Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

xD

Alan Wake jest za(pipi)isty, a z graniem w niego na youtubie to poleciałeś ostro, bo to tyczy sie bardziej produkcji wydanych na platformę Sony :reggie:

hehe iksde siła argumentu iksbota. daj więcej iksde i reggiego bo nie słysze co mówisz !!!

z innej beczki

bluber zaproponował mi, żebym wpisał w google "uncharted overrated", done. na pierwszych stronach wyświetlają się nagłówki stron typu "uncharted is so overrated" czy "uncharted is most overrated series". spróbowałem zrobić to z innymi popularnymi seriami i było podobnie, ale tym, co dało się porównać bez głębszej analizy była liczba wyników w wyszukiwarce.

wzór : tytuł overrated - liczba wyników w google 

uncharted - 96k

gears of war - 121k

killzone - 34k

halo - 337k

gran turismo - 36k

forza - 82k

bonus

playstation - 404k

xbox - 474k

CO TERAZ ??? 

przecież to wynika z tego że gry ms są bardziej popularne a o grach sony miesiąc po premierze nikt nie mówi.

ej pamiętacie taką grę jak the order?

hehehehebola

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Póki co Wiesław jedynym prawdziwym mesjaszem obecnej nowej generacji.

Opublikowano

A z jakiej przeglądarki korzystałeś? No tak, PS3 nie ma IE...

wyszukiwarka - google

przeglądarka - google chrome

pajgi - 194k

kazub - CZTERY TYSIĄCE PIŃCET 

giphy.gif

Opublikowano

8 generacja poki co to gamingowa paraolimpiada - 95% tytulow to albo pozycje z ewidendtnie brakujacymi elementami, albo jakies pozszywane i polatane ekspozycje z poprzedniej generacji.

Tak zerknąłem na szybkensa co wychodziło w pierwszych 2 latach na 360/PS3 i to serio jest teraz wyścig bez nóg.

-pgr3

-Gemoetry Wars

-DOA4

-girsy

-resistance

-dead rising

-fear

-test drive

-COD2

-COD3

-Tony Hawk Project 8

-oblivion

-ghost recon advanced warfighter

-burnout revenge

-rainbow six vegas

-fight night round 3

-NBA Street Homecourt

Zawsze w coś można było pograć i z zazdrością patrzyłem na brata, który miał X360. A teraz tak spojrzę na XO/PS4 i widzę:

-Horizon 2

-Driveclub

-Sunset

-alien

-chu,j du,pa i kamieni kupa

Słabo. Żeby po kilkunastu miesiącach po premierze konsoli mieć odłożony hajs i nie mieć argumentów za jej kupnem to już jest błazenada.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

nie wiem o czym wy (pipi)cie odnośnie tej generacji, może jak ktoś lawiruje między call of duty, assassinem a exami sony to może nazywać tą generację generacją raka, ale ledwo minął ponad rok od premier obu sprzętów a ja mam już spory backlog dobrych gier

Dying Light

Alien Isolation

Shadow of Mordor

Wolfenstein

Sunset Overdrive

Diablo: Reaper of Souls

to tak myśląc na szybko a pewno bym znalazł więcej. Wyjdzcie z dupy sony to może znajdziecie dobre gry.

Opublikowano

Jedyny ex, dla którego na tą chwilę chciałbym PS4 to... P.T. :reggie:

Na xboxie jeszcze nie ma takiego tytułu.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Te gry co wymieniłeś są też na ps4 mazzeo  :reggie:

Opublikowano

A z jakiej przeglądarki korzystałeś? No tak, PS3 nie ma IE...

wyszukiwarka - google

przeglądarka - google chrome

pajgi - 194k

kazub - CZTERY TYSIĄCE PIŃCET 

giphy.gif

To nic nie znaczy. NIC.

Opublikowano

muszę ogarnąc Wolfensteina, podobno dobry.

Potwierdzam.
Także.
Opublikowano

Najwyzszy czas podsumowywać mijający  tydzień.

Lekcja biologii...

Proszę Państwa, oto gatunek zwany klapem (łac. Nonlubricate Sorywdupowłazix Januszajtis Claperae)podczas rozmyślań jakie to exy AAA rzuci Sony na rynek pod koniec roku.  

25iud8g.gif

A to dla odmiany typowy przedstawiciel podgatunku nazywanego pejoratywnie blacharzem (łac. Taboretus-Blacharus Torrentix Cancerus Rex) w oczekiwaniu na GTA5 z Zatoki...

20b1kjq.jpg

Opublikowano

To może być dobra giera

https://youtu.be/8-vhwFQkRP0

Klapy mogą nie dowierzać, ale jedynka przekroczyła magiczną barierę 70% na GR.

Opublikowano

juz na filmiku wyglada na bardziej grywalne niz wiekszosc exow sony jakie wyszly na ps4

a ja mam już spory backlog dobrych gier

Dying Light

Alien Isolation

Shadow of Mordor

Wolfenstein

Sunset Overdrive

to tak myśląc na szybko a pewno bym znalazł więcej. Wyjdzcie z dupy sony to może znajdziecie dobre gry.

czolowy bot dalej w amoku, oczywiscie standardowa wrzutka na ps4, ktore nie ma dobrych gier i szybka lista zaleglych dobrych gier jakie musi nadrobic i pyk 90% to multiplatformy, ktore ograc mozna tez na ps4

Opublikowano

Bardziej niz na tym, ze to multiplatformy skupilbym sie na tym, ze prawie wszystkie to gry cross genowe, dlatego wlasnie ta generacja ssie.

Dla wiekszosci, bo ja gram w praktycznie same eksy MS na one i jeszcze sporo przede mna :lapka:

Opublikowano

Mazzeo ma do ogrania same multiplatformy bo pewnie zagrywal sie do tej pory w exy od Krola Spencera.

Ale ze SO jeszczw nie zagral :frog:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

nie wiem o czym wy (pipi)cie odnośnie tej generacji, może jak ktoś lawiruje między call of duty, assassinem a exami sony to może nazywać tą generację generacją raka, ale ledwo minął ponad rok od premier obu sprzętów a ja mam już spory backlog dobrych gier

Dying Light

Alien Isolation

Shadow of Mordor

Wolfenstein

Sunset Overdrive

Nie dość, że do ogrania na g.uwnie 4, to jeszcze cross - geny. Jaka ta generacja jest ch.ujem. :frog:

Opublikowano

juz na filmiku wyglada na bardziej grywalne niz wiekszosc exow sony jakie wyszly na ps4

a ja mam już spory backlog dobrych gier

Dying Light

Alien Isolation

Shadow of Mordor

Wolfenstein

Sunset Overdrive

czolowy bot dalej w amoku, oczywiscie standardowa wrzutka na ps4, ktore nie ma dobrych gier i szybka lista zaleglych dobrych gier jakie musi nadrobic i pyk 90% to multiplatformy, ktore ograc mozna tez na ps4

no i niektórzy pier.dolą jak to jest źle, jak się lawiruje między infamous second son a orderem to nie dziwne że nie smak pozostaje.

Nie dość, że do ogrania na g.uwnie 4, to jeszcze cross - geny.

jakie cross geny, weź zobacz jak wygląda mordor albo alien na starociach to się przekonasz że wydanie tych gier na te sprzęty to jakiś żart, dla mnie to next genowe gry szczególnie alien.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mordor bardzo nie polecam. Reszta listy spoko.

Opublikowano

muszę ogarnąc Wolfensteina, podobno dobry.

Potwierdzam.

Także.

:lapka:

i jeszcze ten standalone oj będzie grane

Opublikowano

Remastered God of War ? HAHAHAHA.

Failstejszyn/Szrotstejszyn/remasterstejszyn/ guwnobesranestejszyn/konserwacjastejszyn/Sonyrobiwchuyastejszyn

2014/2015:

-The Order 5,5/10- SKRYPT,KORYTARZ,guwno,pasy

- Drajf klap-Drewniane,słabe, AI do bani xDD

-BLOOD SOULS 2,5 - Dark Souls 2,5

-AnczArted 4 przesuwa korytarzyka na 2016

-God of War Remastered edyszyn ? :reggie: hah

-konserwacje/awarie ziemniakowego psnu xDd

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

#Fordeplejers #plejstejszynnejszyn

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

GOW3 remaster? Jak dla mnie rewelacja. Nie posiadałem PS3 więc na PS4 tytuł który na pewno kupię !

Dla ludzi, którzy nie posiadali PS3 to najlepiej, jakby zremasterowali całą bibliotekę gier na PS3, nie? Dlaczego nie ograć Resistance'ów, Ratchetów, Uncharted, Heavy Rain, Killzone'ów, Gran Turismo i innych gier w 1080p? 

Kiedyś była wsteczna kompatybilność, dziś wchodzą w cztery litery bez wazeliny. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Czlowiek odpala nowego ut na max detalach, w 120 fpsach, dziesiatki tysiecy graczy na roznych serwerach, precyzyjne sterowanie, skillowy movement...

To jest PRZEPASC.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.