Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

MaZZeo dostanie dowód za 2 lata, musicie mu wybaczyć.

Co do zdjęcia z Ninny, idealnie widzimy grupę docelową: gruby dzieciak, wychudzony chłopak i Azjata. 

Myslę że raczej grupa docelowa to ludzie lubiący dobrą zabawę i cieszący się szczerze życiem:D  Ja na tym zdjęciu widzę same uśmiechnięte mordy.

Dobranoc wszystkim dziękuję za miły dzień z CW w pracy :D Idę obejrzeć drugą połowę meczu i spać.

Opublikowano

XDDDDD

Zmazzeo obudź się, zacznij korzystać z życia.

Opublikowano

Mazzeo za herezje powinnien wylecieć z CW, jak można uważać że halo > cycki ? :(
HERETIC !

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Nie smiejcie sie z Mazzeo! A namowic to nie problem, ale nie bede tego robil, starczy wam cyckow ode mnie :) Gral ktos w bastiona? przednia gra! najlepiej sie gra na DualShock 3

Opublikowano

Jak zmienia temat skubany. xD

Opublikowano

Nie smiejcie sie z Mazzeo! A namowic to nie problem, ale nie bede tego robil, starczy wam cyckow ode mnie :) Gral ktos w bastiona? przednia gra! najlepiej sie gra na DualShock 3

odstaw alko!

Opublikowano

Ej no, ale serio Bastion to fajna gra do grania na DS3 ...

Opublikowano

Zadna gra nie jest fajna na DS3. A Bastion przednia szpila, oczywiscie tylko na padzie od 360.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dualshock 3 z gioteckami >>>>>> X360 Controller

Opublikowano

Co ta sa giotackami?

Opublikowano

Gioteck Real Triggers 

triggers.png

triggery to jedyna wada DS3, ale z tymi nakladkami DS3 > pad od GaCka  = WiiMote+grucha = DS1/DS2 >>>>> Reszta

Opublikowano

Chyba Ci słonko przygrzało dzisiaj. :P

Opublikowano

Gioteck Real Triggers 

triggers.png

triggery to jedyna wada DS3, ale z tymi nakladkami DS3 > pad od GaCka  = WiiMote+grucha = DS1/DS2 >>>>> Reszta

Nie.

Opublikowano

Problem z Ds3 jest taki, że jeżeli nie masz dłoni pięciolatka, to jak trzymasz pada jest przerwa między wewnętrzną stroną dłoni a tyłem pada. Pad od x360 o wiele lepiej leży w łapach, ale ma beznadziejne przyciski (szczególnie bumpery które "klikają" zamiast się wciskać), analogi i d-pad.

Opublikowano

Gioteck Real Triggers 

triggers.png

Serio warto zainwestowac w to ? Opinie w sieci mieszane z tego co czytam

Opublikowano

Problem z Ds3 jest taki, że jeżeli nie masz dłoni pięciolatka, to jak trzymasz pada jest przerwa między wewnętrzną stroną dłoni a tyłem pada. Pad od x360 o wiele lepiej leży w łapach, ale ma beznadziejne przyciski (szczególnie bumpery które "klikają" zamiast się wciskać), analogi i d-pad.

Serio, pad od Xa ma gorsze analogi?

Opublikowano

Serio, pad od Xa ma gorsze analogi?

Te cztery ostre punkciki... nienawidzę ich. 

Opublikowano

Ja mam dosc spore lapy i dlugie palce (co mogliscie zauwazyc) i mi sie duzo lepiej uzywa DS3 ;) Ale dla mnie rowniez wygodniejszy jest klasyczny 3DS i powiem wiecej, na GameBoy Micro mi sie bardzo wygodnie gra...

Gioteck Real Triggers 

triggers.png

Serio warto zainwestowac w to ? Opinie w sieci mieszane z tego co czytam

Serio warto, komfort grania wzrasta ogromnie, problem tylko w tym, ze maja w zwyczaju te nakladki pekac...

Opublikowano

Wycierają się dość szybko.

Analogi w padzie X360 > te z DS3. W ogóle pad od X360 > DS3 prócz jednej rzeczy: krzyżak. Przecież to już chyba od pięciu lat jest dawno ustalony temat, po co do tego wracamy :/.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.