Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Boty myślą ze ograją Uncharted 20 lat po premierze i oczekują reakcji podobnej do tej z dnia premiery :dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Boty myślą ze ograją Uncharted 20 lat po premierze i oczekują reakcji podobnej do tej z dnia premiery :dynia:

Pierwsze dwie części ograłem na premierę i naprawdę, zmuszałem się żeby dojść do końca. Bardzo kiepska gra.

Opublikowano

dziecko

dziecko 

dziecko 

dziecko 

:dynia:

Wróć jak wyrośniesz z tego ścierwa z tentaclami. :lapka: 

Opublikowano

U2 za(pipi)ista giereczka i ta muza !

handlujcie z tym boty!

Opublikowano

Fajnie, że gra po roku od premiery jest crapem. To dobrze świadczy o tej grze.

Opublikowano

Fajnie, że gra po roku od premiery jest crapem. To dobrze świadczy o tej grze.

Uncharted 2 wyszlo rok temu?
Opublikowano

bayonetta fajna gra, ale przed większą podjarką uchroniło mnie wysokie stężenie japońskiego dziwactwa. mam nieco tolerancji na to i w serii DMC przetrawiłem jakoś, ale tu nie było szans. no i po czwartej części DMC formuła była już mocno wymeczona, ale platinum stwierdziło, że zrobią to jeszcze raz, dodadzą ze 2 nowe elementy. ale to za mało   

Opublikowano

GTX980 i 16gb ramu do ustawień ultra w Wiesku

:obama:

W 1080p :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Exact kłamczuszek. :(

Opublikowano

Nad karta nie dyskutuje, mozliwe ze ultra plynne 60fps bedzie wymagalo tego GTX 970, ale z ramami to pojechales gościu.

Opublikowano

God of War 3 Remastered zapowiedziane na PS4 :yao:

Po co?

3ka była mocno ok
Opublikowano

No dobra, ale co ma do tego RAM? Zdajesz sobie sprawe ze gry w wiekszosci przypadków nie potrafia nawet wykorzystac pełnego 8gb pamięci (chyba ze gra jest zle zoptymalizowana kupą jak Wildstar podczas premiery, ktoremu by i 50gb nie wystarczylo bo byl memory leak), wiec 8gb to bezpieczny próg do gamingu. 16GB to mozesz potrzebowac do obróbki video, autoCAD i innych zaawansowanych prac.

Opublikowano

Jeszcze trylogię Uncharted zapowiedzą na E3.

Opublikowano

Ło super jedna z najgorszych części gowa teraz w full hd, jaranko.

Opublikowano

Jeszcze z remasterów - wczoraj ktoś z PS4 ponoć streamował Crysis 2 w "Na żywo z PlayStation". Może jakiś błąd w wyświetlaniu nazwy gry, albo Crysis/y też zmierza na PS4.

Opublikowano

Exact kłamczuszek. :(

Czemu?

Komp na którym coś jest odpalane=/=Komp potrzebny do uruchomienia w takiej konfiguracji. Wiesz to tak jakbyś napisał, że Crysis potrzebuje najnowszej I7, 16gb ramu i 980 bo tam chodzi super płynnie. Podobno poprawili optymalizację zarówno na PC jak i konsolach więc pomyśl jak gra musiała chodzić przed. :obama:

@remaster gow3

:dynia:

Sony to debile. 

Opublikowano

lineup co raz lepszy na ps4

tearaway

gravity rush

god of war 3

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tumblr_mbrmjt0dS81rsw1yf.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.