Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

suteq a co ja mam Ci innego opisać?

fabułe?

No jeśli chodzi o Ciebie to poproszę średni framerate. :kaz:

Opublikowano

Widze, ze sony nie pozwolilo puscic recek bb dzien przed premiera, musza sie naprawde troszczyc o tych januszy co mysla, ze to bedzie wiktorianski god of war :reggie:

Opublikowano

wiec trzeba będzie jezdzić batmobilem na myjnie? NEXT GEN !

Opublikowano

Ciekawe że te same serwisy już dawno i wielokrotnie opisywały wymagający poziom trudności i jakoś się z tym nie kryło. :kaz:

Kitranie jest o oceny. Zawartości recenzji i tak nikt nie przeczyta.

Opublikowano

suteq a co ja mam Ci innego opisać?

fabułe?

No jeśli chodzi o Ciebie to poproszę średni framerate. :kaz:
To nie mam dobrych wieści.
Opublikowano

:frog:

Opublikowano

To juz nawet nie jest smieszne.

Opublikowano

jprdl XD

Czyli pewnie dlatgo przesuneli premiere, kazali klepac remasterka :Coolface:

Opublikowano

ale to chyba akurat zapowiedzieli jakiś czas temu? 

Opublikowano

Tyle tych remasterow, kto by sie polapal.

Czuje ze doczekam sie mass effect trilogy hd.

Opublikowano

w sensie że mają być jutro rano po 7.00? 

Opublikowano

Ile ten remaster ma kosztowac? Za stowke bym przygarnal, ale jak krzykna 220, to dziekuje bardzo  :niedobrze:

Opublikowano

Ej, to na chuy myśmy wszyscy kupowali poprzednią generację, skoro teraz WSZYSTKO to samo możemy ograć w nieco lepszych wersjach? Czuje się wyruchany...

Zamiast zrobić wsteczną kompatybilność, jak za prawilnych starych czasów, to prościej wrzucić każdą w miarę dobrą grę do kosza "remaster" i kasa się zgadza. 

Dr.-Who.gif

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Fake, ta kolekcja ma być bez Arkham Origins :yao:

Opublikowano

Dlaczego wychodzą remastery? Bo ktoś je kupuje. Tu nie ma złej woli wydawców. Jest chłodna kalkulacja:

- nie trzeba robić gry od nowa

- można do tego wyznaczyć młokosów (to się doszkolą przy okazji)

- ludzie kupią next gena zamiast past gena by ograć backloga w lepszej wersji

- ludzie kupią remastera

Czysty zysk. Wydawcy to nie są garażowi pasjonaci co tylko marzą o nowych grach, tylko biznesmeni którzy liczą kasę wpływającą na konto. NIe chcecie remasterów? Nie kupujcie ich. I niech inni nie kupują. To wtedy wydawcy poszukają innych metod zarobków, np. otwarcie nowych studiów by było więcej gier.

Opublikowano

Na chuy mi recenzje w dzien kiedy i tak gre z US PSN odpalam? :yao:

Chcialem sobie poczytac, taki przedsmak a tu dupa, dzieki Sony, dzieki Obama.

Opublikowano

Możesz poczuć ten dreszczyk oldschoolowych emocji, gdzie nie byłeś pewien jak wypadnie gra póki jej nie odpaliłeś, a miałeś tylko poszlakowe informacje.

Opublikowano

Możesz poczuć ten dreszczyk oldschoolowych emocji, gdzie nie byłeś pewien jak wypadnie gra póki jej nie odpaliłeś, a miałeś tylko poszlakowe informacje.

teraz znając średnią na MC i czytając recenzje mam ten sam dreszczyk  :newell:

Opublikowano

Mam tajne info od insajdera z branży recenzenckiej i okazuje się, że bloodborn to guwno obejszczane na 6/10 beeeka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.