Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wariat czy jechowy?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

klap ktory na sile probuje sobie wmowic ze playstejszon to lepsza opcja niz xbox :dynia:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

klap ktory na sile probuje sobie wmowic ze playstejszon to lepsza opcja niz xbox :dynia:

Ja sobie nic nie wmawiam, to boty myślą ze różnice w grafice sa JUZ mało istotne, ze reklamy w dashu NIE PRZESZKADZAJA, to ze gry sie wolno instalują to pewnie przez to ze konsola robi to dokładniej i lepiej, robienie z konsoli dekodera cyfrowego Polsatu to PLUS, pozostawienie serii Halo i Forza jako exy podczas gdy reszta idzie na PC to tez ZALETA, ujednolicenie Xboxa z zaraza tego forum czyli blacharzami którymi naczelny bot MaZZeo tak mocno gardzi to tez nic strasznego, podjarka 6 Forza i 5tym Halo ale beka z tasiemca Uncharted 4, beka od zawsze z usługi PS+ ale jaranko okruchami z pańskiego stołu w GwG, beka z indorow na PS4 ale gdy PS4 traci exa indyka , bo ten idzie na XOne to juz banderas everywhere i na koniec beka z braku gier na PS4 a wszystkie boty napi.erdalaja w gorsze multiplatformy, a i beka z this is waiting ale QB wymieniany na pierwszym miejscu w listach exow na Xboxa XD.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ty jestes jakis nawiedzony xD

Opublikowano

Ja sobie nic nie wmawiam, to boty myślą ze różnice w grafice sa JUZ mało istotne, ze reklamy w dashu NIE PRZESZKADZAJA, to ze gry sie wolno instalują to pewnie przez to ze konsola robi to dokładniej i lepiej, robienie z konsoli dekodera cyfrowego Polsatu to PLUS, pozostawienie serii Halo i Forza jako exy podczas gdy reszta idzie na PC to tez ZALETA, ujednolicenie Xboxa z zaraza tego forum czyli blacharzami którymi naczelny bot MaZZeo tak mocno gardzi to tez nic strasznego, podjarka 6 Forza i 5tym Halo ale beka z tasiemca Uncharted 4, beka od zawsze z usługi PS+ ale jaranko okruchami z pańskiego stołu w GwG, beka z indorow na PS4 ale gdy PS4 traci exa indyka , bo ten idzie na XOne to juz banderas everywhere i na koniec beka z braku gier na PS4 a wszystkie boty napi.erdalaja w gorsze multiplatformy, a i beka z this is waiting ale QB wymieniany na pierwszym miejscu w listach exow na Xboxa XD.

Smiesznie sie czyta wywody takich peasantsow :) 

:master:

Opublikowano

Dave, jak tak czytasz moje posty i wklejasz minusy to napisz nam jak sie czujesz z myślą ze będziesz grał w najgorsza wersje gry która tak mocno sie jarales.

Opublikowano

Alan Wake wspaniały klimat, no czułem czasami pewne miasteczko. Jednak z czasem ilość strzelania z latarki obniżyła mi trochę ocenę. Momenty jak

się wpływa promem do miasteczka albo jak eksploruje się te "wariatkowo" z bali

to jedne z najlepszych momentów tamtej generacji, no takie 10/10. Ja bym chciał zobaczyć kontynuacje Alana na takim silniku jak z Order i większą ilością eksploracji,

Jakby nie latarka byłoby mocne 9 a tak 8 co nie zmienia faktu że był to dla mnie najlepszy "ex" (wiadomo na PC nikt nie gra) na klocka pełen obrót.

Opublikowano

Ladnie komus psycha siadla z rana xD. Ale tak to jest jak lineup na PS4 na ten rok to dwa porty z Vity i remaster z PS3 xD

Opublikowano

Człowieku, Sony posuwa Cię w dupsko tak ostro i bez mydła, że błądzisz po jakiejś alternatywnej rzeczywistości. Jak Mendrek. 

Ta cała generacja jest najgorsza w historii, nie jest normalnym wydawanie remastera gry z 2010 roku bez multi, gdzie będzie 1080p i twórcy WALCZĄ o 60 klatek (nie mogą tego zagwarantować) - CO TO MA BYĆ?! Zero zmian, podbita rozdzielczość i kupujcie za 180 zł. 

Na ten moment najlepszym rozwiązaniem jest kupno PC - chcesz pograć w Borderlands? Kupujesz pakiet (choćby teraz na Steam jest obniżka) za 2 dyszki i masz dwie gry nawet w 4K i 60 klatkach, a na PS4 musisz wyłożyć 2 i pół stówy na remaster dwóch gier bez jedynki z wątpliwej jakości remasterem (jak w przypadku DMC). 

Czezky w samą porę ogarnął temat i skumał, że te konsole nie nadają się do niczego. O ile jeszcze Spencer ma na tyle dużo oleju w głowie, że wydaje remastery czterech gier (jednej całkiem przerobionej w doskonały sposób) za 60$ + cały system multi + dostęp do bety Halo 5 i jeszcze dodaje do tego serial o Halo, tak Sony leci w (pipi)a ostro i każdemu nabywcy tej spie.rdoliny pokazuje środkowy palec i pytonga. A ludzie w CW (zresztą nie tylko) jeszcze bronią tej konsoli i tych decyzji. Ficuś kolejnym klapkiem, który zachowuje zdrowy rozsądek, a widzę, że powoli dołącza do niego wiele innych osób, które przejrzały na oczy.

Wstecznej kompatybilności pewno nie zobaczymy już nigdy. W czasach PS2 to było nie do pomyślenia, nawet po wydaniu PS3 Sony jeszcze uderzało w ten element, ale się później skapnęli, że hajs im ucieka :/

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

juz kiedys pisalem ze w Alanie zabraklo chociaz minimalnej exploracji miasteczka za dnia przeciez bright falls gniecie jaja <3

szkoda ze nie zrobili jakis chorych akcji za dnia typu ze idzie do sklepu, sprzedawca idzie na zaplecze i zaczyna sie koszmar :D

dla mnie serio jedna z lepszych gier poprzedniej generacji i mam nadzieje ze ten pomysl z Alan Wake hd dodawanym do Quantum fucking amazing Break wypali

Opublikowano

Jakbym się jarał takim bonusikiem.

Opublikowano

Maciomaniak, w du.pie mam PC rozumiesz?

W du.pie mam rozgrywkę w której ponad umiejętności jest sprzęt, tak trudno to zrozumieć?

Za długo grałem w ligach ESL bym mogl jak Janusz kupić PC, wiem, jak ludzie zmieniają pliki gry, i co robia, by byc "lepszymi"

Nie neguje natomiast tego ze to najc.hujowsza generacja w historii, to prawda, ale niech mi żaden bot nie wmawia ze na Xboxie jest raj, bo ku.rwa nie jest, bo ku.rwa miałem Xboxa One, to konsola która uwstecznila sie względem poprzednika, to PlayStation 3 a nie Xbox One.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Dave, jak tak czytasz moje posty i wklejasz minusy to napisz nam jak sie czujesz z myślą ze będziesz grał w najgorsza wersje gry która tak mocno sie jarales.

W DOA? Mam to na XB1.

A jak sie ty bedziesz czul grajac w batmana, wiedzmina, project cars i dziesiatki innych niedoyebanych wersji, dodatkowo 2,5 raza drozszych?

Opublikowano

Ride’s Xbox One Resolution Bumped From 900p to 1080p, Dev Praises X1’s Ever Evolving Code Libraries

nawet w takiej gierce mieli problem z 1080p, ostatnio demko tego pojawiło sie na PSN
http://gamingbolt.com/rides-xbox-one-resolution-bumped-from-900p-to-1080p-dev-praises-x1s-ever-evolving-code-libraries

God of War remaster - 14 lipca po 39$
god-of-war-ps3-1.png
god-of-war-ps4-1.png
god-of-war-ps3-2.png
god-of-war-ps4-2.png

1080p/60fps
http://gearnuke.com/god-war-3-remastered-ps3-vs-ps4-screenshot-comparison/

Opublikowano

W DOA? Mam to na XB1.

A jak sie ty bedziesz czul grajac w batmana, wiedzmina, project cars i dziesiatki innych niedoyebanych wersji, dodatkowo 2,5 raza drozszych?

To je expert tego nie ogarniesz xd, on woli płacić haracz za grę po online, grać w gorszę wersje multiplatform, płacić więcej za te gorsze wersje, mieć pada na 6h, do tego jara się gierką early access, gra w same raki branży i ma bóldupki jak ktoś powie prawde.

:teehee:

Opublikowano

dla mnie serio jedna z lepszych gier poprzedniej generacji i mam nadzieje ze ten pomysl z Alan Wake hd dodawanym do Quantum fucking amazing Break wypali

nie

God of War remaster - 14 lipca po 39$

god-of-war-ps3-1.png

god-of-war-ps4-1.png

god-of-war-ps3-2.png

god-of-war-ps4-2.png

1080p/60fps

http://gearnuke.com/god-war-3-remastered-ps3-vs-ps4-screenshot-comparison/

ale to jest kpina ze strony Sony, żeby tam chociaż zostały jakieś dodatkowe elementy, więcej trawki wody czy coś, a tutaj tylko podwyższona rozdziałka [*]

Opublikowano

Maciomaniak, w du.pie mam PC rozumiesz?

W du.pie mam rozgrywkę w której ponad umiejętności jest sprzęt, tak trudno to zrozumieć?

Za długo grałem w ligach ESL bym mogl jak Janusz kupić PC, wiem, jak ludzie zmieniają pliki gry, i co robia, by byc "lepszymi"

Nie neguje natomiast tego ze to najc.hujowsza generacja w historii, to prawda, ale niech mi żaden bot nie wmawia ze na Xboxie jest raj, bo ku.rwa nie jest, bo ku.rwa miałem Xboxa One, to konsola która uwstecznila sie względem poprzednika, to PlayStation 3 a nie Xbox One.

Tyle tylko, że Xone ciągle idzie do przodu i zakładam, że gdyby nie te za(pipi)iste aktualizacje co miesiąc, które rzeczywiście dają bardzo wiele, to Sony dalej zwiększałoby jedynie stabilność systemu. A tak się trochę ogarnęli. 

Nie obchodzi mnie na czym będziesz grać, bo wiem, że na forum konsolowym ciężko jest kogokolwiek przekonać do PC i nie zamierzam tego robić ;) Jednak dziś jakakolwiek obrona PS4 jest strzałem w stopę, bo Sony podejmuje te same działania co z Vitą - chce sukcesywnie i konsekwentnie s(pipi)ić wszystko to, na co pracowali jeszcze w 2013 roku. Doprowadzić ten system do synonimu największej wpadki branży, gdzie ludzie za 10 lat będą pisać teksty - "dlaczego PS4 było najgorszą konsolą w historii?" 

Dziwi mnie ta sprzedaż i dziwi mnie, że ludzie się jeszcze nie ocknęli. Miliard wewnętrznych studiów, a dobrych (nie mówiąc o wybitnych) gier nie ma, indyki z PC i remastery.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

W DOA? Mam to na XB1.

To je expert tego nie ogarniesz xd, on woli płacić haracz za grę po online, grać w gorszę wersje multiplatform, płacić więcej za te gorsze wersje, mieć pada na 6h, do tego jara się gierką early access, gra w same raki branży i ma bóldupki jak ktoś powie prawde.

:teehee:

pysznie sie to czyta jak bolduper jeszcze w zeszlym tygodniu sie bronil i tlumaczyl czemu woli wydac 1,5tys na ps4 dla jednej gry by placic haracz za gre online, grac w gorsze multiplatformy, placic wiecej za gorsze wersje i miec pada na 6h zamiast wydac te 1,5tys na bebechy do swojego kompa, na ktorym ogrywa indory

ty masz synek rozdwojenie jazni umyslowe - zarzucasz komus i masz beke, ze ktos w ogole cieszy sie z ps4, ze ktos chce w ogole ps4, a i tak za chwile kupujesz ps4 wbrew temu co piszesz

:bolduper:  :bolduper:  :bolduper:

Opublikowano

cena prawie jak za remastera TLOU, normalna

no ale z pierwszych info wygląda, że tylko sama rozdziałka i fps

i pewnie będzie to ostateczne info. :)

Opublikowano

i photo mode bedzie!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.