Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sprzedam Białe PS4 zakupione w Styczniu tego roku w Euro RTV, kod 4D. Konsola zadbana, prawie jak nowa, grałem może 20 godzin na niej od zakupu. Niestety, dla mnie PS4 jest zbyt głośne i po prostu czekam na slima. W zestawie pełne okablowanie, biały pad + czerwony pad, oba pady z "lepszymi" gumami.

Aktualnie siedzę w Warszawie, a paragon leży w mieszkaniu w Łodzi, więc mogę na początek dla zainteresowanych wrzucić zdjęcie, że jest, a później wysyłam pocztą.

Póki co, tylko odbiór osobisty w Warszawie.

Cena 1500 zł

Póki co komplet, aha, istnieje możliwość wymiany za Xbox one.

hihihi

Byś kupił, a nie :(
  • Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

czepiasz sie, lepiej wykonanego sprzetu przenosnego do gier jeszcze nie bylo

czyli co w tym roku za wyjatkiem bloodborne od dobrego sony?

- gravity rush remaster

- tearaway remaster

- god of war 3 remaster

a trylogia uncharted to wg mnie tez pewniak, niech jeszcze jak pisze szczurek daja killzone mercenary remaster

poza tym czy mi sie wydaje czy juz gow3 nie chodzil w 60fps? plywal tramerate miedzy 30-60fps ale czesto byl wysoki, do tego to dalej jedna o ile nie najladniejsza gra zeszlej generacji dzialajaca slicznie - po co remaster!? 

oczywscie bylby jakis powod - zje.bana koncowka, ktora miala byc inna - inny bardziej epicki final fight, dodatkowa lokacja z bossem z setkami oczu - oczywiscie pewnie w remasterze tego nie uwzglednia

Będzie Photo Mode  :reggie:

Opublikowano

Kubson skladamy sie na PS4 Moldara aby potem sie spalic i wrzucic filmik na forumek za gazylion plusikow? XDD

Opublikowano

czepiasz sie, lepiej wykonanego sprzetu przenosnego do gier jeszcze nie bylo

czyli co w tym roku za wyjatkiem bloodborne od dobrego sony?

- gravity rush remaster

- tearaway remaster

- god of war 3 remaster

a trylogia uncharted to wg mnie tez pewniak, niech jeszcze jak pisze szczurek daja killzone mercenary remaster

poza tym czy mi sie wydaje czy juz gow3 nie chodzil w 60fps? plywal tramerate miedzy 30-60fps ale czesto byl wysoki, do tego to dalej jedna o ile nie najladniejsza gra zeszlej generacji dzialajaca slicznie - po co remaster!?

oczywscie bylby jakis powod - zje.bana koncowka, ktora miala byc inna - inny bardziej epicki final fight, dodatkowa lokacja z bossem z setkami oczu - oczywiscie pewnie w remasterze tego nie uwzglednia

po co ? 

money-06.jpg

mówi Ci to cos ? 

Opublikowano

Degrengolady ciąg dalszy. Tylko ponownie nie wiem czego bociarnia wyje z zachwytu. Czy kolejny żenujący ruch Sony sprawia, że beznadziejna sytuacja bonera staje się w jakiś sposób lepsza ? A może ich serduszka grzeje już oczekiwanie na 2016 rok, w którym z taśmociągu zjedzie któraś tam kolejna forza i MOŻE nowe krasnale ? Do tego czasu to i na ps4 coś wyjdzie.

Opublikowano

Ficek, tak na poważnie. Na Twoim miejscu sprzedałbym PS4, kiedy jest jeszcze drogie, w okolicach E3 kupił używanego Xone, które podobno chodzą w granicach 1000 zł i zrobił sobie odskocznię od PS na rok - dwa, a później najwyżej wrócił do PS4.

Nic byś nie stracił, tylko zyskał.

Opublikowano

No, zyskałby drugie pudło, na którym nie ma w co grać, tylko jeszcze bardziej upośledzone technologicznie

Opublikowano

po co? dla sunseta i horizon2? dla dwoch gier? sprzedac konsole by zagrac w dwie gry? i co potem? dopiero koniec roku tomb raider i gdzies tam quantum break

halo nie lubie, fable nie lubie, duze symulacyjne forzy mnie nie jaraja, cuphead co info i zwiastun rozczarowuje

xone na chwile obecna to tez spier.dolina z dwoma rodzynkami i gorszymi multiplatformami, nawet przez sekunde nie mysle by na dzien dzisiejszy zamienic jedgo goowno na drugie, moze za jakis czas bedzie wiecej powodow, na razie to lepiej dokupic druga konsole jak sie ma hajs, obojetnie jaka ma sie konsole jako jedyna to sie jest ruchan.ym 

Opublikowano

Tokar: Ficzerami PS4 jest daleko w tyle za Xone. Jedyna przewaga PS4, to szybsza możliwość grania podczas instalacji.

Ficuś: Te 3 gry to i tak 300% więcej niż ograsz w tym roku na PS4 jak widać  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ja radze zatem zakupic Playstation 3 bo wychodzi ze wiekszosc dobrych gier na PS4 pochodzi wlasnie z tej platformy XD.

Opublikowano

No i persona wyjdzie też na ps3  :fsg:

Opublikowano

Tokar: Ficzerami PS4 jest daleko w tyle za Xone. Jedyna przewaga PS4, to szybsza możliwość grania podczas instalacji.

Ficuś: Te 3 gry to i tak 300% więcej niż ograsz w tym roku na PS4 jak widać :reggie:

Ficzerami :dynia:

I ten typ ma czelność licytować sie na gry jak go reklamy w dashu i zamawianie pizzy interesuje.

Opublikowano

Nie czaję czemu klapki tak boją się sprzedać PS4 i spróbować czegoś innego jak w perspektywie roku, półtora PS4 to zwykła degrengolada.

Lepiej siedzieć na tyłku, narzekać na Sony i napychać im kieszenie  :yao:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ewentualnie można dzięki zmywakowi mieć kilka konsol, moim zdaniem najlepsze rozwiązanie.

Opublikowano

dlatego lepiej trwać z guwnem obesranym bez gier do końca roku z remasterami. To jest dobre wyjście. Sony to jednak dobry treser.

Powiedział pelikan co łyknął magde gesler.

Podwójne standardy botów odc. 5364

Opublikowano

Ewentualnie można dzięki zmywakowi mieć kilka konsol, moim zdaniem najlepsze rozwiązanie.

Albo można nie mieć żadnej, jeszcze lepsze. ps3 + STEM w pełni zaspokaja moje potrzeby

Opublikowano

dlatego lepiej trwać z guwnem obesranym bez gier do końca roku z remasterami. To jest dobre wyjście. Sony to jednak dobry treser.

Żałosny jesteś. Serio porównujesz pojedyncze remastery za kilkadziesiąt $ do kolekcji z jednym pełnoprawnym, wysokobudżetowym remakiem i remasterami 3 innych gier w cenie jednego remastera od SOny? XD

Opublikowano

czolowy bot znowu w amoku

xbox tyle gier a kazdy po ograniu tych 2-3 exow i tak gra w multiplatformy, zeratul jak hejtowal to ps4, a potem robi 500h w destiny na xone i kolejne setki godzin w wersji na ps4

obie konsole sa siebie warte, najlepiej to maja teraz ci co tych konsol nie maja i sobie spokojnie na ich zakup czekaja i ogrywaja backlog na innych sprzetach

Opublikowano

aXpn2Dz_460s_v1.jpg

Good guy Microsoft niczym dobry ojciec przebacza synom marnotrawnym, aby mogli zasmakowac najwyzszej jakosci rozrywki :banderas: a sony co? Kolejny bezczelny skok na portfele januszy

Opublikowano

ja pjerdole co za chłop xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.