Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

chwila na trailerze jest napisane 7 gier god of war? gow 1 -2 -3 chains of olympus ghost of sparta, wstąpienie... i?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Beka z tego, że piszą o 7 games, dają cutscenki ze wszystkich, a na sam koniec jedynie rzucają do sprzedaży JEDNĄ GRĘ XDD

Nie martw się, na kolejne 6 przyjdzie pora :banderas:

Opublikowano

Beka z tego, że piszą o 7 games, dają cutscenki ze wszystkich, a na sam koniec jedynie rzucają do sprzedaży JEDNĄ GRĘ XDD

Orzeszek - Betrayal na komórki, staroć, ale widać liczy się do portfolio :reggie: Sony nie ma się czym chwalić, to szpanuje gierką na komórki sprzed 9 lat xD

GoW Betrayal:

7.jpg

GREATNESS AWAITS XDDDDDD :dynia:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

chwila na trailerze jest napisane 7 gier god of war? gow 1 -2 -3 chains of olympus ghost of sparta, wstąpienie... i?

no i remaster :dynia:

Opublikowano

no i remaster :dynia:

Wtedy byłoby 10 a nie 7 :reggie:

Opublikowano

Orzeszek - Betrayal na komórki, staroć, ale widać liczy się do portfolio :reggie: Sony nie ma się czym chwalić, to szpanuje gierką na komórki sprzed 9 lat xD

GoW Betrayal:

7.jpg

GREATNESS AWAITS XDDDDDD :dynia:

jezu chryste

Opublikowano

Wczoraj info o remasterze Alana Wake dzis God of War. Kolejne pewnie Uncharted i Girsy. No świetna generacja..

Opublikowano

Z tego co wiem U3 nikogo, nawet klapów, to najładniejsza i zarazem najgorsza cześć.

To kłamstwo. Poza grafą w trójce jest najlepszy gameplay i zagadki. Gdyby w połowie wszystko nie siadło, byłaby najlepsza część.

Edytowane przez Lem

Opublikowano

Kolejny bedzie porownywal remaster dodawany za darmo do preordera do jawnego skoku na kase xD demydz kontrol mocno

Edytowane przez Copper

Opublikowano

God of War Saga kupiłem za 20 kanadoli, 5 gier, niech (pipi)ja

Opublikowano

U3 jest najlepsze, kiedy to zrozumiecie?

Opublikowano

Gearsy to dobra opcja z tego względu, że multi jest :banderas: Natomiast w takim God of War, Alan Wake czy Uncharted co niby jest? No właśnie gówno. Nie ma sensownego powodu aby któreś z tych 3 marek odświeżać. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

To kłamstwo.

W którym żyjesz.

Opublikowano

Sprzedam Białe PS4 zakupione w Styczniu tego roku w Euro RTV, kod 4D. Konsola zadbana, prawie jak nowa, grałem może 20 godzin na niej od zakupu. Niestety, dla mnie PS4 jest zbyt głośne i po prostu czekam na slima. W zestawie pełne okablowanie, biały pad + czerwony pad, oba pady z "lepszymi" gumami.

Aktualnie siedzę w Warszawie, a paragon leży w mieszkaniu w Łodzi, więc mogę na początek dla zainteresowanych wrzucić zdjęcie, że jest, a później wysyłam pocztą.

Póki co, tylko odbiór osobisty w Warszawie.

Cena 1500 zł

Póki co komplet, aha, istnieje możliwość wymiany za Xbox one.

hihihi

Opublikowano

God of War 3 Remastered - zapowiedziany ! Czekałem na to !

Biere  :)

hqdefault.jpg

Jestem bardzo zadowolony, że w porę oprzytomniałem z chęci kupna PSzrota 4. 

TYLKO XBOX

Opublikowano

Ok, powiem wam cos, sadzać po tonie wypowiedzi to o tym nie wiecie.

God of War 3 nie jest obowiązkowe do kupienia na PS4.

Kamień z serca.

Opublikowano

A w co innego będziesz grał? DeszCz? 1886 Zamówienie? :yao:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

już na gafie wyczytuje że hejty są niezrozumiałe bo przecież są ludzie którzy mają ps4 a nie ograli gow3 albo nie grali w tamtych czasach. No ku.rwa oczywiście że nie, skoro większość z nich to janki i andrzeje z rodowodem z wii albo androida.

Opublikowano

ja pjerdole, zamiast czekać, aż zstąpi bloodborne i odnowi oblicze tej ziemi, to gowa 3 remasterują. 

ja na przykład TLOU ma przed sobą, ale i tak zagram w to na PS3 w pierwszej kolejności, tak prawilnie. może powtórze na PS4, ale to może. 

Opublikowano

Powiedział posiadacz Xboksa One.

Opublikowano

ja pjerdole, zamiast czekać, aż zstąpi bloodborne i odnowi oblicze tej ziemi, to gowa 3 remasterują. 

isedi.jpg

A w co innego będziesz grał? DeszCz? 1886 Zamówienie?  :yao:

Powiedział posiadacz Xboksa One.

Xbon do końca roku rozkurwi PS4.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

1555vn6.jpg
Już nawet na PSP ukazywały się takie perełki - SOTN i oryginalne Rondo of Blood w bonusie za kompletną darmochę. Ehh, (pipi).ać współczesną branżę, (pipi).ać Sony... :(
Co bardziej boli, piszę to jako wieloletni fan marki...

Opublikowano

A ja jak juz ogram bloodborne do nieprzytomnosci i zapowiedza mi shadow of collosus remaster, god of war 1,2 remaster i guwno wie co jeszce remater na ps4 to wy(pipi)e to PS4 na allegro, (pipi)e (pipi)a tego juz za wiele. Nie dam sie rypac w pupke.(pipi) tez juz na trofea, szkoda mi troche pozycji w rankingu (tak dziecinada, wiem) ale nie bede im ladowal kasy na remastery za 60$. Sprobuje sie przeprosic z PC, a jak bede mial ochote na konsole to retro i nintendo mam pod reka.

Ile juz tych remasterow jest na PS4? Ma ktos liste?

Opublikowano

Bloodborne
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.