Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Byly dawniej dlc. Nazywalo sie to expansion pack. 

Z tego co pamietam to dodatki do gier stały niemal tak samo jak pełne wersje, więc to zupełnie inna kategoria wagowa. A jeśli przyjąć taki pułap cenowy, to można za te expansion pack podstawić season passa. I też nie jest tak źle.

5 mapek do Coda za 50 zł to wina tylko i wyłącznie 

fda3561c15ccb0f334f809c3123a1a.jpeg

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

dobre expansion packi to było np half life: opposing force albo half life: blue shift.

Opublikowano

Wiele gier dostawało "DLC". Nawet taki stary Quake 2, bodaj 2-3.

Ale wtedy dodatki do quake 2 - ground zero i the reckoning miały całą nową kilku godzinną kampanię, nowe mapy do multi i bronie. A teraz w tych samych cenach mamy 3 mapki do multi w jakiejś strzelance.

Opublikowano
  • Autor

Co z takim Oculus Rift? Jego początki  to zbiórka na kickstarterze, skończyło się na sprzedaży firmy za 2 miliardy dolarów. Jak się czuje darczyńca oculus rifta? Bo ja bym miał ból dupy jak stąd dotąd, że na moich pieniądzach ktoś ustawił się do końca życia i parę pokoleń do przodu.

vtlitY1.jpg

BOŻENA (pipi)A PACZ NA TYCH ZŁODZIEJI, KUPIŁEM OD NICH SPRZĘT I POMOGŁEM ROZKRĘCIĆ FIRME A ONI CO (pipi)A SPRZEDAJO I NAWET MNIE SIE NIE PYTAJO O ZGODE O (pipi)A CO SIE DZIEJE Z TO POLSKO BOŻENA JA NIE WIEM, ZŁODZIEJE WSZEDZIE, ZARABIAJA NIE SLUSZNIE A MOJE MILJONY TO GDZIE?

Opublikowano

Czy tylko wg mnie Destiny jest troche nudnawe?

Nie sledze tematow ani opinii o tej grze.

ale wiesz, że to gra multi jest? to nie Nintendo, tutaj gra więcej niż 11 osób. 

Opublikowano

To wszystko wina ea i the sims. To oni pierwsi zaczeli wydawać dodatki hurtowo.

EA to rak toczący branżę

Opublikowano

EA to rak toczący branżę

nawet mazzeusz posłużył się przykładem EA

eu.jpg

więc (pipi).ać tę firmę i ich matki, ale nie wy nadal będziecie chętnie rozwierać odbyt w stronę tych kurtyzan bo nowa fifa, bo nowy bf  :sweat:

Kickstarter to super opcja jak zbiera się zespól dobrych devów, którzy stworzyli kiedyś jakieś klasyki a teraz w tych czasach nie znajdzie się wystarczająco dużo ludzi, którzy kupią produkt, który mógłby ukazać się pod skrzydłami jakiegoś dużego wydawcy i wtedy społeczność musi wziąc sprawy w swoje ręce i dzięki temu pojawiły się takie perełki jak Banner Saga (od ludzi z Bioware kiedy jeszcze tworzyli dobre gry a nie jakieś dragon age dla gimbazy :teehee:) czy Wasteland (w międzyczasie Fallout stał się gimbową strzelanką fpp) czy Divinty kiedy świat rpg to uproszczone do granic możliwości Diablo, chodzona bitka, która udaje rpg (Skyrim kurtyzano) i w momencie kiedy ostoją dużych rpegów staje się polska to wiedz, że coś jest nie tak. No, ale lepiej kupić nowego coda co roku i potem wylewać wiadra pomyj, że gra ch.ujowa, ale wydawcy już liczą twój hajs i mają to w du.pie (to samo EA z Bfem) i kto tutaj jest frajerem i kurtyzaną? 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

@bluber

Wiadomo, że F3 i F:NV to klasa niżej niż 1&2 ale bez przesady.

Opublikowano

@bluber

Nie podoba mi się totalnie ten widok FPP i strzelanie tym Vatsem. W New Vegas nie grałem jeszcze.

Opublikowano

To napraw ten błąd new vegas 10000 razy lepsze a teraz na pc dostępne za grosze ze wszystkimi dlc i bez bugów.

Opublikowano

Mi widok FPP pasuje jak ulał, bo jest większa imersja - "JA" doświadczam przygody, w podobny sposób jakbym był w realu. Zamiast widoku z góry a'la wszechwidzący Bóg = totalnie odrealnione = imersja w dół.

Opublikowano

Ja tam bym wolal byc Bogiem a nie tylko marnym pylkiem we Wszechswiecie :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Ja tam bym wolal byc Bogiem a nie tylko marnym pylkiem we Wszechswiecie :(

No jakby móc wybierać, to ja bym wolał być Batmanem

....Bo zawsze najlepiej być BATMANEM !!! :verymad:

Opublikowano

@bluber

Nie podoba mi się totalnie ten widok FPP i strzelanie tym Vatsem. W New Vegas nie grałem jeszcze.

Ale Fallout to nie tylko strzelanie. W tej grze chodzi o klimat I immersje z postapo. Wlasnie dlatego świetnie pasuje FPP, Poza tym tryb Hardcore i najwyższy poziom trudności. To już pachnie TLoU i nie widzeniem drabin przez ściany, ale nie ma innego sposobu, aby janusz cały i bluber najedzony
Opublikowano

właśnie się przymierzam do runu f3 na hardzie. jakieś rady?

Opublikowano

no jeszcze mnie nie poyebało. miałem na myśli jakieś praktyczniejsze rady zanim wyruszę na przygodę.

Opublikowano

Ja tam zawsze wymiękałem na stolicy w F3. Muszę zwiedzić wszystko, co do piksela, a stolica z tym systemem metra jest tak monotonnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaa, że aż strach. I jeszcze te hordy, odradzających się rywali, apokalipsa a bardziej tłoczno niż w kościele w Wielkanoc.

Na szczęście w NV posłuchali głosów fanów i wywalili takie nudne sekcje ( przyznali identycznie w wywiadzie, to nie mój wymysł ) , i łyknąłem każdy pikselek z marszu. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

no jeszcze mnie nie poyebało. miałem na myśli jakieś praktyczniejsze rady zanim wyruszę na przygodę.

Przed wyruszeniem w droge nalezy zebrac druzyne.

Opublikowano

Na szczęście w NV posłuchali głosów fanów i wywalili takie nudne sekcje ( przyznali identycznie w wywiadzie, to nie mój wymysł ) , i łyknąłem każdy pikselek z marszu. 

Tylko szkoda, że zaimplementowali niewidzialne ściany. W 3 lubiłem sobie iść na chama w linii prostej przez wzgórza, a tutaj ni uja, bo niewidzialna ściana i trzeba obchodzić. :/

Opublikowano

Jest tylko jeden prawowity prezydent republiki.

Opublikowano

Jébać Bractwo
Opublikowano

Tylko bractwo stali!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.