Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Sony dzięki Bluray już od zeszłej generacji serwuje nam najlepszy cinematic experience, nie to co Xbox z prymitywnym DVD.

Opublikowano

dokładnie tak jak piszecie panowie, nie znajdziemy na rynku lepszego filmu z elementami gry

Opublikowano

Platyna w The Order. Muszę wziąć prysznic i jeszcze umówić się do onkologa po przejściu tej 'gry'. Broń Padziku tego kupować, bo takie tytuły doprowadzą do apokalipsy branży gier video.

ale qurva ta grafa to  :obama:  :banderas:  :obama: 

Opublikowano

Wow, tokar jest fanem uncharted :pawel:

No tego sie nie spodziewalem.

Chyba mozna juz kasowac konto.

Opublikowano

Ja obstawiam ze Czezkiemu okres sie wlasnie skonczyl i przestal juz majaczyc o byciu blacharzem.

Opublikowano

Nope, wlasnie sciagam 400gb romow i iso najlepszych gier :lapka:

Opublikowano

czyli będziesz złodziejem ? To nie należysz do pc master race do niej należą tylko ludzie którzy kupują gry a nie ściągają pirackie kopie :)

Opublikowano

A może ma te gry oryginalne ale chce je zagrać w 1080p na emulatorku? Powiecie, no dobrze, to dlaczego nie zgra sobie iso? Może nie ma napędu? No i szybciej ściągnie niż zgra z płyty.

Kupił kompa za miliardy monet a teraz będzie grać w gry konsolowe :reggie:

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

KZ2 to bylo cos, Radec Academy super mala mapka, 32 osoby multi i napierdalanie sie rocket launcherami 

Opublikowano

A jak sie kupuje early access to sie nalezy? :reggie:

Tak bo ja nie OKRADAM . :) Wspieram niezależnych twórców. Wiesz psioczycie na tym forum na early access a ja kupiłem tak 4 gry i na żadnej się nie zawiodłem . Może dlatego że wpierw poczytałem o nich online i to był świadomy zakup a nie impuls ? :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

czyli będziesz złodziejem ? To nie należysz do pc master race do niej należą tylko ludzie którzy kupują gry a nie ściągają pirackie kopie :)

No trudno zebym kupil sobie np automat z AvP albo Punisherem  :pawel:

Opublikowano

massive chalice, prison architect, sunless sea i przede wszystkim Darkest Dungeon POLECAM :D

Opublikowano

Czezky wydal 5 kafli na komputer i gra w gierki z NES'a :reggie:

things-that-blew-your-mind-when-you-were

Opublikowano

dobry wieczor

Opublikowano

czezky składa tak naprawdę automat do gierek, a nie kompa

Opublikowano

Chyba od niedzielniaka po przedszkolaka.

hehe, albo do matołka ! 

Opublikowano

Nie wiem jak z multi. Ale singiel jest 2 długości przed tragicznie nudną 2.

2 tragicznie nudna, ale Alana Wake nazywałeś jedną z najlepszych gier poprzedniej generacji :yao:

To jest dopiero kwintesencja nudnego game designe'u.

game design w alan wake ? oksymoron. prawdopodobnie, kiedy mieli już gotowe scenki, postanowili dorobić do tego grę. jako że koncepcja siedziała głęboko w duchu klasycznych przygodówek w klimacie horroru, to postanowili zrobić grę o strzelaniu. teraz trzeba to umiejętnie zaplanować, a więc dajemy godzinkę scenek i godzinke strzelania, potem znowu godzinke scenek i znowu godzinke strzelania. grunt to różnorodność, nice. żeby usprawiedliwić przedłużające się wizyty na strzelnicy, wrzucamy naszego ziomka do lasu, bo jak wiadomo, las jest duży i nie tak łatwo z niego uciec, a nawet jak uciekniemy, to przecież możemy dać kolejny las. od lasa do lasa, jak mówi słynne porzekadło. ponieważ nasza gra jest w gruncie rzeczy horrorem o siłach ciemności, to do strzelania z kapiszonów dajemy świecenie latarką. ciemność - jasność, hmmm niegłupie, jak ying i yang, albo groszek z marchewką. dobra dajemy jakieś puzelki, zagadki coś ? nie dajemy, będziemy oryginalni. no ale strzelanie z pistoletu do traktora może się ludkom znudzić co nie ? dlatego nasza gra będzie całkiem liniowa i na strzała.

alan wake jest idealny do pogrania na you tube. jest liniowy, nie podejmujemy za bardzo decyzji i trudno coś przeoczyć. udawane momenty gameplayu, gdzie idziemy, albo stoimy można zignorować, a nudne strzelanka można przewinąć na fast forward 

dobra skorzystam z okazji i wbije jeszcze szpileczke w GOTG. alan komentuje wszystko to, co aktualnie widać i słychać. wszystko. drzwi były zamknięte, więc otworzyłem je kluczem. swędziało mnie w rowie i się podrapałem. ten kanister jest pusty, trzeba go napełnić (najazd kamery na to miejsce). ta kobieta dziwnie się zachowuje, zupełnie jakby mnie znała - komentarz na temat dziwnie zachowującej się kobiety, która sprawia wrażenie, jakby znała alana. to miejsce jest dziwne, coś tu nie gra - refleksja alana zaraz po serii zupełnie poyebanych zdarzeń. a więc to był sen ! - alan tłumaczy ludziom z niedoyebaniem mózgowym, że to był sen

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

xD

Alan Wake jest za(pipi)isty, a z graniem w niego na youtubie to poleciałeś ostro, bo to tyczy sie bardziej produkcji wydanych na platformę Sony :reggie:

Opublikowano

Niczego AW człowiek by nie ujął przechodząc ta gre smutna jak żaba na Youtubie.

Opublikowano

Alan Wake przy The Order to sandbox

Opublikowano

Alan Wake przy The Order to sandbox

Tylko ze gameplayowo to samo :frog:

Edytowane przez eX4cT_PL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.