Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bedzie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No ktos dawal wpis z tweeta ze nie bedzie bo wola skupic sie na nowych Gearsach?

Opublikowano

odnosilo sie to marcus fenix collection ;) a serio to pewnie bedzie tak jak Mazz pisal ze zlecenie dostal inny dev tak jak bylo to w przypadku H:MCC

Opublikowano

Tokar za szczerą prawdę o U2>U3 masz u mnie CitraFleet bez ograniczeń.

Opublikowano

No ktos dawal wpis z tweeta ze nie bedzie bo wola skupic sie na nowych Gearsach?

Wiesz, nie po to w Black Tusk zatrudniali przez 2 lata ludzi z minimum kilkuletnim doświadczeniem przy produkcji gier AAA żeby teraz poświęcali czas na kolekcję remasterów ;)

Takie prace zawsze prowadzą zewnętrzni wykonawcy.

Nie wiem jak z multi. Ale singiel jest 2 długości przed tragicznie nudną 2.

2 tragicznie nudna, ale Alana Wake nazywałeś jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji :yao:

To jest dopiero kwintesencja nudnego game designe'u.

Alan nie każdemu musi się podobać, ale Killzone 2 to jedna z gorszych gier zeszłej generacji. Wszystko tam leżało od początku do końca. 

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Killzone 2 fajna gierka 7-/10 Polecam

Opublikowano

Pamiętam jak klapki hajpowały ten szajs. Pierwsza gra, którą z PS3 kupiłem. Po 2h godzinach z grą łapałem się za głowę jak smutne musi być gejmingowe życie klapków, że musieli się nad tym pucować :reggie:  

Opublikowano

Wiem, że jest też na pc ale Ori to chyba najlepsza gra tej generacji w jaką dane mi było grać do tej pory. Serio klapy mają czego zazdrościć.

Opublikowano

Klapy ograja Ori na Sony Vaio z podlaczonym DS4

Hype na Kz2 to byl prawdziwy fenomen, cale lata nakrecania hype'u na Halo killera aby dostac przyzwoita gierke :reggie:

Opublikowano

Ja ogram Ori na moim kompie, ale narazie mam w co grac wiec poczekam na promo i zgarne gierke za 40zl, chociaz nie powiem, screeny kusza zeby odrazu wylozyc te 80zl.

Opublikowano

Trochę jak połączenie Girsa i TLoU zwane The Order, nad którym rozpływają się w odpowiednim temacie: "Gra na 8/10 a może nawet 9/10", "Gram już 13h!!"  :yao:

Opublikowano

Chyba pierwszy kz był kreowany na halo killera przy dwójce to jedynie przy tym pierwszym renderze mogło być takie pyerdolenie, mimo wszystko gra była dobra.

Opublikowano

Jedynka była w dechę, mimo że śmigała w 20 klatkach. W remasterze to poprawili?

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Spiew o halo killerze to powracajaca melodia Sony. Ale przy premierze Kz2 fejm urosl do absurdalnych rozmiarow, samo GG bylo juz tym zirytowane i powtarzalo w wywiadach aby nie nazywac KZ2 halo killrerem poniewaz sa dwie rozne gry.

W kazdym razie wciaz czekamy notkillzowned.jpeg

Opublikowano

Zacznijmy od tego, że te szuterki fpp poza przybłędami z blachy absolutnie #nikogo :reggie:

Opublikowano

Gdybym byl klapkiem rowniez nie gralbym w fpsy ;d

Opublikowano

Fpsy i tpsy od Sony to taka bieda, ze faktycznie #nikogo. Dobrze miec xboxa z Halo i Gearsami czyli najlepszymi grami w swoim gatunku :lapka:

Opublikowano

Fpsy i tpsy od Sony to taka bieda, ze faktycznie #nikogo. Dobrze miec xboxa z Halo i Gearsami czyli najlepszymi grami w swoim gatunku :lapka:

w szczególności jeśli mowa o Xbox One

Opublikowano

Resistance był ok ale z tpsów oprócz kapiszonów chyba nic nie było innego.

Opublikowano

Nie żebym się wpierdalał ale KZ2 ( w tym najlepsze multi na PS3 ) to wy szanujcie  :sir:

Opublikowano

W CW nie ma swietosci, tutaj nawet The Ordera nie szanuja w przeciwienstwie do dedykowanego tematu . Gdzie rozplywano sie nad tym dzielem kinematografii

Edytowane przez asax

Opublikowano

Order w cenie filmów na BR byłby dyszką a tak :smuntnazaba:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

1886? nie oglądałem lepszej gry

Opublikowano

1886? nie oglądałem lepszej gry

bo konkurencja takich nie ma, dlatego tylko Sony, od niedzielniaka po hardcore maniaka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.