Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Czy Czezky juz gdzieś pochwalił się swoim sprzętem? :)

moze na zbiorniku

Opublikowano

przy okazji - mit cinematic experience uncharted to chyba najbardziej irytujacy motyw pokazujacy podwojne standardy botow. od lat hejtuja ta serie wytykajac skrypty ale oskryptowany do potegi o wiele bardziej niz uncharted max payne3 juz goty, beka z pecha i fartownych ucieczek przed smiercia drake'a ale lara w tomb raiderze, ktora w czasie gry ma wiecej farta i czesciej spada z plonacych/tonacych/walacych sie rzeczy niz chyba we wszystkich czesciach uncharted razem wzietych goty

za rok oczywiscie obowiazkowo jaranko oskryptowanym quantum break aka max payne w przyszlosci

Opublikowano

Gravity Rush Remastered na PS4 ocenione przez koreański odpowiednik PEGI. Kolejny ex do listy prawdy :banderas:

To wyraźnie wskazuje, że GR2 wyjdzie na PS4. Kat w 1080p :fsg:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

to ze gravity rush2 zmierza na ps4 bylo juz od dawna pewne przeciez, remaster jedynki pewnie by gracze mogli poznac historie

Opublikowano

Jeszcze niech zrobią port Killzone Mercenary jako tytuł na PSS za 15-20€ i będzie git, bo na tych malutkich analogach Vity się nie da wygodnie grać.

Opublikowano

znowu beka z vity bez gier? danganronpe bym ogral, ale szkoda kupowac konsole dla dwoch czesci tej samej serii

Opublikowano

Remasters, remasters everywhere. :ohboy:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

znowu beka z vity bez gier? danganronpe bym ogral, ale szkoda kupowac konsole dla dwoch czesci tej samej serii

vita ma wiecej dobrych gier, ekskluzywnych gier niz xone i ps4 razem wziete i jeszcze ten stan rzeczy przez jakis czas sie utrzyma

Opublikowano

o jakich grach mowisz, tylko nic z lolitkami

Opublikowano

Ficuś, burzysz się o to, że chcę Mercenary na PS4? Przecież Vita to trup, więc równie dobrze można jej zabrać to co ma cennego. Po co ją chować z kosztownościami skoro lepiej je komuś przekazać :kaz:

Opublikowano

ficuś jest chyba największym psychofanem tego plastiku w całym internecie :rotfl: czemu tak bronisz szrota z gierkami na 7 lub portami z pc?

Opublikowano

A ja dla odmiany chciałbym pograć w jakąś nową sytą pozycję. Znowu poczuć się jak podczas pierwszego ogrywania np. Okemi, Wind Wakera czy innego Wieśka. Ori zaostrzyło tylko mój apetyt i powoli mam już dość tych odgrzanych resztek z konsolowego stołu poprzedniej generacji.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Vita super, najlepsza do indyków, tyle gier z plusa. Mam nadzieję, że wydadzą na nią jakieś GTA albo Gran Turismo.

A TEN OLED O JEZU TEN OLED

jak to piszą za granico:

"Dat oled"

:banderas:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

gravity rush

lbp vita

wipeout 2048

uncharted golden abyss

killzone mercenary

tearaway

danganronpa 1&2

persona4 golden

ys celceta

txk

freedom wars

tales of hearts r

soul sacrifice

virtua last reward

+ multum indorow

+ multum dobrych remasterow jak ffx, mgs3 itp

oczywiscie, ze vita juz jest martwa jesli chodzi o aaa od dluuugiego czasu ale dalej to najlepsza konsola sony od dawna i dalej twierdze, ze najlepsza konsola do ogrywania indorow, japonszczyzny czy nostalgicznych powrotow do czasow swietnosci konsol sony, plus kilka swoich swietnych pozycji (sukcesywnie grabionych) sie dorobila

Opublikowano

Vita super, najlepsza do indyków, tyle gier z plusa. Mam nadzieję, że wydadzą na nią jakieś GTA albo Gran Turismo.

może przerzucą teraz moce przerobowe z evolution studios do prac nad exami na vite

ficuś jest chyba największym psychofanem tego plastiku w całym internecie  :rotfl: czemu tak bronisz szrota z gierkami na 7 lub portami z pc?

o vicie mówi się dobrze albo wcale [*] [*]

Edytowane przez kermit

Opublikowano

czemu tak bronisz szrota z gierkami na 7 lub portami z pc?

ps4 nie bronie

Opublikowano

Virtua last reward

Ajj ficuś już myślałem, że nie wywalisz się na cyce, ale jednak, na ostatniej pie,rdolonej gierce z listy. Virtua ląduje na półce obok kukamele i menegera.

Opublikowano

Nigdy nie grałem na vicie, nie miałem jej włączonej przed oczami. O co kaman z tym oledem? Taka dobra jakość tego wyświetlacza w porównaniu do LCD?

Opublikowano

Nigdy nie grałem na vicie, nie miałem jej włączonej przed oczami. O co kaman z tym oledem? Taka dobra jakość tego wyświetlacza w porównaniu do LCD?

Tak, o ile w samsungach to sie nie sprawdza bo kolory sa przekłamane a jedyna dobra jest na nich tylko czerń, tak w przypadku Vity - do gier, sprawdza sie doskonale.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.