Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Może jestem nieco dziwny, ale po tym jak w AO się wynudziłem - teraz już nie napalam się na kolejnego batmana.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

:obama:  Jak to się prezentuje... 

AO nie robiło Rocksteady, więc tutaj można liczyć na dużo lepszą grę ;)

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Bosze jak śmiesznie wyglądają boty jarajace sie grafika

Opublikowano

Spodziewalem sie wiekszego pyerdolniecia, bedzie spoczko, ale nie hajpuje sie.

Opublikowano

Na pewno nie będzie to takie zaskoczenie jak AA. Poprawili trochę mechanikę lotu i walk, grafikę, dodali pojazd i pewnie parę innych rzeczy. Zapowiada sie solidny sequel, ale rozumiem, że na tak ogromny bezrybiu gier oraz panującym wysypie remasterów jaki obecnie mamy niektórzy mogą dostawać ścisków w majtach i wypatrywać tu mesjasza.

W dodatku oglądając gameplay z PS4. :dynia:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Gra zapowiada się wybornie, to mówiłem ja fan Batmana.

Opublikowano

Oj będzie grane w Batmana pewnie po ograniu Wiesława. Mimo, że Arkham City rozczarował po genialnym AA na tego czekam bardzo po totalnie średnim AO. Uhh, dwa sandboxy(a nawet trzy jeśli JC3 wyjdzie latem) w sezonie ogórkowym. :banderas:

Opublikowano

ja bardziej jestem pewny za batmana niz za wiedzmina, te downgrady, klatkujace alfy i gigantyczny swiat, ktory malo kto w branzy potrafi ciekawie zapelnic troche mi chodza po glowie

Opublikowano

O będzie kolejna gra na 8+. Fajnie. 

Opublikowano

Ja w trzecim Wiesławie przed obejrzeniem zakończenia mam zamiar zobaczyć każdy zakamarek jaki przygotowało nam CDPR, więc zupełnie nie nastawiam się na inne gry w tym roku i większość z nich dla mnie przed 19 mają są bezapelacyjnie NIKOGO.

Opublikowano

O nowy Batman czyli więcej tego samego + batmobil. No spoko

Opublikowano

ja bardziej jestem pewny za batmana niz za wiedzmina, te downgrady, klatkujace alfy i gigantyczny swiat, ktory malo kto w branzy potrafi ciekawie zapelnic troche mi chodza po glowie

W AC świat nie był zbytnio ciekawie zapełniony. 

@Humulin

A czemu nie po zakończeniu? Chociaż ja pewnie też będę łaził i robił wszystko co popadnie zamiast pchać główny wątek. :D

Ciekawe jakie osiągnięcia będą. 

Tylko niech będzie stabilne 30fps. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Akurat bardziej mnie jara design miasta, klimat i batmobil niż grafika (bądź co bądź to już wysłużony UE3) ;)

Opublikowano

Dokładnie co tam się dzieje, poruszanie się po mieście prezentuje się bajecznie, będę godzinami szybował nad Gotham.

Opublikowano

I tak gra wygląda na mocno wczesną, niektóre textury słabe, widoczne bugi, i z mojej strony bez zachwytu, spodziewałem się po PS4 czegoś więcej mając w pamięci Infamousa.

bats5cxoc.gif

Opublikowano

i deszcz gorszy niz w driveclubie, plus, ze nie ma cofania

Opublikowano

Infamousa to to wciąga nosem i wysrywa dupą.

klapy to już gorsze od karalucha nawet jest.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Expert, odpal sobie UT na swoim Macu z Windowsem i zobacz, jak wygląda mapa na UE4 :banderas: 

Po UE3 to już nie ma co się spodziewać cudów, dlatego tym bardziej doceniam design tutaj i ukrycie tych wszelkich niedoróbek takim gęstym klimatem. 

Opublikowano

i deszcz gorszy niz w driveclubie, plus, ze nie ma cofania

cofanie czasu w batmobilu przydałoby się botom to fakt, deszcz jest ok, w tej grze on ma nie utrudniać a nadawać klimat, podobają mi się efekty mokrych ubrań czy brudzącego batmobila.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@Humulin

A czemu nie po zakończeniu? Chociaż ja pewnie też będę łaził i robił wszystko co popadnie zamiast pchać główny wątek. :D

Ciekawe jakie osiągnięcia będą.

Tylko niech będzie stabilne 30fps.

Bo mam takie głupie januszowe przyzwyczajenie, że jak już przejdę jakiegoś sandboxa, to nie chce mi się do niego wracać by dokończyć poboczne wątki/rzeczy. Tłumaczę sobie wtedy to tak, że nie będę marnował czasu na jakieś achivy.

W przypadku drugiego Wieśka bardzo prawilnie grało mi się robiąc wszystko co się dało przed końcem danego aktu.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

I tak gra wygląda na mocno wczesną, niektóre textury słabe, widoczne bugi, i z mojej strony bez zachwytu, spodziewałem się po PS4 czegoś więcej mając w pamięci Infamousa.

bats5cxoc.gif

Czemu klapy jedyne co widzą w grach to grafikę? CZEMU? :(

@Humulin

i_hug_that_feel.png

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ja wiem, ze remastery w tej generacji konsol to generalnie rak pluc, mozgu i trzustki na domiar zlego z przerzutami, ale... za DOBRZE zrobiony combo-remaster Ninja Gaiden Black, Ninja Gaiden 2 i Ninja Gaiden 3: Razor`s Edge (taka swoista kolekcja Amaro w swiecie NG) oddalbym nerke i pol wątroby... :banderas:

:kaz:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Idziemy do wanny Sutku? :*

:dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.