Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Klapki wszystko ogrywały. Ciekawe tylko dlaczego zawsze większość sapała o jakieś gry Xbox/PC albo podniecali się jak była możliwość, że jakaś gra z PC (np. Diablo 3) mogła wyjść na PS a nie na Xbox'a, skoro i tak wszyscy wszystko na PC ogrywają  :reggie:

W zależności od tego z kim klapersi rozmawiają, to zmienia się stosunek do PC. Jak rozmawiają z botami, to wszystkie klapki grają na PC, a jak rozmawiają z piecetowcami, to nikt nie gra na PC. Najgorzej mają gdy jednocześnie rozmawiają z piecetowcami i botami. Wtedy jest klops i zaczyna się powoływanie na wychowanie i tradycję plejstejszyn  :yao:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ograne 2 części i kończę ostatni tom tej goty sagi, więc handluj bocie.  :problem:

Opublikowano

No właśnie boty mają trudność ze zrozumieniem tego że jak ktoś ma ps4 to grał w dwa poprzednie wiedźminy.

Boty ogólnie mają dużo trudności ze zrozumieniem nie tylko tego.

Nie kumają, że jak ma się PS4 to można też mieć inne sprzęty do grania,

nie kumają, że 1080p>900p,

nie kumają że zarówno PS4 jak i XOne kuleją obecnie jeżeli chodzi o exy i exy to obecnie żaden argument,

nie kumają że można kupic WiiU i mieć fajne exy,

nie kumają, że książki o Wiedźminie to nie ex konsolowy.

Ogólnie to bardzo dużo nie kumają, a te w/w rzeczy to tylko z dzisiejszej rannej obserwacji postów. No ale co się spodziewać jak wychował ich Microsoft (albo xbox360 albo komunijny super komputer do "nauki" z cieplutkim Windowsem).

Opublikowano

:D

edit:

Ej no, co się dzieje z tym forum Bansai? Klikam na cytat dostaje go x2 i muszę usuwać w edytorze. Teraz na wyślij post - wysyłam 2 posty.  :pechowiec:

¯\_(ツ)_/¯ - jesli chodzi o dzialanie forumka to wszelkie uwagi tutaj prosze kierowac: http://www.psxextreme.info/topic/102550-silnik-forum-20/page-26

Swoja droga bardzo ladna sygnature masz :Coolface:

Forumkowe grono DD sie powieksza :ohboy:

Opublikowano

Bansai pozwoliłem sobie skopiować :hi:

Opublikowano

Bansai pozwoliłem sobie skopiować :hi:

giphy.gif

Opublikowano

Kusi mnie, żeby skopiować, ale wpisać "We aren't" . :Coolface::kaz:

Opublikowano

Każdy kto czeka na wieśka 3 a nie przeczytał żadnej książki z tej sagi powinien zostać zutylizowany.

Opublikowano

Moze zapytamy sie Yetiego, Mendrka, Ficusia i Fanka czy ograli poprzednie czesci ? Tego ostatniego zapytalbym rowniez czy ogral rowniez poprzednie czesci uncharted do ktorego tak fapuje

ale ja od stu lat przyznaje, ze zadnego wiedzmina nie skonczylem, a w podskokach zamowilem kolekcjonerke trojki na ps4 

Opublikowano

A czytałeś książki?

Opublikowano

Wielokrotnie to prorokowałem Maz.

Opublikowano

A czytałeś książki?

nie czytalem, wiem, ze bede mial pod gorke niestety. na pc nie gram, x360 z wiedzminem2 nie mialem wiec nie mialem na czym ograc pozostalych czesci

Opublikowano

Dużo stracisz. Na własne klapkowe żądanie Ficku.

Czytanie Sapkowskiego daje masę funu i bardzo wciąga, a na internecie można znaleźć jakieś opisy fabuły z gier.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

Nie przeczytac ksiazek, nie ograc 1 i 2, czekac na trojke xD

Klapy, wiedzmin to nie jest seria soulsow, ze czesci lacza sie delikatnie albo wcale, gry opowiadaja o wydarzeniach po ksiazkach, a koniec 2ki to wstep do 3ki, powodzenia.

Mazzeo, embargo mija jutro czyli 2dni przed premiera, standardowy czas zazwyczaj.

Edytowane przez Copper

Opublikowano

A czytałeś książki?

nie czytalem, wiem, ze bede mial pod gorke niestety. na pc nie gram, x360 z wiedzminem2 nie mialem wiec nie mialem na czym ograc pozostalych czesci

Spoko, gry mozesz nadrobic na youtubie, suteq stajl :Coolface:

Opublikowano

Tak bardzo się zaorać to tylko Klapy potrafią.

Opublikowano

Bansai jaki ból tyłeczka o moją sygnę. PIĘKNIE :banderas: 

Opublikowano

Troszke piecze, no :dog:

:empathy3:  :s159:  :buziak:

Opublikowano

Lel, przecież CDPR doskonale wie, że największą grupą odbiorców będą konsolorze i w dodatku janusze gamingu a ci z książkami czy grami mieli mało co wspólnego, wiec zrobią taką fabule, że fanom jedynie zgrzytanie zębów pozostanie. Wspominacie moje słowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.