Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Gdyby nie Batman to sam nie wiem czy brałbym PS4 jeszcze w tym roku. Na szczęście pojawiło się już parę fajnych multiplatform jak Dying Light czy hmm...nadchodzący MK?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

DL bylo by dobra gra gdyby nie skok pod RB. 7/10

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

DL, Batman, Wiesiek - najlepsze wersje na PC. Jeszcze bedziecie prosic Czezkiego o dodanie na Steamie.

Opublikowano

Daliby możliwość konfiguracji klawiszy i problem by się rozwiązał.

Opublikowano

Dziękuję Mendrek za odpowiedź. :)

Opublikowano

Daliby możliwość konfiguracji klawiszy i problem by się rozwiązał.

PS4-FW2.50-Button-Assignment-2.jpg

:i_am_so_happy:

Opublikowano

Sony przestało wspierać PS3, ale gdy wpisze się Persone 5 na listę eksów PS4, to od razu wyskakuje Copper i pisze, że ogra na... PS3.

Takim tokiem rozumowania to Sony zayebiscie wspiera Vite, bo co miesiac wychodzi na nia jakis eks od NIS czy innego japonskiego deva.

Opublikowano

A po co na Vitę wydawać gry pokroju Mercenary skoro konsolka świetnie się sprawdza jako uzupełnienie PS3/PS4.

Opublikowano

A po co na Vitę wydawać gry pokroju Mercenary skoro konsolka świetnie się sprawdza jako uzupełnienie PS3/PS4.

A czego uzupelnieniem jest PS4, ze na nia tez nie oplaca sie wydawac duzych gier?

Opublikowano

A czego uzupelnieniem jest PS4, ze na nia tez nie oplaca sie wydawac duzych gier?

Jak się nie gra na PC to jest najlepszym uzupełnieinem WiiU (czyli obecnie jedynej konsoli z dobrymi i licznymi exami) aby ogrywać najlepsze po PC multiplatformy takie jak Wiedźimin 3 itp.

Opublikowano

Mnie growo wychowało Nintendo i Amiga. Współczuję, że Ciebie Microsoft i nie wypieraj się, czuć to w twoich postach na kilometr. Nawet chiński avatar tego nie ukryje.

Z tego co wiem to Wiedźmin 1080p > niż Wiedźmin 900p.

Jak One dorobi się z 5 dobrych exów to z chęcią go kupię, bo czemu nie? Teraz exy na WiiU, multiplatformy PS4. PROSTe!

Edytowane przez balon

Opublikowano

Wychowal mnie MS, dobre. A Ty jestes nadetym bufonem, tylko sie nie wypieraj, bo czuc to z Twoich postow na kilometr.

Z tego co wiem to granie od 1 czesci gry > granie od 3 czesci gry.

Wole pada co trzyma 30h niz te pare dodatkowych pixeli. Jak chce pograc na kablu to odpalam ps2 albo gacka.

Opublikowano

Pierwszy Wiedźmin był na Xboksa? O kurde.

Opublikowano

Typowe argumenty bota. Nie ma argumentöw to wali prywatę. "Jesteś bufonem, nie pęknij", może jeszcze napisz ile zarabiam i gdzie pracuję. Nie porycz się zielony kuperku.

Już ostatnio się tu zfeilowałeś jak pisałeś, że zamiast w retro wolę grać w Ordera, jak napisałem Tobie o swoim kąciku retro i w co obecnie gram na n64, zmieniłeś temat i słowem nie odpisałeś. Ahh te dzieci Microsoftu...

<śmieszna dynia i może fajny Reggie>

Edyta: kuperku ty myślisz że ja nie mam PC albo x360? Może książki Sapkowskiego to też eksy na Windowsa? Polecam sprawdzić xbox id balon84 (ew balon1984). Wszystkie wasze mityczne pipaf exy ograne + Wiesław drugi, pierwszego sobie nie przypominam na twoim ukochanym kawałku plastiku.

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ale poszlo edycji w ciagu tych kilku sekund, to jest dopiero skill :obama:

Opublikowano

No oczywiście lepiej pisać 5 pięc postów po 1 zdaniu...

Opublikowano

Pierwszy Wiedźmin był na Xboksa? O kurde.

No przeciez balon napisal, ze ps4 jest dla tych co chca ogrywac najlepsze multiplatformy nie posiadajac kompa, to chyba nie nadrobia 1 i 2ki.

balon, sam zaczales z prywata przypisujac mi rzeczy, o ktorych nie masz pojecia, ja przynajmniej napisalem to co widac faktycznie po Twoich postach i jak sie okazuje mam racje, bo niezle zapieklo.

Opublikowano

Zostac wychowanym przez Microsoft :dynia: nie mozna bardziej przegrac gejmingowego zycia

Na szczescie zadnego z nas to nie dotyczy. Wychowaly nas rozne systemy ale wspolna cecha botow jest racjonalnosc i inteligencja pozwalajaca madrze wybrac sprzet dla siebie

Nie to co klapki ktorych wychowalo (wytresowalo?) playstation

Opublikowano

Piecze tak że aż śmieszną dynie przysmażyło.

No chyba jak jest fajna gra i wychodzi tylko na PC to ją ogram (czyli Wiesław pierwszy). Jak wychodzi jak Ori na PC i konsoli to wiadomo, że wolę na tej drugiej ograć.

Opublikowano

No właśnie boty mają trudność ze zrozumieniem tego że jak ktoś ma ps4 to grał w dwa poprzednie wiedźminy.

Opublikowano

Moze zapytamy sie Yetiego, Mendrka, Ficusia i Fanka czy ograli poprzednie czesci ? Tego ostatniego zapytalbym rowniez czy ogral rowniez poprzednie czesci uncharted do ktorego tak fapuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.