Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Na mnie to nie robi wrażenia, zamieniłbym oleda na ekranik z kalkulatora w zamian za dobre gierki.

No i zasadność wypuszczania remasterów takiego np MGS3 jest dyskusyjna. Kupiłem z ciekawości ostatnio i tylko się wkurzam, bo na tym tycim ekraniku mało co widać, a dżungla przypomina (pipi) rozmazane. Takie remastery tylko udowadniają, że SONY nadal wypuszcza gierki na przenośniaki nie patrząc na to, czy to jest optymalna platforma dla danego tytułu. Pomińmy argumenty o tym, że ktoś zawsze chciał mieć MGSa w kieszeni i grać w niego gdzie tylko zamarzy (nie licząc wyjścia z nim na pole/dwór w średnio słoneczny dzień)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Moldar taki obronca ps4, a polecialo ogloszenie na pchli: przegrane 20h i konsola za glosna :reggie: cale klapy

i to na pare dni przed premiera najlepszego exa na ta konsole xD bloodborne? e tam poczekam na slima, czekalem 2 lata na dobrego exa, poczekam jeszcze 2 na cichszą konsole

Opublikowano

Nie wiem jak on sobie slima wyobraża :rotfl: no ale przeniesli mu kapiszony na 2016 to po ch.uj ma trzymać

Opublikowano

Nigdy nie grałem na vicie, nie miałem jej włączonej przed oczami. O co kaman z tym oledem? Taka dobra jakość tego wyświetlacza w porównaniu do LCD?

Ten ekran OLED w Vicie to chyba najlepszy tego typu ekranik ever, kapitalna jakość. LCD w nowym modelu może mu obwody lizać.

Opublikowano

Moldar taki obronca ps4, a polecialo ogloszenie na pchli: przegrane 20h i konsola za glosna :reggie: cale klapy

i to na pare dni przed premiera najlepszego exa na ta konsole xD bloodborne? e tam poczekam na slima, czekalem 2 lata na dobrego exa, poczekam jeszcze 2 na cichszą konsole

Nie, to jest uczulenie raczej. Mam drugą randomową czwórkę i nic nie chodzi jak odkurzacz. 

Opublikowano

Beka z klapów od zawsze i na zawsze, połowa nie ma konsoli druga połowa przegrała 20h, zostały tylko jakieś niedobitki z których tylko Ficuś nadaje się do pogadania.

Opublikowano

Beka z klapów od zawsze i na zawsze, połowa nie ma konsoli druga połowa przegrała 20h, zostały tylko jakieś niedobitki z których tylko Ficuś nadaje się do pogadania.

Czujesz sie odrzucony od Jaczesa i szukasz wsparcia u Ficusia teraz?

BTW

Czezkiego pewnie nie ma na forum bo myślał ze jak złoży PC to bedzie miał na nim system XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Nie wiem jak on sobie slima wyobraża :rotfl: no ale przeniesli mu kapiszony na 2016 to po ch.uj ma trzymać

030708181229_1.jpg

Problem?

Opublikowano

Nie u Fajusia niczego nie szukam, stwierdziłem jedynie fakt. 

Opublikowano

Idź grać bo tracisz expa na przepychanki o plastik za kilka dolców.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

zwolnienia w evolution chyba pokazuja ze sony nie w glowie zrobienie DC2 - ktore to na podstawie ciezkich doswiadczen z jedynki moglo by byc calkiem dobrym racerem

Opublikowano

Idź grać bo tracisz expa na przepychanki o plastik za kilka dolców.

Do mnie sapiesz? 

Opublikowano

tu ostatnio jakas dziwna moda w mieszaniu rodzicow do wojenki konsol

Opublikowano

Wychodzi z Kobika gimbus po zakupie PS4, już psycha siada, jak uświadomił sobie, że zamienił konsole na szrota.

Opublikowano

Wychodzi z Kobika gimbus po zakupie PS4, już psycha siada, jak uświadomił sobie, że zamienił konsole na szrota.

Co to PS4 robi z ludzi, żal.pl 

Z gimbera człowieka nie będzie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Gravity rush i Tearaway super exy na ps4 xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

haha jezu ale ta konsola jest zje,bana a użytkownicy plejki dymani równo xD

Aha

Porównywać Uncharted do Max Payne, ładnym trzeba być ulungiem xDDDDDDDDD

Opublikowano

no niestety trzeci max payne jest (pipi)owy, nie ma startu do poprzednich czesci

Opublikowano

bo nie robili go bogowie z remedy

Opublikowano

mp3 jest swietny, czlowiek w ogniu w wydaniu growym po prostu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.