Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Czlowiek odpala nowego ut na max detalach, w 120 fpsach, dziesiatki tysiecy graczy na roznych serwerach, precyzyjne sterowanie, skillowy movement...

To jest PRZEPASC.

Tylko na 120 pfsach? Idź na całość i zwiększ do 240!

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

jeszcze osiągnięcia by jakoś ogarnęli w pc gamingu i byłbym w growym niebie

póki co porozrzucane to po steamach, uplayach, originach, gfwl... o ile na steamie prawie każda nowa gierka ma osiągnięcia (na przykład pes 2015 i driver san francisco, ale jest tego więcej), o tyle na origin chyba już sobie w ogóle odpuścili

szkoda, że ms przy okazji windows 10 się za to nie zabrał

Opublikowano

Czlowiek odpala nowego ut na max detalach, w 120 fpsach, dziesiatki tysiecy graczy na roznych serwerach, precyzyjne sterowanie, skillowy movement...

To jest PRZEPASC.

To ta gra z jedną mapą,dziesiątkami tysięcy graczy czekających w poczekalniach,aż zwolni się miejsce do grania ? A i działa nieźle na 3 letnim kompie, który nie był super za(pipi)isty w momncie zakupu :reggie:

Wolę odpalić ut2004 z masą map i trybów.

5k w błoto by grać w niedokończone gry f2p  :dynia:

Opublikowano

Od kiedy niskie wymagania to wada? Widac klaperskie myslenie "wydalem 5k wiec tylko ja moge grac, a biedaki niech patrza"

Opublikowano

Po prostu mam bekę z z cebularace co budują komputery z nasa tasując się do podzespołów by grać w gry co śmigają na sprzęcie z biedronki :reggie:

Opublikowano

Nie chce mi sie tego nawet komentowac. :master:

Opublikowano

Czezky dajesz fotki riga, prosze udowodnic ze stales sie czlonkiem Master Rabusi

Opublikowano

Remastered God of War ? HAHAHAHA.

Failstejszyn/Szrotstejszyn/remasterstejszyn/ guwnobesranestejszyn/konserwacjastejszyn/Sonyrobiwchuyastejszyn

2014/2015:

-The Order 5,5/10- SKRYPT,KORYTARZ,guwno,pasy

- Drajf klap-Drewniane,słabe, AI do bani xDD

-BLOOD SOULS 2,5 - Dark Souls 2,5

-AnczArted 4 przesuwa korytarzyka na 2016

-God of War Remastered edyszyn ? :reggie: hah

-konserwacje/awarie ziemniakowego psnu xDd

XDDDDDDDDDDDDDDDDD

#Fordeplejers #plejstejszynnejszyn

Żal mi ciebie i twojego chłopaka

Opublikowano

Wiecie czego się boję? Sukcesu Nintendo na rynku mobilnym. W szczególności jeśli postawi na model free-to-p(l)ay. Już raz historia pokazała czym skończył się sukces Nintendo. Przedłużoną generacją, skakaniem przed TV, i ślepą wiarą Microsoftu w Kinecta.

Ftp są jak kopalnie złota owiniętego w banknoty. A co najgorsze, odpowiadają za to nie zwykli gracze, ale przeważnie grupka zbyt bogatych snobów którym się poprzewracało w du*ach. Kasa dla nich to żart, więc wydają ją sobie na "wygrywanie gry". Mobilkami władają casuale, którzy nie są zbyt dobrze zoogranizowaną społecznością. Ktoś gdzieś ponarzeka, ale ostatecznie p2w to norma. Nikt tam nie podnosi rabanu. Tępe masy grają po to, by być zownedowane prędzej czy później przez ową grupkę snobów. Ci ludzie są w stanie wydawać kilka tysięcy dolców tygodniowo. Gry mobilne robione małym kosztem, dzięki nim zarabiają krocie.

F2P/P2W prędzej czy później zapuka i do naszych, hardcore gamerowych bram. Jeśli wtedy okażemy się być niezorganizowaną grupką narzekaczy, to normalna rozgrywka online będzie tylko wspomnieniem. W zamian za to, będzie można sobie kupić wygraną, za co jacyś mali szejkowie czy inni zdemoralizowani bogacze będą w stanie dużo zapłacić...

Opublikowano

Ty się lepiej bój sukcesu sony, bo jak widać to za bardzo gierek im się nie opłaca wydawać a cebula+ dostajesz indie za którymi nieprzepadasz więc jak już kupisz tę plejstacje 4 w 2020 roku to nie wiem czy będzie podobała ci się wizja grania w god of war 3 remastered, tlou remastered czy innego drivecluba 2 season pass edition

Opublikowano

No właśnie Medrek spójrz jak wyglądają starania Sony kiedy odstawili MS w tej generacji. Gorzej niż kiedy ten drugi wypiął się na korowych graczy zachęcając do swojego sprzętu machaniem przeszczepami przed kinectem. 

Z drugiej strony nie wiem jak komentować 12 miesięcy bez żadnego exa AAA w przypadku x1 i 2 tasiemce w roli permamentnych exów na końcówkę tego roku. No ale kasa mu się zgadzać. Po stronie Sony ma miejsce to samo w przypadku Un i GOW.

F2P także ma już miejsce. W przypadku MS z Fable. W przypadku Sony, chyba już w kilku tytułach.  

Opublikowano

Bloodborne to 4ta czesc soulsow czyli nie tasiemiec, Forza 6ta, ale zaczela generacje wczesniej - tasiemiec :reggie:

Ja wiem nobody, ze lubisz soulsy, ale nazywajmy rzeczy po imieniu.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Mendrek ja dalej czekam az mi odpowiesz na zadane przeze mnie pytanie wiec miej jaja i w koncu to zrob. :lapka:

Opublikowano

Nie tasiemiec bo ma inną nazwę.  :problem:

Opublikowano

Bloodborne to 4ta czesc soulsow czyli nie tasiemiec, Forza 6ta, ale zaczela generacje wczesniej - tasiemiec :reggie:

Wyobraź sobie że w Halo 5 prócz tytułu IP setting zmienia się na cyberpunk, a postacie zdolni są do odstawiania akcji niczym bohater Vanquish. Albo inaczej:

yDnbV3.gif

Widziałeś takie kocie ruchy w DeS/DkS po zdjęciu zbroi synek?  :problem:  

Jeśli serio nie widzisz różnicę między Forzą gdzie co część dodają ci tylko parę nowych tras, a mechaniką BB względem poprzedników to ja nawet nie. 

Opublikowano

przez chwilę nawet chciałem skomentować to bystre inaczej porównanie.......

Wyobraź sobie że w Halo 5 prócz tytułu IP setting zmienia się na cyberpunk, a postacie zdolni są do odstawiania akcji niczym bohater Vanquish

przecież poza tym dochodzi masa nowych rzeczy, masa rzeczy ulega zamianie. bloodborna z soulsami łączą tylko podstawowe założenia. ten tytuł aż płonie ambicją developera

Ty się lepiej bój sukcesu sony

niektórzy pamiętają ten dramat, jaki rozgrywał się za czasów dominacji psx i ps2 :obama:  chwała bogu, że po wejściu do branży microsoftu wszystko się zmieniło i jest coraz lepiej 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Za czasow psx i ps2 sony nie bylo bankrutem, trzepalo gruby hajs prawie na wszystkim, sprytnie pomijany fakt przez klapiszcza. Jak sie ma kase to mozna wszystko.

Jak MS chcial wepchnac drm to wszyscy solidarnie go wysmiali, jak Sony wpycha kal do buzi klapom to jeszcze sie ciesza i rzucaja w nich kasa. Bravo.

Opublikowano

beka z klapów od zawsze i na zawsze :D

Opublikowano

:D

edit:

Ej no, co się dzieje z tym forum Bansai? Klikam na cytat dostaje go x2 i muszę usuwać w edytorze. Teraz na wyślij post - wysyłam 2 posty.  :pechowiec:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Mam Soula w domu, co zlego to nie ja ;]

Opublikowano

Za czasow psx i ps2 sony nie bylo bankrutem, trzepalo gruby hajs prawie na wszystkim, sprytnie pomijany fakt przez klapiszcza. Jak sie ma kase to mozna wszystko.

to ciekawe, bo microsoft zawsze ma kase i zawsze im mało. chyba nie mogą wszystkiego. nie było opłat za online ? m$ to naprawił. nie było DRM ? m$ próbował. licencja na akcesoria ? sory memory, ale musisz zakupić nasz z du.py drogi dysk. chcesz wydajną konsole nowej generacji ? możesz se chcieć, bo m$ każe ci tańczyć jak małpa przed tivi, ładując na chama kinecta bez alternatywy. chcesz fajną ofertę abonamentową z giereczkami ? dostaniesz, ale dopiero, jak się generacja skończy. kończy się generacja ? zapyerdalaj po nową konsole, bo na staram wykładamy huy. chcesz nowych exów na pożegnanie konsoli, którą wspierałeś ? masz tu girsy cztery z dyskontu, nażryj się. gracze wydojeni ? to dawaj developerów naliczamy za pacze, moaaarrr money

sony & sega forever. nigdy nie opuścili hardcorowych graczy, choć bywało różnie. sega wróciła na tarczy, sony miewało perturbacje, zwłaszcza teraz. no i właśnie w tym momencie kończy się smażyć bloodborne - prawdziwy mesjasz, świety gral hardcorewców . jezzuuuu, jak pięknie walec od from software przetoczy się po xbockich łajdakach 

Jak MS chcial wepchnac drm to wszyscy solidarnie go wysmiali

oh rly ? pozdro dla wygnańca i PROSTO 

nowi żołnierze xboksa to straszny easy mode, meh 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Pozdrowiony, bardzo Cie prosze pisz do mnie po polsku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.