assassina na pastgeny, assassina na telefony, watch dogs remaster hd, watchdogs 2, far cry 4 red yeti dragoon i jako wiesienka na torcie dlugo wyczekiwane the crew 2

edit: dzis mija embargo na recki boohatera ratujacego honor plejstejszyn? stawiam 88%

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Tja... myślę, że Child of Light 2 to max o czym możemy sobie pomarzyć w kwestii ambitniejszych gier od Ubi.

Opublikowano

boohatera ratujacego honor plejstejszyn

raczej pierwszy, potencjalny powód, dla którego może warto będzie kupić którąś z "nowych" konsol, ergo bohater ratujący honor next gen   

Opublikowano

ale ja nie mowie o wiedzminie 3 tylko o bloodborne

Opublikowano

no dla wiedźmina to może warto bedzie kupić solidne PC, no przecież nie xbona, kaman 

Opublikowano

No ja właśnie głównie dla Wieśka kupiłem Xbona. Pozostała biblioteka to tylko dodatek, który zaważyły, że nie konsola Sony, a właśnie kolejny Xbox u mnie zagościł. A że grafika najładniejsza na PC będzie? Kogo obchodzi grafika, kaman, jesteśmy konsolowcami.

Opublikowano

pc w obsludze do gier przypominaja konsole #stemsamosierobi

a konsole coraz bardziej pc, patche, updaty, firmware, updaty pada

granica sie zaciera

#win10 #almosttime #dx12

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.