Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

grać na xboxie, ładnym trzeba być ulungiem XDDDDDDDDD

Widzę że pękło

kubson 1

ulung 0

Nie wiem co pękło. Użytkownika balon dawno tu nie było :sorcerer:

:hi::D

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

CW potwierdziło. MP>UNCH. Nie wszystko stracone, jednak jest jeszcze cień szansy dla nas. :obama:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

CW potwierdziło. MP>UNCH. Nie wszystko stracone, jednak jest jeszcze cień szansy dla nas. :obama:

Yhym, kierując sie CW, to nikt nie miałby konsoli bo nie ma w co grać a jesli juz ktoś zmuszony jest kupić cos do grania to tylko PC, co nie kupisz to ściągniesz.
Opublikowano

No trzeba mieć coś nie tak z głową żeby sądzić inaczej.

Opublikowano

Dla mnie MP3 był za bardzo sinematik sratatatata ekspirjens  :reggie:

Opublikowano

Dla mnie też, w AW lepiej mi się strzelało  :reggie:

Opublikowano

MP3 niby spoko, ale tak szczerze to popluczyny po dwoch dzielach sztuki od bogow z Remedy.

Opublikowano

a ja bylem zachwycony i u2 i mp3 i tr - w kazdym troche czyms innym ale kazdy to swietny korytarzyk

Opublikowano

janusz zostanie januszem, Alan Wake ofc.

Opublikowano

yhy nagle chodzi od rana, bo zawsze byla beka ze skryptow przy jednoczesnym jaranku mp3 czy tomb raider, jak sie botom uswiadomilo, ze skryptow i cinematic experience i filmikow w mp3 jest wiecej to nagle bol pupy i przypier.dolenie sie o kapiszony czyli o to czego raczej nawet mendrek nie podwazy ze jest lepsze w mp3

nie wiem kto się jara tomb raiderem, ale nie podalbym im ręki

Opublikowano

BólPuper strikes back? ;)

Opublikowano

tomb rider > wszystkie assassins crapy razem wzięte i pomnożone przez 792

Opublikowano

janusz zostanie januszem, Alan Wake ofc.

Wiem. Ale postawilem flaszke ze szczekniesz pierwszy. AW ten nudny szrot.

Opublikowano

Przez 1886.

Ostatni TR też uważam za bardzo miły pif paf. Lekki samograj i fajnie się łukiem szczela.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Zgadzam sie z botem, koniec świata, to przez zaćmienie pewnie.
Opublikowano

To tylko oznacza, że czasami klapki nie osunął z oczu i wtedy patrzysz oraz mówisz jak człowiek.

Opublikowano

yhy nagle chodzi od rana, bo zawsze byla beka ze skryptow przy jednoczesnym jaranku mp3 czy tomb raider, jak sie botom uswiadomilo, ze skryptow i cinematic experience i filmikow w mp3 jest wiecej to nagle bol pupy i przypier.dolenie sie o kapiszony czyli o to czego raczej nawet mendrek nie podwazy ze jest lepsze w mp3

nie wiem kto się jara tomb raiderem, ale nie podalbym im ręki

po ostatniej twojej personalnej docince aka "sorry ficek zapomnialem", to co najwyzej to moge tobie noge podac

Opublikowano

dzięki TR wielu użytkowników tego forum w końcu podczas wychylania gałki pierwszy raz usłyszało stękanie kobiety

Opublikowano

MP3 niby spoko, ale tak szczerze to popluczyny po dwoch dzielach sztuki od bogow z Remedy.

nic tylko się podpisać, choć patrząc przez pryzmat obecnych czasów to arcydzieło

Opublikowano

Niby też od Remedy, ale AW to już crap, a QB to tylko paskudny korytarzyk i tandetny pif paf, c'nie Klapki?

Opublikowano

Widze, ze do poludnia nerwowo w obu obozach. :obama:

Opublikowano

dzięki TR wielu użytkowników tego forum w końcu podczas wychylania gałki pierwszy raz usłyszało stękanie kobiety

A co jesli sa tacy ktorych to nie interesuje bo wola nogi kolegi?
Opublikowano

przecież zawsze pozostaje nintendo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.