Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Dołożysz 50 euro i wymienisz the order? :reggie:

Dokładam 35€ i wymieniłem za Far Cry 4
Opublikowano

beka z was konsolowcy, przez ostatnie 2 generacji konsole gniotły pc i mieliście beke z blacharzy ale daje wam max 2 lata, żeby każdy przejrzał na oczy jaką sraką stały się te sprzęty dzisiaj i grzecznie będziecie zapjerdalać do komputronika po pentiumy i dżiforsy. tak będzie

Opublikowano

przez ostatnie 2 generacji konsole gniotły pc i mieliście beke z blacharzy

*przez ostatnie 7 generacji. Ta będzie kolejna.

Opublikowano

przez ostatnie 7 generacji. Ta będzie kolejna.

Widząc co się w tej gen wyprawia to wątpię. A następna to już w ogóle będzie THE END dla konsol jakie znamy i lubimy.

Opublikowano

2015 to ostatni rok remasterów, w 2016 już same czyste exy beda w dużej ilości

Gow remaster to przygotowanie na mega bombe nowego GOW, który sprzeda sie w liczbie około 15mln sztuk przez pierwsze 3msce

po tym czasie Sony wykupi Ubisoft i zaczną tworzyć gry tylko na PS4 pod ścisłym nadzorem ND

nie widze innej opcji

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Blacharze koniec konsol węszą od czasów snesa. :whistling:

Prawda jest taka że jak streaming gier się rozwinie to będzie koniec i konsol i pecetów jakie znamy, w identyczne gry zagrasz na telefonie, telewizorze i czymkolwiek innym na czym odpalisz aplikacje. Hardware przestanie się liczyć, wojny systemów się zakończą, temat zostanie zamknięty.

Opublikowano

tak jak piszesz

PS5.jpg

I think there will be a PS5. However, I don’t know what form it’ll have. It could be a physical console, or it could be in the cloud.

But even if the form might change, PS5 Games will be born. This is what we want.

http://www.dualshockers.com/2014/12/19/sony-exec-i-think-there-will-be-a-ps5-doesnt-know-if-itll-be-physical-of-based-on-the-cloud/

PlayStation jak japońska tradycja

Opublikowano

ufff a juz sie balem, ze sony nie bedzie mialo na co wypuscic remastera ordera

Opublikowano

Nie znam tej historyjki, ale znam inne.

Opublikowano

Prawda jest taka że jak streaming gier się rozwinie to będzie koniec i konsol i pecetów jakie znamy, w identyczne gry zagrasz na telefonie, telewizorze i czymkolwiek innym na czym odpalisz aplikacje. Hardware przestanie się liczyć, wojny systemów się zakończą, temat zostanie zamknięty.

Od kilku lat PC to i tak metro mułu. Zero świetnych gier AAA jak na konsolach, developerzy olewają platformę przez co jest masa niezoptymalizowanych gier, do tego pełno gównianego f2p, early access, jakieś kickstartery. 

Masakra. Konsole to obecnie jedyny przystanek prawdziwego gamingu. 

:frog:

Opublikowano

Ja tam kiedyś bardzo chętnie grałem na pc ale teraz to takie meh

Opublikowano

po tym czasie Sony wykupi Ubisoft

Już wolałbym tą kasę przepić niż wywalać ją na zakup takich szmaciarzy.

Opublikowano

Niech kupia Sege i wydaja Yakuze w normalnym jezyku oraz wezma sie za produkcje Shenmue 3

Tak, wiem, marzenia :frog:

Opublikowano

Niech kupia Sege i wydaja Yakuze w normalnym jezyku oraz wezma sie za produkcje Shenmue 3

Tak, wiem, marzenia :frog:

Ale jakie piękne marzenia.

Opublikowano

tak narzekacie na tą generacje, ale przynajmniej mamy fotorealistyczne hamburgery w grach

GO17DGW.jpg

Opublikowano

nvidia i amd przestaną robić karty graficzne? iksde prędzej założą studia wewnętrze i zaczną robić ekskluzywne gierki

na pewno nie za naszego życia, a jeśli już, to gierki będziesz już tylko wspominał. streaming tylko jako alternatywa.

Opublikowano

Bojkotuje bfa :/

Ale te pety w tle są zabójcze xDDDDDD

Edytowane przez Codename

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

xD

Alan Wake jest za(pipi)isty, a z graniem w niego na youtubie to poleciałeś ostro, bo to tyczy sie bardziej produkcji wydanych na platformę Sony :reggie:

hehe iksde siła argumentu iksbota. daj więcej iksde i reggiego bo nie słysze co mówisz !!!

z innej beczki

bluber zaproponował mi, żebym wpisał w google "uncharted overrated", done. na pierwszych stronach wyświetlają się nagłówki stron typu "uncharted is so overrated" czy "uncharted is most overrated series". spróbowałem zrobić to z innymi popularnymi seriami i było podobnie, ale tym, co dało się porównać bez głębszej analizy była liczba wyników w wyszukiwarce.

wzór : tytuł overrated - liczba wyników w google 

uncharted - 96k

gears of war - 121k

killzone - 34k

halo - 337k

gran turismo - 36k

forza - 82k

bonus

playstation - 404k

xbox - 474k

CO TERAZ ??? 

Opublikowano

A z jakiej przeglądarki korzystałeś? No tak, PS3 nie ma IE...

Opublikowano

KZ2 to bylo cos, Radec Academy super mala mapka, 32 osoby multi i napierdalanie sie rocket launcherami 

O tak, to zamykanie na spawnpointach goty.

8 generacja poki co to gamingowa paraolimpiada - 95% tytulow to albo pozycje z ewidendtnie brakujacymi elementami, albo jakies pozszywane i polatane ekspozycje z poprzedniej generacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.