Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wszystkie książki przeczytane, wszystkie gry ograne. My body is ready

To, plus preorder zapłacony, urlop zarezerwowany. :banderas:

A Ty Ficek byłeś już w bibliotece po Ostatnie Życzenie?

Edytowane przez Humulin

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Mam kolekcjonerkę na ps4 zamówioną, ale jak wersja pecetowa będzie dużo lepsza to ją sprzedam i kupię na blachę

Opublikowano

Ficek, serio wklejasz posty sprzed 4 lat? XD

Opublikowano

CW z rana wygląda obiecująco. Może jednak przeżyje jakoś ten dzień w robocie z tymi głupimi psitami. Ficek, dostarczaj dalej.

Opublikowano

wchodze do tematu o wiesku2 w dziale x360, 23 post tego tematu - no magiczne wyszukiwanie po prostu

naczelne boty w dniu premiery wersji na ich konsole rowniez nie znaly sagi i nie czytaly ksiazek, zainteresowaly sie bo po prostu fajna gra wychodzi na ich sprzet - podobnie jak wielu teraz przy wiesku3, ktory dla klapow grajacych tylko na playstation jest pierwsza szansa na growa stycznosc z seria

teraz nagle boty przy wiesku3 beda krecic beke ze w ogole nie wolno kupowac tej gry nie znajac sagi, wtedy jakos to nie przeszkadzalo :D

zreszta beka zacznie sie wraz z ocenami bloodborne gdzie srednia ok 85% bedzie dla nich kolejna kompromitacja bo to taka slaba gra bedzie

Opublikowano

Ja pie.rdole, jak mozna nie czytac Wiedzmina xDD?

Opublikowano

Ficek najwięcej pocisnał blantman, który nie jestem botem także pier.dolisz

Opublikowano

W wieska 1 i 2 mozna spokojnie grac bez czytania ksiazek albo czytajac tylko 2 pierwsze tomy ktore sa zbiorem opowiesci (i to jakich). Nie wiem jak to bedzie w W3, ale jezeli blantman ma racje to pewnie wartałoby przeczytac całość, ale szczerze mowiac watpie zeby poza dodatkowymi smaczkami mialo to jakis wiekszy wplyw, zobaczymy, ja i tak zanim zaglebie sie w W3 to musze skonczyc wkoncu W1 bo zaczalem kilka lat temu i nie skonczylem i ograc dwojke.

No ale nie zrozumiem grania w W3 bez ogrania dwoch poprzednich, dziwne to troche dla mnie.

Opublikowano

Zamiast pierdolić w kółko to samo w tym temacie to przeczytajcie te książki. Same w sobie są bardzo dobre, a dodatkowo podbudują klimat trzeciej części gry

Opublikowano

Ficek widzę brzytwy się chwyta. 

Zaczynanie serii od środka > zaczynanie serii od końca  :reggie: Proponuję Wiedźmina 3 zacząć od creditsów.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

zaczynanie serii od poczatku > zaczynanie serii od srodka

Opublikowano

Mocne Guantanamo, sam na to wpadłeś?  :oh_you:

Opublikowano

Ej, kogo obchodzi fabuła i chronologia? Graficzka ma być ładna, animacja płynna, full hd, cycki, bluzgi i krew. Wszystko co najważniejsze 4 the players. Wszystko to w każdym remasterze tylko u takiego dobrego Sony.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Nastepny przykład : Na trailerze jest Emhyr. Geralt będzie rozmawiał z Emhyrem. Bez przeczytania książek , bez znajomosci ich relacji nie ma szans aby dialog między nimi odebrać w ten sam sposób co osoby oczytane.

Wszędzie na forach zagranicznych ludzie narzekają że nie ma całości sagi po angielsku. Wy macie te wspaniałe książki wręcz za darmo w każdej bibliotece i nie chcecie przeczytać? Żal (smutny rayos)

Opublikowano

sa ciekawsze ksiazki, sorry.

Opublikowano

BO MOŻE. 

Handluj. :problem:

Opublikowano

Bo 1080p na Plejstejszon.

Opublikowano

No jak nie lubisz fantasy to tak ale po co w takim razie chcesz w to grac:)

nigdzie nie napisalem ze chce, tak samo nie ogralem poprzednich czesci bo mnie nie ciagnelo do nich w ogole. Nie moj klimat.
Opublikowano

Wiesiek mnie nie interesuje ale po Orderka to leciales do Kanady.

Klapy, jak ja wami gardze.

Opublikowano

Nie kreca mnie zachodnie rpg, wole bic zelki w final fantasy type-0 albo behemoty w demku ff xv.

Edytowane przez Guernica

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.