Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

8 generacja super.

Opublikowano

Jakie to playstejszon jest guwnem.

fix'd

Opublikowano

Kapiszonsy will come back....

mzxm7n2vhwhiy9qc2lb7.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

no jeszcze tej części nie remasterowari xdddd czekam na 4k hex-alogie xd

Opublikowano

O Jezu, niech zapowiedzą Gears of War remastera bo nie dadzą nam boty żyć :(

Pózniej wiadomka - podwójne standardy

@suteq - wiem, moze nie napisałem tego jasno, nie chodziło mi o ram ze to absolutny must have, nie chodziło mi tez o to ze 980ka to wymóg.

Ale sorry, jesli ktoś pisze ze ma ultra ustawienia w 1080p przy takiej konfiguracji i czasem klatki spadają poniżej 60, to sorry ale ja to odbieram jako komp ktory wymagany jest do grania na ultra w wiedźmina.

Opublikowano

Boty myślą ze ograją Uncharted 20 lat po premierze i oczekują reakcji podobnej do tej z dnia premiery :dynia:

Fajnie, że gra po roku od premiery jest crapem. To dobrze świadczy o tej grze.

Uncharted 2 wyszlo rok temu?

Nie, ale ogrywałem Uncharted 3 raptem rok po premierze.

Opublikowano

Boty myślą ze ograją Uncharted 20 lat po premierze i oczekują reakcji podobnej do tej z dnia premiery :dynia:

Fajnie, że gra po roku od premiery jest crapem. To dobrze świadczy o tej grze.
Uncharted 2 wyszlo rok temu?

Nie, ale ogrywałem Uncharted 3 raptem rok po premierze.

Z tego co wiem U3 nikogo, nawet klapów, to najładniejsza i zarazem najgorsza cześć.
Opublikowano

O Jezu, niech zapowiedzą Gears of War remastera bo nie dadzą nam boty żyć :(

Pózniej wiadomka - podwójne standardy

Remastera gyrosów nie będzie.

Beka z Was.   :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A Mendrek fika jak człowiek prawilnie napisze, że te konsole śmierdzą kupą na kilometr i lepiej zainwestować 1600 zł w upgrade kompa z biedy :kaz:

Opublikowano

W niedalekiej przyszłości na PS4 zostanie zremasterowany LBP 1+2 w jednym pakiecie. Mark my words.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Co to sony to ja już nawet nie o.O 

szanuje GoWa, bardzo, ale to już jest przesada, ile można eksploatować tę samą markę i ciągle trzaskać jej remastery?! I ILE MOŻNA WYDAWAĆ CIĄGLE REEDYCJE GIER ALBO PORTY ALBO (pipi) JAPIREDOLE NIE WIEM CO

czekam na Patapon trilogy remastered

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Czekam na mod nation racer remaster, battle royal remaster oraz halo killer haze remaster xdddddddd co za pokrętna logika Somy why?

Opublikowano

Ex4ct nie widzi roznicy miedzy trylogia zremasterowanych gierek, a jedna gra za te sama cene, ale co sie dziwic, klapy przyzwyczajone do analowania na sucho :reggie:

Klapy dostana gowa na ps4 szybciej niz sie spodziewaly :dynia:

Opublikowano

A może to jest ten nowy GoW, którego zapowiedzieli? :reggie: Wtedy klapki będą wyruchane podwójnie 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Jezu no bieda piszczy w sony to chcą cebulić ile wlezie. 

Opublikowano

Ex4ct nie widzi roznicy miedzy trylogia zremasterowanych gierek, a jedna gra za te sama cene, ale co sie dziwic, klapy przyzwyczajone do analowania na sucho :reggie:

Klapy dostana gowa na ps4 szybciej niz sie spodziewaly :dynia:

Jest juz podana oficjalna cena?

Kupie za 10zl

Opublikowano

z kanady sobie kup. taniej wyjdzie i puscisz z zyskiem  :reggie: jak the order :dynia:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

nie widze różnicy między PS3 a Remastered na PS4 :kaz:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ta branża naprawdę sku.rwiła się do granic możliwości. W latach 90, takie remastery by były dokładane za darmochę do gry. Ba, nawet na past genach, do Dead Space 2 dorzucali remaster Extraction z Wii na PS3. Na PS1 też były gierki, w których dało się odblokować klasyki z 8-bitowców zremasterowane. Na przykład Pac-Man World (zaje.bista platformówka BTW, pewnie mało kto grał) miało Pac-Mana na płycie, to samo z Ms. Pacman Maze Madness. Na PS2 kupując Tekkena 5 dostawałeś remaster wersji arcade (to ważne - wersja arcade jest uboższa niż PSXowa, ale zawsze to bardzo miły gest) pierwszych trzech części serii, a teraz jak jest? Ano tak, że kilkuletnią grę wpie.rdalają do pudełek, dają ciut lepsze teksturki  i oje/bują ją wesołej gawiedzi po 239zł. Podgracze zamiast się stawić, przyjmują z radością taki zestaw, niczym polka w UK nasienie czarnoskórego na twarz. Smutne to cholernie. Życzę Wam kochani pasjonaci, żebyście zapałali miłością do retro (zwłaszcza życzę to tym, dla których liczy się GRAFA), żebyście pograli w gry z duszą, a nie śmierdzące kopiuj wklej jakie teraz dostajemy.

Pamiętam, że w starociach zawsze była zajawka "kurde, dojdę do następnego levelu, na pewno będzie wyglądał inaczej!" i tak właśnie było - w jedną grę potrafili upchać level na plaży, w dżungli, gdzieś wysoko w górach, w mieście etc. A teraz dostajesz jeden olbrzymi landscape, gdzie wszystko wygląda tak samo, gdzie level designer po prostu nasrał w losowe miejsca masę identycznych elementów z bazy obiektów, przyszedł typ od questów, wysypał na mapę paczkę draży i macie już 20h grania - zbierania jakichś pier.dolonych znajdziek, robienie identycznych misji pobocznych etc. - kto grał w jakąkolwiek grę ubi wydaną w ciągu ostatnich 10 lat, ten wie o co mi chodzi.

Opublikowano

jak tam klapy? gotowi na kolejny odcinek RUCHANIA W DU i płacenia 60 american dollars za JEDEN remaster?

:obama:

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.