Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niekochany - ja do noszenia drabin nic nie mam, mam do uncharted, które ponoć jest fajną gra, ale nie jest, srsly. 

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ta dyskusja osiagnela tak idiotyczny poziom, ze brakuje tu tylko Mendrka przytaczajacego srednia z MC w obronie gameplayu uncharted

Opublikowano

Ja nigdy nie skonczylem Uncharted, probowalem w jedynke, pogralem troche i akurat kabel hdmi sie spieprzyl i zanim kupilem drugi to nie cuzlem jakiegos parcia zeby do tej gry wrocic. Uncharted na Vite to juz 3 podejscia i za kazdym razem :niedobrze:

Ja chyba jakis dziwny jestem albo mialem za duze wymagania bo wszyscy wszedzie dyszki sypali. Pewnie jescze kiedys sprobuje ostatnie podejscie na PS3 (slyszalem ostatnio ze na Vite unch slaby i nie zawracac sobie nim glowy) ale jak i tym razem sie nie uda bo ja mam poprostu spaczony gust.

Dla odmiany Half-Life (nie wiem jak te dwie gry mozna porowywnac ale ok) pozamiatal a gralem w niego dopiero jakos w 2010 roku.

Opublikowano

Kaszub wytłumacz mi prosze ja ciebie czym broni się uncharted? Bo oprócz grafiki to nic w tym filmie nie widze fajnego. 

Opublikowano

Niekochany - ja do noszenia drabin nic nie mam, mam do uncharted, które ponoć jest fajną gra, ale nie jest, srsly. 

Spoks. Cały flame i heheszki poszły z wybiórczego postrzegnia kinowego doświadczenia przez część botów. Odpowiedzi typu ale tu się fajnie szczela, a tu nie tylko to potwierdziły.  

Opublikowano

96 na metacritic, 105 recenzji i wszystkie postive. 8.8 user score, zabrakło nawet trolli do zakładania multi kont. ogromna baza fanów, długo żyjący multiplayer. dlaczego grupka stulejarzy z forum o grach ma mieć tę mojszą rację ? bo wolicie xboxa ? nie za wysoko się cenicie ?

Ta dyskusja osiagnela tak idiotyczny poziom, ze brakuje tu tylko Mendrka przytaczajacego srednia z MC w obronie gameplayu uncharted 

podniesiesz ją ? jednak mendrek > ty. ku,rwa, co ja mówię....mendrek > wy. mimo, że jest szurniętym fanbojem, to potrafi pisać

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Spoks. Cały flame i heheszki poszły z wybiórczego postrzegnia kinowego doświadczenia przez część botów. Odpowiedzi typu ale tu się fajnie szczela, a tu nie tylko to potwierdziły.  

No ku.rwa xd wybiórcze no chyba logiczne jak najwazniejszy i przeważający element gry jest ch,ujowo zrobiony to nie mam zamiaru się spuszczać na taką grą tylko dlatego, że ma ładne widoczki i fajne skrypty. Jakby takie Gran Turismo miało ch.ujowy model jazdy, ale za to 700 genialnie zrobionych samochodów, tory, grafikę no dosłownie wszystko na tip-top to też by się ludzie raczej nie trzesli na myśli o tej serii czyż nie?

96 na metacritic, 105 recenzji i wszystkie postive. 8.8 user score,

:rotfl:

Opublikowano

Kaszub wytłumacz mi prosze ja ciebie czym broni się uncharted? Bo oprócz grafiki to nic w tym filmie nie widze fajnego. 

A czym się broni pedalska Bayonetta? Kolorami tęczy? 

Opublikowano

Wreszcie jakiś fajny temat w CW.

Opublikowano

nie sprowokujesz mnie :lapka: 

Kazub wpisz sobie w googlach fraze - uncharted overrated, masa graczy tak twierdzi i nie jestem w tym odosobniony (nawet w niekochanego ulubionym czasopismie PE pisali, że za dużo dostałó Uncharted 2), no ale twoj i mendrka arugment to METACRITIC, multiplayer, 105 recenzji no lol po prostu, coś o gameplayu? fabule? chociaż troszkę? Tak jak myślałem. 

Opublikowano

Uncharted 2 za(pipi)ista grą na raz. Jest grafika, cały czas się coś dzieje, są żarciki w stylu Indiany, gra się przyjemnie, dosyć długa kampania.

Niektórym to się w dupach poprzewracało,że każda gra musi być jakimś metafizycznym doświadczeniem z pogmatwanym na siłę gameplayem.

Takie gry jak Uncharted są tak samo potrzebne jak jakieś Europa Universalis. Różnorodność musi być.

Edytowane przez Soban

Opublikowano

No ku.rwa xd wybiórcze no chyba logiczne jak najwazniejszy i przeważający element gry jest ch,ujowo zrobiony to nie mam zamiaru się spuszczać na taką grą tylko dlatego, że ma ładne widoczki i fajne skrypty. Jakby takie Gran Turismo miało ch.ujowy model jazdy, ale za to 700 genialnie zrobionych samochodów, tory, grafikę no dosłownie wszystko na tip-top to też by się ludzie raczej nie trzesli na myśli o tej serii czyż nie?

Boże Szuja.  :wacko:

Ja w takim razie nazwiesz dowalanie się do kinowego doświadczenia TLOU, przy równoczesnym ignorowaniu go w jeszcze bardziej liniowym Maxie w postaci gimberskich argumentów typu ale za to jak tu się szczela gdy oddają mi kontrolę :daddy:?

Ciskanie się do U4 przy jednoczesnym jaraniu rebootami TR1&2?

O takich agentach tu mowa. Nie o Twoim podejściu, które równo rypie zarówno Un jak i TR, a lubi MP3 i TLoU.

Jeezas ja prdl.  :pawel:

Opublikowano

można napisać dla draki paszkwila na metakritik, żeby uwzględnili w średniej danej gierki?

byłby niewyczerpany potencjał na bul dópy :idea:

Opublikowano

nie będę się się 100 raz powtarzał o uncharted. ta seria jest podatna na starzenie się bardzo i pod upływem czasu jest overrated, ale to dotyczy masy gier z przeszłości za które dalibyście sie pokroić. 

Opublikowano

Brak Ci argumentów po prostu. 

Bayonetta to pedalski crap w sam raz dla takich hipsterów jak Ty. :lapka:

Opublikowano

bayonetta to gra dla silnie heteroseksualnych mężczyzn

Opublikowano

bayonetta.jpg

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Brak Ci argumentów po prostu. 

Bayonetta to pedalski crap w sam raz dla takich hipsterów jak Ty. :lapka:

2411829-1357957498330.jpg

widzisz tego kolesia? wlasnie jedzie ci wpie.rdolić

Opublikowano

@niktcieniekocha

Zamiast Twojego obrazka można wkleić to:

pasztet_domowy.jpg

I nie widać różnicy. :lapka:

Opublikowano

Może sailor moon też nie ogladałeś suteq?

Opublikowano

#teamczarodziejkazMarsa

Opublikowano

Chińskia bajeczka dla gimbusów. 

Ale niższej klasie może się podobać. :kaz:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Chińskia bajeczka dla gimbusów. 

Raisins_Face.jpg

Opublikowano

I ktoś tutaj wspomnial o braku argumentów :rotfl: dziecko orasz się samo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.