Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No, jak nie znasz fachowego słownictwa to gry nie skończysz. Copper, masz jedno trofeum w Demon's Souls a śmiesz mówić na kogoś dzieciak  :reggie:

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Fanek kiedy sciagniesz czapke mikolaja?

Opublikowano

Z PS4 święta są cały rok  :yao:

Opublikowano

mam dla was nawet więcej szokerów, jak counter, deflect, a nawet taki bajery, że każdy z rolli (fast, normal, fat) dzieli się również na trzy prędkości  :obama: niektórymi broniami można ripostować  :mog:

można zdobyć ringa dzięki któremu robicie salta jak ninja, a jeden taki ring zmienia animacje backstabów  :shotgun:

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Żadne to szokery, nie to co poise. Co nie zmienia faktu, że te salta z ringiem w ogóle mi się nie sprawdzały, poza tym robiąc czułem się trochę pedalsko :D

Opublikowano

Tez mi jakos te salta nie pasowaly jak gralem pod dexa

Opublikowano

salta mają więcej klatek nietykalności, szybsze recovery i są ogólnie szybsze od najszybszego rolla gołej postaci.... pewnie dlatego wam nie pasowały

Oczywiście, że tak. Żadne to szokery, nie to co poise

mhm, czaić countera, a nie czaić poise. jasne

Opublikowano

Dokładnie. No i po ponad 100h zwyklego rolla, ciezko mi sie bylo przestawic.

Opublikowano

Z saltami gra jest za prosta :kaz:

przed paczem osłabiającym DWG ringa, to było totalnie OP, a po nim to żaden dealbreaker, także nie

ale trajhardujcie dalej   

Opublikowano

pamiętam jak wczoraj, gdy PSN nie działał w święta, a jutro kolejna konserwacja :pirate:

Opublikowano

ps4 w weekend odkurzone odkurzaczem Fanek?

Opublikowano

Przepraszam że się wtrące ale wrócę do tematu z niedzielnego ranka.

Jeżeli nie grałeś w wiedzmina 1 i 2 to w wiedźmina 3 nadal możesz zagrać jeżeli nie czytałeś książek to lepiej kup batmana albo inną premierę która wtedy wyjdzie.

Gra jest jeszcze mocniej powiązana z fabułą książek niż wcześniejsze części. Wracają 2 kobiety cholernie ważne w książkach a w grach do tej pory tylko wpomniane. Wracają starzy znajomi tacy jsk król szpiegów. Same losy tych pobocznych bohaterów są tak kręte i zarazem wspaniałe że żadne streszczenie tego nie odda ta gra to mokry sen fana 8 książek sapkowskiego. Jeżeli chcesz zagrać w w3 to naprawdę poczekaj z tym aż przeczytasz książki. Najwyżej zagrasz we wrześniu. Ja ostatnio sobie przypomniałem całą sagę i opowiadania na premierę sezonu burz. Łyknąłem całość w 3 tygodnie jednocześnie chodząc do pracy. Tak mnie wciągnęło po raz 3 w życiu; )

Mass effect ma fajną fabułę. Przeszedłem każdą część na x360 po 2 razy ze wszystkimu dlc (cytadela rządzi! ) ale do wiedzmina nawet startu nie ma. Fabuła mass effect przy wiedźminie to jak kill bill przy pulp fiction, jak sleeping dogs przy yakuza 3, jak lost fleet przy hyperionie, jak er przy housie. :)

Opublikowano

teraz klapy jeszcze bardziej żałują, że wiesiek nie był szkolną lekturą - już by klikali na allegro

540x405_12-testy-maturalne-streszczenial

Opublikowano

Kupi Janusz konsole dla Janusza i później dziwi się że gra mu tnie.

Wszyscy kurwa tacy mądrzy, tylko Xbox, a przychodzi co do czego i grają w multiplatformowe syfy w najgorszych wersjach.

69608972851471528403.png

eXpert...zawsze byles, jestes i chyba juz do konca swoich dni pozostaniesz przebrzydlym klapem holdujacym podwojnym standardom i przytaczajacym okrojone wypowiedzi byle by niebieskie guvno jakim jest np PS4 jeszcze bardziej wybielic typowo pod obstalunek wlasnych chorych imaginacji.

Koles ktory mi odpowiedzial napisal, ze gra w trybie Blood Money, gdzie na tej mapie gra tylko 32 graczy i tam ten przykry efekt nie wystepuje na PS4. Fakt...w pierwszej chwili nie napisalem ze chodzi mi o tryb TDM, gdzie gra 64 zawodnikow. Kolega sie dopytal, ma sprawdzic i dopiero mi odpowie. Roznica w obliczeniach obiektow chyba jest, co?

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Blant bardzo prawilnie pisze jak jest.

Ale i tak raczej nie przekonasz nikogo, lamki i tak kupią tą grę dla graficzki, i zabiorą się za historię Geralta od dupy strony.

Spotkają Ciri, Dijkstre, Yen - więc na pewno dowiedzą się o wydarzeniach z książek. Do tego w międzyczasie pewnie poznają jak zakończyła się saga... jak można tak przegrać życie na własne życzenie je.biąc sobie takie spoilery, bo chciało się w gierkę pograć. :facepalmz:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Boty graja na xbonie, mowia ze grafika sie nie liczy, jakos to przezyje.

Opublikowano

Lepiej mieć gry z Xbona, niż grafikę z PS4.

Opublikowano

nie mozna skonfrontowac i sprawdzic kto czytal ksiazki i skonczyl jedynke na pc to teraz kazdy bot z bolem dupska pisze, ze oczywiscie prawilnie wszystko pokonczyl :D :D :D

niestety wystarczy przejrzec 2strony w temacie o wiesku2 i juz mozna trafic na smaczki:

Tak jak mówią w tym wywiadzie, niech wrzucą coś co by mogło nas zapoznać ze światem Wiedźmina bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia tongue.gif

Opublikowano

Wszystkie książki przeczytane, wszystkie gry ograne. My body is ready

Opublikowano

ficuś wkleja posty sprzed 4 lat, sprawa robi się poważna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.