Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

QB czekam bardzo i kibicuje, choc na razie to dla mnie taki max payne w przyszlosci choc nie twierdze, ze to zle

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dzięki TR wielu użytkowników tego forum w końcu podczas wychylania gałki pierwszy raz usłyszało stękanie kobiety

A co jesli sa tacy ktorych to nie interesuje bo wola nogi kolegi?

Gdyby się z ojcem tyle nie kąpali, to woleliby jednak te jęki kobiety.

Opublikowano

janusz zostanie januszem, Alan Wake ofc.

Wiem. Ale postawilem flaszke ze szczekniesz pierwszy. AW ten nudny szrot.

AW i tak lepszy niż twoje wiotkie try hardy   :kaz:

Opublikowano

Nie no, w AW strzelalo sie gorzej niz w MP3, ale na pewno lepiej niz w uncharted :reggie: chyba nie znam gry, w ktorej strzela sie tak slabo jak w serii od nd.

Opublikowano

Gdyby te gó.wniane blasterki nie wypaliły na pierwszym xboxie, to Sony zapewne miałoby jedynie Nintendo za konkurencję. :reggie:

Opublikowano

Gowniane blasterki kur#####aaaaa :)

Halo_Anim_Human_Weapons_by_aquilas.jpg

dokładnie 

Opublikowano

Gdyby te gó.wniane blasterki nie wypaliły na pierwszym xboxie, to Sony zapewne miałoby jedynie Nintendo za konkurencję. :banderas:

poprawione

Opublikowano

Jeżeli PS3 było tragiczną konsolą, to wyobraźcie sobie co by było gdyby nie było Xboksa.

Aż strach sobie wyobrażać taki scenariusz  :reggie:

Opublikowano

pewnie bym nie placil za online i tyle januszowych strzelanek by nie wychodzilo.

Opublikowano

Byś nie płacił bo by pewnie nie było online na PS  :reggie:

Opublikowano

Konkurencja jest ważna. Już nieraz ustaliliśmy, że potrzebne są obie firmy. My, odbiorcy, teoretycznie na tym powinniśmy tylko zyskiwać - coraz to lepsze i ładniejsze gry. Strach pomyśleć co by było, gdyby Sony miało monopol na rynku konsol.

Opublikowano

Tak, bo ms wymyślił granie po sieci xD

Opublikowano

Dominowali z szarakiem i czarnula, zylo sie lepiej.

Opublikowano

a microsoft to co? oni majac konkurencje chcieli juz miec konsole z drm i always online, strach sie bac co by odp.erdolili gdyby tej konkurencji nie bylo

gdyby sony bylo same to na bank psn bylby chu.jowszy niz jest, obstawiam tez moze przez jakis czas chcieliby forsowac jakis rodzaj kart pamieci zamiast hdd

Opublikowano

Będąc szczerym, jedyne co można zawdzięczać Xboxowi to trofea.

Xbox One to PlayStation 3 tylko bez gier.

Opublikowano

Dominowali z szarakiem i czarnula, zylo sie lepiej.

zylo sie lepiej bo japonia byla w genialnej formie - kazda gra konami, namco, capcom i square to byl hit

teraz japonia dogorywa, a studia sony za wyjatkiem naughty dog, kiedys polyphony, zamknietego psygnosis/liverpool to solidni rzemieslnicy z przeblyskami

ile gier z ery psx/ps2 jakie sa legendarne to dzialo studiow sony? seria gt, wipeout, crashe, jaki, ico/sotc, moze god of wary od biedy

Opublikowano

oddworld na xbona, dzis zapowiedz za tydzien premiera

ps4 traci jednego z najlepszych exow [*]

Opublikowano

to jest ta gra gdzie sie steruje kuzynem kermita co sepleni?

Opublikowano

oddworld na xbona, dzis zapowiedz za tydzien premiera

ps4 traci jednego z najlepszych exow [*]

Już dawno ograne na macbooku z wirtualną maszyną na windowsie  :sir:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.