Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale widzą to:

Ex arcade ścigałka na konsole Sony:

driveclub_20150316142e5uve.jpg

Ex arcade ścigałka na konsole MS:

SXyPeot.png

Ex arcade ściagałka na komputer klasy PC wyposażony w kartę Nvidia Titan X za jedyne $999:

maxresdefault.jpg

Gdyby nie multiplatformy, opłacalne wyłącznie przez graczy konsolowych, to byś na swoim PC grał wyłącznie w gry technologicznie rodem z 1998 roku, które i tak byś musiał sam najpierw ufundować na kickstarterze. Więc szanuj siłę napędową branży, betonowa kotwico :kaz:

Nie ma to jak porównywać normalne wyścigi pokroju Forza itd do Carmageddona :dynia:

Obecne konsole to jeden wielki żart i żadne zakrzywianie rzeczywistości przez zaślepionych miłością do kawałka plastiku tego nie zmieni.Ja narzekałem po części na poprzednią generację,a w porównaniu do tej to tamta była genialna.Teraz wybiera się mniejsze zło  ale i tak wszystko jest tak h.ujowe,że szkoda gadać.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Jak można propsować post Adiego, który nawet nie podaje konkretnych gierek, które zachęciłyby mnie do kupna tej pseudo platformy do grania. 

Opublikowano

Carmaggedon to jest sztos, i należy szanować.

Opublikowano

oryginalny tak ale ten remake czy co tam jest wygląda jak (pipi)

Opublikowano

oficjalny ranking platform do grania stan na marzec 2015:

gamingowy laptop>wiiu>3ds>pegasus>ps4>gra w kapsle na żwirze>gra w berka>xbox one

no tak to mniej więcej wygląda

Opublikowano

bez kitu, granie na laptopie to upadek totalny

Opublikowano

bez kitu, granie na laptopie to upadek totalny

Potwierdzam bo sam to obecnie przerabiam XD

Zachciało się mobilności i możliwości grania w gierki.O ja głupi.

Opublikowano

prawilny laptop z gtx 860m na pokładzie i 90% gier lata na high w FHD(nie licząć technicznych bubli jak ac unity)

Opublikowano

prawilny laptop z gtx 860m na pokładzie i 90% gier lata na high w FHD(nie licząć technicznych bubli jak ac unity)

ale że jak ? na takim tyci monitorku ? nie

Opublikowano

laptop prawilnie podłączony do tv+czarny kablowy pad od x360 to najbardziej prawilny zestaw gracza

Opublikowano

Tu nie chodzi o monitorek tylko o grzanie sie, ludzie sie lapia na marketingowy bełkot a jak takie cos pochodzi 6-8h to zaczyna mulic bo w srodku sie wszystko grzeje

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Blacharze przeciez graja pol godziny dziennie, a przez reszte dnia ogladaja swoja biblioteke na steam, takze o jakich 6-8h Ty mowisz. W 6h to mozna 3 pecetowe gry przejsc.

Opublikowano

Dlatego wybiera się sprzęt z wydajnym systemem chłodzenia nie narażonym na throtling czyli spadek taktowania procesora przy wysokich temperaturach.

laptop za 3k rozjezdza walcem next geny, do tego backlog z ostatnich 10 lat, pełno remasterów-wystarczy sciagnac moda/paczke tekstur hd, pełno wymagających i skomplikowanych gier, których przeciętny 15 letni konsolowiec nie ogarnie no i gry za darmo

konsole oficjalnie zniszczone

Opublikowano

Tommo jest chyba z tych co mysla, ze karty graficzne w lapkach to to samo co w stacjonarkach, bo maja takie same nazwy tylko z literka M.

Opublikowano

Genialnie, kupować laptop który ma monitor tylko po to by potem podpiąć go do TV. Takie pomysły tylko u blachar.

To jest możliwość a nie konieczność jak wszystko na konsolach. 

Opublikowano

Tommo jest chyba z tych co mysla, ze karty graficzne w lapkach to to samo co w stacjonarkach, bo maja takie same nazwy tylko z literka M.

https://www.youtube.com/watch?v=zIbhaJvX4ek

u mad?

Opublikowano

Tommo cebularzu z dedykacją  ;)

Opublikowano

w guwna nie gram

Opublikowano

a co to za możliwość, granie na 15 calach prawie jak na tablecie? chyba że mowa a laptopach 17 i 19 cali ale te są dalekie od nazwania mobilnymi.

No nie mow, jakby microsoft nagle wydal jakies Xbox One Mini/Mobile z ekranikiem 15 calu wmontowanym na stale gdzie mozna w podrozy pograc w Sunset Overdrive czy Forze to zaraz by byly "oh" i "ah".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.