Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

@Ludwes

Ale Ty pierdolisz kolego

jak potłuczony, typowy objaw ruchanego w dupę  klapa.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

@Ludwes

Ale Ty pierdolisz kolego.

Co?

Opublikowano

je.bani, wstyd mi ze mam ps4 na chwile obecna, ta konsola w chwili obecnej to totalne goowno, a sony (pipi)a zamiast robic nowe gry chociazby driveclub2, bo jedynka po patchach jest super woli zwolnic ludzi w evolution by miec kase na kolejne kure.wskie remastery

A po co mają robić DriveClub 2, jak chcą rozwijać jedynkę? Naprawdę wolisz zapłacić drugi raz za to samo z niewielkimi zmianami, kiedy zmiany możesz dostać w patchu, a płacić tylko za nową zawartość? lol

XD

Opublikowano

No nie wiem, najlepiej pierdol PS4. :kaz:

Opublikowano

(pipi)ią mnie te nowe konsole, suteq.

@Ludwes

Ale Ty pierdolisz kolego

O, przyszedł analfabeta.

Opublikowano

je.bani, wstyd mi ze mam ps4 na chwile obecna, ta konsola w chwili obecnej to totalne goowno, a sony (pipi)a zamiast robic nowe gry chociazby driveclub2, bo jedynka po patchach jest super woli zwolnic ludzi w evolution by miec kase na kolejne kure.wskie remastery

A po co mają robić DriveClub 2, jak chcą rozwijać jedynkę? Naprawdę wolisz zapłacić drugi raz za to samo z niewielkimi zmianami, kiedy zmiany możesz dostać w patchu, a płacić tylko za nową zawartość? lol

tumblr_mlzyh1WIJ61rqpvzyo3_500.gif

Zatem to jest Idealna gra dla Ciebie zatem

A przy okazji przestaniesz tu pisać, bo zaczniesz siedzieć na wowwiki szukając buildu dla Swojego wściekłego Orca Warriora.

Opublikowano

Niech ktoś poda kroplówkę i tlen Lemowi bo nie wie co czyni

Opublikowano

(pipi)ią mnie te nowe konsole, suteq.

@Ludwes

Ale Ty pierdolisz kolego

O, przyszedł analfabeta.

Lepsze to niż penetracja analna, pozdrawiam  :kaz:

Opublikowano

@ Orzeszek

Nie warto, lepiej dobić.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

je.bane (pipi)y, przeciek o gravity rush remaster, teraz god of war 3 remaster, pewnie zaniedlugo uncharted trilogy remaster

pier.dolone biedaki, bankruty, nie ma hajsu to po tworzyc gry, ps4 sie samo sprzedaje wiec mozna teamy zewnetrzne trzymac w zawieszeniu, 1,5 roku a jeden grywalny i dobry ex od wewnetrznego teamu zamiast robic dwojke to (pipi)a jest redukowany

pier.dolone (pipi)y, ale czym sie dziwic, wydali genialnie wykonana i zaprojektowana vite i zamiast dac jej ludzkie wsparcie to ja u(pipi)li w rok, jakby 3ds mialo bebechy vity to przy mozliwosciach nintendo pewnie by juz rekordy sprzedazy konsol przenosnych bilo

cartman_tears.gif

Opublikowano

1555vn6.jpg

Już nawet na PSP ukazywały się takie perełki - SOTN i oryginalne Rondo of Blood w bonusie za kompletną darmochę. Ehh, (pipi).ać współczesną branżę, (pipi).ać Sony... :(

Co bardziej boli, piszę to jako wieloletni fan marki...

Wyśmienita okładka :banderas:

w ogóle pspkowe edycje mialy świetnie wygladajace pudełka i okładki, bardzo bym chciał amerykańskie wydanie FF Tactics, ale niestety u nas tylko obesrane na białym tle

Fftlwnacover.jpg

158550-Shin_Megami_Tensei_-_Persona_3_Po

Tactics-Ogre_PSP_US_ESRB.jpg

Valkyria_Chronicles_II.jpg

Patapon2Box.jpg

coby nie mówić to była świetna konsola :fsg:

Osz Ty (pipi) ale mi narobiles smaka na gierki PSP. Juz wiem co zaczne zbierac :banderas:

Celowo cytuję w ten sposób.

PSP - ostatni bastion konsolowości w obozie Sony.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Lem ty serio wierzysz, ze po season pass w pazdzierniku oni zapowiedza season pass2 i kolejne kraje, trasy i auta?

pier.dolnij sie w czolo i otrzasnij i wypluj kutasa sony z ust, bilans exow:

- knack - spier.dolina nie trzymajaca 30fps, od tworcy ps4, (pipi)a zaprojektowal ps4, a gry trzymajacej dobry framerate juz nie

- killzone shadow fall - bez szalu w singlu jak kazda czesc tej serii, sredniak, ale ok wzglednie bez bugow i wpady i dlugo wspierany

- second son - ok, sredniak bez wpadek, niektorym sie moze podobac innym nie ale wstydu nie przynosi

- driveclub - najwieksza wpadka w historii, gra stworzona dla multi bez multi przez 2 miesiace z patchem z deszczem przez co podstawowa kampania na zawsze bedzie srednia

- singstar - na dzien dobry jeden tryb gry z kilkunastu jakie mialy odslony na ps2 i ps3, ponoc maja patchowac

- lbp3 - spierd.olina z tonami bugow robiona przez jakis oddelegowany garazowy team

- order1886 - piekna wydmuszka ktora wyglada jak wyglada bo ma milion ograniczen, ktos zapomnial drobic dobrego gameplayu

same niedorobione, zbugowane gry albo sredniaki, 4theplayer lemonka

Opublikowano

tumblr_mlzyh1WIJ61rqpvzyo3_500.gif

Zatem to jest Idealna gra dla Ciebie zatem

A przy okazji przestaniesz tu pisać, bo zaczniesz siedzieć na wowwiki szukając buildu dla Swojego wściekłego Orca Warriora.

Przywitaj się z ignorem. Szkoda mi czasu na bełkot głupich ludzi.

Lem ty serio wierzysz, ze po season pass w pazdzierniku oni zapowiedza season pass2 i kolejne kraje, trasy i auta?

A dlaczego nie? No tak, lepiej założyć, że po season pass 1 Evolution pójdzie do piachu i robić dramat przez najbliższe pół roku. lol

Edytowane przez Lem

Opublikowano

God of war 3 remastered potwierdzony. Gravity rush niby tez wyjdzie na ps4. Jak tak dalej pojdzie to wszystkie najlepsze exy z ps3/psv bedzie mozna ograc na ps4. W sumie jestem za, bo ani ps3 ani psv nie miale zbyt dlugo i nie ogralem wszystkiego.

Opublikowano

Lepsze to niż penetracja analna, pozdrawiam  :kaz:

Kur.wa, Soul, zrozum, że nie interesuję mnie PS4. To zyebana konsola jest.

Opublikowano

Osz Ty (pipi) ale mi narobiles smaka na gierki PSP. Juz wiem co zaczne zbierac :banderas:

Dokładnie to samo mam, tylko największy problem jest z tym, że te umd mają loadingi dłuższe niż z karty pamięci (i w ogóle wygodniej jest mieć na karcie gry niż kilka płyt na wyjazd), ale opcja żeby kupić grę, postawić na półce a iso na karcie jest dla mnie dobrym rozwiązaniem.

Opublikowano

Ficek jakie bomby prawdy. :obama:

ZAWSZE CIE SZANOWAŁEM KOLEGO 

Opublikowano

God of war 3 remastered potwierdzony. Gravity rush niby tez wyjdzie na ps4. Jak tak dalej pojdzie to wszystkie najlepsze exy z ps3/psv bedzie mozna ograc na ps4. W sumie jestem za, bo ani ps3 ani psv nie miale zbyt dlugo i nie ogralem wszystkiego.

gratulacje jestes targetem 8 generacji konsol wg sony bo tylko tacy co nie grali na ps3 ani vicie moga sie cieszyc ta generacja i wizja sony

Opublikowano

Ficuś, odpuść CW bo jeszcze nam zawału dostaniesz ;)

Opublikowano

Chciałem kupić ps4 w tym roku dla dobrego pół tuzina nowych gier AAA, ale widzę że decyzja o remasterze GOW3 całkowicie to przekreśliła. 

Opublikowano

pier.dolnij sie w czolo i otrzasnij i wypluj kutasa sony z ust, bilans exow:

- knack - spier.dolina nie trzymajaca 30fps, od tworcy ps4, (pipi)a zaprojektowal ps4, a gry trzymajacej dobry framerate juz nie

- killzone shadow fall - bez szalu w singlu jak kazda czesc tej serii, sredniak, ale ok wzglednie bez bugow i wpady i dlugo wspierany

- second son - ok, sredniak bez wpadek, niektorym sie moze podobac innym nie ale wstydu nie przynosi

- driveclub - najwieksza wpadka w historii, gra stworzona dla multi bez multi przez 2 miesiace z patchem z deszczem przez co podstawowa kampania na zawsze bedzie srednia

- singstar - na dzien dobry jeden tryb gry z kilkunastu jakie mialy odslony na ps2 i ps3, ponoc maja patchowac

- lbp3 - spierd.olina z tonami bugow robiona przez jakis oddelegowany garazowy team

- order1886 - piekna wydmuszka ktora wyglada jak wyglada bo ma milion ograniczen, ktos zapomnial drobic dobrego gameplayu

same niedorobione, zbugowane gry albo sredniaki, 4theplayer lemonka

niedawno się jarałeś drive clubem

Opublikowano

zaraz ide sie na.(pipi)ac do znajomych wiec zylka mi dzis nie peknie ale juz blisko, (pipi)a robilbym byl na je.banym zmywaku w uk (czytaj mial wiecej kasy) to bym dokupil sobie tego xone lub wiiu albo najlepiej obie bo posiadanie jednej konsoli w tej generacji jeszcze nigdy nie bylo tak chu.jowe 

Opublikowano

Przywitaj się z ignorem. Szkoda mi czasu na bełkot głupich ludzi.

tumblr_mqbkrbOFj21qidv6fo3_r1_500.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.