Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chyba coś brałeś jak to pisałeś. Xone jako konsola jest kolejny raz obsługiwana przez M$ od dupy strony co powoduje wydawanie większości niby exów z tej konsoli na PC. Jedyne sensowne combo obecnie to PC + 3DS a nie ułomne kompy w obudowach konsol - PS4 i Xone.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Xone jako konsola jest kolejny raz obsługiwana przez M$ od dupy strony co powoduje wydawanie większości niby exów z tej konsoli na PC

potwierdzam, wszystko możecie znależć na ppe.pl i gafie

Opublikowano

Chyba coś brałeś jak to pisałeś. Xone jako konsola jest kolejny raz obsługiwana przez M$ od dupy strony co powoduje wydawanie większości niby exów z tej konsoli na PC. Jedyne sensowne combo obecnie to PC + 3DS a nie ułomne kompy w obudowach konsol - PS4 i Xone.

3DS? Mam, polecam. 

Opublikowano

Dzisiaj jedyne sensowne combo to PC + Xone dla najlepszych konsolowych exów, a PS4 za 3 stówki w 2020, jak wyjdą te cztery exy warte uwagi. 

ps4brick.jpg

Gdyby Sony sprzedawało takie PS4 to i tak ludzie by to kupowali. A sorry, w sumie już sprzedaje.

Na cholere mi Xone jak wiekszosc exow z niego wychodzi na Pc. Tylko Sunseta szkoda.

Opublikowano

Forza, Halo, Gearsy, Sunset, Quantum Break, Battletoads czy pewno kilka innych, nieogłoszonych jeszcze produkcji na PC się nie pojawi ;) 

No i gry Rockstara, żeby grać w nie bez 2-letniego opóźnienia. 

Opublikowano

Komputer jako argument w wojnie KONSOL.

Co ta generacja jest spier.dolona to ja nawet nie... :frog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Tak to komputer ch.uj, a teraz "przeciez gierki z xbone moge ograc na pc". xd

BEKA BECZKA BECZUNIA

Opublikowano

macio juz wylicza gry ktore nie zostaly zapowiedziane

Opublikowano

PC trzeba miec odpowiednio mocnego aby grac w exy z Xboxa, a jednoczesnie wystarczajaca slabego aby multiplatformy odpalac w najlepszej jakosci na PS4.

Jak wy nic nie rozumiecie.

Opublikowano

ryse? ogram na pc

transistor, no man sky, zaginiecie chmielarza, sf5? goty ultra ex ps4 kurtyzano

Opublikowano

I yaczas ktory penkl po tych downgoradach na kunsolach. Eh. Konoec swiata.

Coś cicho siedzi właśnie, pewnie instrukcje obsługi czyta

Opublikowano

titanfall, ori, dead rising 3, lococycle, fable goty ultra exy na xbone

Opublikowano

Zrozumieć język CW, to czasami na prawdę trudna robota.

Opublikowano

Forza, Halo, Gearsy, Sunset, Quantum Break, Battletoads czy pewno kilka innych, nieogłoszonych jeszcze produkcji na PC się nie pojawi ;)

Sunset tak jak Ryse wyjdzie na PC,QB pewnie tez. Forza 5 build na pc jest, musza to tylko wydac. Halo watpie ze sie pojawi na pc. Gears jak zrobia remaster to i moze walna szybki port na pc.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

sunset chetnie ogram, jedyny ciekawy ex na xbone

Opublikowano

Kup PC z Win10.

Sciagnij Fable z Microsoft Store.

Odpal gre przez Xbox App.

Graj po Live.

Mow ze ruchasz MS bo nie ex.

Only klapki thing.

Opublikowano

A czy kupując Ori na Xboxa One dostajemy wersje na PC ?

Wy powaznie myślicie ze nie bedzie lagow w graniu na PC w gry z X1?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

W co gra Mr. Fox? Super gierka. Jaram się i idę po PS4.

Opublikowano

Sunset tak jak Ryse wyjdzie na PC,QB pewnie tez. Forza 5 build na pc jest, musza to tylko wydac. Halo watpie ze sie pojawi na pc. Gears jak zrobia remaster to i moze walna szybki port na pc.

już za chwile już za momencik...

1368641566638.jpg

Opublikowano

Widze garbienie sie na taborecie wzmacnia wyobraznie.

Opublikowano

czyli co boty juz nie maja beki z blacharzy? tzn beka z blacharzy z win8, jak juz bedziesz miec pc z win10 i dx12 to juz praktycznie jestes wg botow prawilny konsolomaniak :problem:

Opublikowano

Obstawiam ze predzej czy pozniej QB i SO wyladuja na PC.

Combo XO i PC jest kompletnie bez sensu jesli wiekszosc exow jest na obu, lepiej juz miec Wii U/PS4 + PC dla zmaksymalizowania biblioteki gier na wylacznosc. Jak Gearsy czy Forza wyladuja na PC (w Halo nie wierze) to XO jest dla mnie trupem juz.

Najlepiej oczywiscie miec combo PS4 + XO + Wii U, kogo tam blacha interesuje :yao:

Opublikowano

Dochodzi do fuzji do scalenia, razem tworzymy wielkie imperium który zniszczy niebieską szlachtę, czy jakoś tak. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.