Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Trochę beka z Sony, że zamiast już zrobić remaster obu GoW co wyszły na PS3, to będą klepać pojedyncze remastery w cenie 60$ każdy.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Jesień/Zima 2015

XBOX ONE

d89b6691-3c4b-42c6-89a0-00420eb3bcb2.jpg

rise_of_the_tomb_raider1.jpg

halo-5-guardians-visual-id-teaser-1920x1

Wii U:

Zelda-wii-u-link-720.jpg

120150206163000.jpg

PLAYSTATION 4

tumbleweed-o-s.gif

:kaz:

Opublikowano

A jeszcze dziś pisałem, że w Ficusiu jedyna nadzieje na bombę prawdy !

@Ludwes

To przestań bronić tej z(pipi)anej konsoli, może wtedy zrozumie  :reggie:  jak z babą normalnie.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Trochę beka z Sony, że zamiast już zrobić remaster obu GoW co wyszły na PS3, to będą klepać pojedyncze remastery w cenie 60$ każdy.

40$, ale to i tak dwa razy za dużo.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

(pipi)ią mnie te nowe konsole, suteq.

@Ludwes

Ale Ty pierdolisz kolego

jak potłuczony, typowy objaw ruchanego w dupę klapa.
O, przyszedł analfabeta.

Lepsze to niż penetracja analna, pozdrawiam :kaz:

Dopiero siedziałeś na kolanach u Jaczesa, wiesz co mówisz.
Opublikowano

Jak dalej będą takie cyrki to chyba serio kupie w przyszłości xbona bo te bezbeki z sony są już irytujące nawet dla zatwardziałego klapa.

Opublikowano

No niestety w czasach ps3 bylem blacharzem, ale na szczescie mi przeszlo i wrocilem na wlasciwy tor gamingu;p

No to Ci powiem ze to nie jest wlasciwy tor gamingu.

Opublikowano

Remasterować świetnie wyglądającą i działającą grę ? co za gamonie,

Chyba czas najwyższy w dziale Sony zrobić kategorię "kotlety". Coś czuję że na koniec generacji będzie tam najwięcej tematów z całego działu...

żal.pl

Opublikowano

Kazub driveclub jest super, tzn jest super od grudnia bo wtedy serwery zaczaly dzialac i wyszedl patch z deszczem co nie zmienia faktu, ze pierwsze 2 miechy to byla zenada, w ogole zenada jest wydac ta gre w takim stanie w jakim byla w pudle, podstawowa kampania czyli glowna zawartosc gry zawsze bedzie przez to srednia bo najwieksze bajery tej gry(pogoda) sa dostepne tylko w multi/wyzwaniach i zawodach singlowych

nie wyobrazam sobie jak musza sie czuc kolesie co nie maja neta i mieszkaja na jakis wsiach - ktos im naopiwada o deszczu, pokaze foty z photomode, zamowia sobie, a tu zawartosc na plycie ma sie nijak do tego

szanuje evo i uwielbiam drivecluba ale chyba jeszcze nigdy w historii konsol nie bylo gry, ktora tak ewuolowala/dodano tyle rzeczy od premiery do stanu dzisiejszego, prawdziwy early access wg sony po pelnej cenie - 10 tras, duzo samochodow, replaye, photo mode, nowe efekty graficzne, nowy kraj, zmienne warunki pogodowe

Opublikowano

(pipi)ią mnie te nowe konsole, suteq.

@Ludwes

Ale Ty pierdolisz kolego

jak potłuczony, typowy objaw ruchanego w dupę klapa.
O, przyszedł analfabeta.

Lepsze to niż penetracja analna, pozdrawiam :kaz:

Dopiero siedziałeś na kolanach u Jaczesa, wiesz co mówisz.

Zejdź z kolan Ludwesa, jak do mnie mówisz, flaku. 

Opublikowano

Osz Ty (pipi) ale mi narobiles smaka na gierki PSP. Juz wiem co zaczne zbierac :banderas:

Dokładnie to samo mam, tylko największy problem jest z tym, że te umd mają loadingi dłuższe niż z karty pamięci (i w ogóle wygodniej jest mieć na karcie gry niż kilka płyt na wyjazd), ale opcja żeby kupić grę, postawić na półce a iso na karcie jest dla mnie dobrym rozwiązaniem.

No UMD to jest problem, zawsze mnie irytowalo ze Sony tak rozwiazalo sprawe i poprostu porzucili nosnik i nie dali zadnej furtki. No i napedy UMD sie lubia psuc (ale podobno mozna samemu naprawic) i lepiej ogolnie grac z karty to warto pamiec ze w przyszlosci nie zawsze moze sie udac znalezc dane ISO na karte z netu wiec warto miec oryginal i samemu sobie poprostu konwertować.

Ale tak, PSP i Nintendo DS to dwie najlepsze rzeczy jak mi sie przytrafily w zyciu gracza.

Opublikowano

PS4 to Remastered PS3? 

Bomba prawdy?

Tylko klapki z klapkami na oczach tego jeszcze nie widzą :reggie:

Opublikowano

mi ten remaster nie przeszkadza bo chciałem w to zagrać, ale nie bede już kupował PS3

ale musze przyznać, że mimo wszystko przestaje mi sie podobać w jaką strone idzie ta generacja

jest już dobrze 1.5 roku od premiery PS4 a ciągle brak większej ilości exów

gier jest dużo, ale to multiplatformy

Opublikowano

Ja tam nie mam nic przeciwko remasterom, ale pod warunkiem, że są uzupełnieniem nowej oferty, a nie ją całkowicie zastępują.

Po E3 znowu będzie beka jak Sony standardowo naobiecuje gruszek na wierzbie i wszyscy to łykną. Like always  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

zaraz ide sie na.(pipi)ac do znajomych wiec zylka mi dzis nie peknie ale juz blisko, (pipi)a robilbym byl na je.banym zmywaku w uk (czytaj mial wiecej kasy) to bym dokupil sobie tego xone lub wiiu albo najlepiej obie bo posiadanie jednej konsoli w tej generacji jeszcze nigdy nie bylo tak chu.jowe

Dokladnie. Tez jak bym mial wiecej kasy to staly by 3 konsole a nie jedna :(
Opublikowano

wydali genialnie wykonana i zaprojektowana vite

tumblr_m062gmqEdG1qhxirho1_r2_500.gif

Zdecydowanie przesadzasz.

Opublikowano

Vita jest naprawde dobrze zaprojektowana pajgi, nie bola łapy jak sie jat rzyma, guziki pieknie rozlozone, istna kwintesencja przenosnej konsoli.

Opublikowano

Troche beka, że na PS4 top ocenianych gier przez jakiś czas na metacritic będzie wyglądało tak:

1. GTA 5

2. TLOU Remastered

3. GOW 3 Remastered

Opublikowano

Walking Dead remastered, borderlands remastered, dark souls 2 remastered

Opublikowano

Troche beka, że na PS4 top ocenianych gier przez jakiś czas na metacritic będzie wyglądało tak:

1. GTA 5 Remastered

2. TLOU Remastered

3. GOW 3 Remastered

Fixed

Opublikowano

1. GTA 5 Remastered

2. TLOU Remastered

3. GOW 3 Remastered

Fixed

Sony ma podobny tok rozumowania :reggie:

<pan prezes A> : hmm gta 5, tllou i gow 3 sa na topie, trzeba cos wrzucic na przyszly rok

<pan prezes B>: to moze gta 5 remastered, tlou remastered i gow 3 remastered i tak to kupia :Coolface:

<pan prezes A>: hehe FIXED :Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

czepiasz sie, lepiej wykonanego sprzetu przenosnego do gier jeszcze nie bylo

czyli co w tym roku za wyjatkiem bloodborne od dobrego sony?

- gravity rush remaster

- tearaway remaster

- god of war 3 remaster

a trylogia uncharted to wg mnie tez pewniak, niech jeszcze jak pisze szczurek daja killzone mercenary remaster

poza tym czy mi sie wydaje czy juz gow3 nie chodzil w 60fps? plywal tramerate miedzy 30-60fps ale czesto byl wysoki, do tego to dalej jedna o ile nie najladniejsza gra zeszlej generacji dzialajaca slicznie - po co remaster!? 

oczywscie bylby jakis powod - zje.bana koncowka, ktora miala byc inna - inny bardziej epicki final fight, dodatkowa lokacja z bossem z setkami oczu - oczywiscie pewnie w remasterze tego nie uwzglednia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.