Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

SONY się nagrzało na to Destiny jak szczerbaty na suchary. 

Tak jakby MS nie grzało się Call of Duty.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Grzeją się nie od dziś więc co ma piernik do wiatraka ? poza tym COD pojawił się raz na konfie, a SONY Destiny non stop się waflowało. 

Opublikowano

Najlepsza jest animacja skoku w tpp, ja pyerdole xD

Zalecialo srednia gra z pc z '98.

Opublikowano

Czuje mocno, że Destiny okaże się mega wtopą, że przyćmi na jakiś czas włam do PSN.

Opublikowano

Duży Zarządca byłby dumny.

Jak tam Mazzeo, policzyłeś już te wpadki kickstarterowe?

Dałeś link, który poza dwoma informacjami o żądanej i uzyskanej kwocie nic nie mówi. Co z tymi projektami się dzieje, jak są zarządzane, czy pieniądze od graczy rzeczywiście idą na developing. No nie kumam jak można nie widzieć tutaj tylu możliwości oszustwa i krętactwa i dalej inwestować w to pieniądze. Nie wiem jak pajgi może to porównywać do pre-orderów, bo firma produkująca grę nic z tych pre-orderów nie ma, bo kasa spływa dopiero w momencie wysyłki JUŻ GOTOWEGO produktu.

Jak to nie ma? To teraz weź podejdź do kolegów z M$ i zapytaj co się dzieje u deva na którego gierkę nikt nie robi preorderów. Wydawcy mają morze gotówki, które dostarczają devom dopóki widzą w tym projekcie możliwość wyciągniecia jeszcze większej mamony. Nie ma to nic wspólnego z finalną jakością produktu.

Opublikowano

Grzeją się nie od dziś więc co ma piernik do wiatraka ? poza tym COD pojawił się raz na konfie, a SONY Destiny non stop się waflowało. 

No łał, chyba nie muszę przypominać, że na każdej konfie MS pojawiał się CoD tylko z innym podtytułem, a tu nagle przywara do Destiny.

Opublikowano
  • Autor

Dałeś link, który poza dwoma informacjami o żądanej i uzyskanej kwocie nic nie mówi. Co z tymi projektami się dzieje, jak są zarządzane, czy pieniądze od graczy rzeczywiście idą na developing. No nie kumam jak można nie widzieć tutaj tylu możliwości oszustwa i krętactwa i dalej inwestować w to pieniądze. Nie wiem jak pajgi może to porównywać do pre-orderów, bo firma produkująca grę nic z tych pre-orderów nie ma, bo kasa spływa dopiero w momencie wysyłki JUŻ GOTOWEGO produktu.

W tabelece (ktorej chyba nie przejrzales) sa tez podane ew. problemy w developingu, czas wydania lub tez czas zaprzestania prac. Znakomita wiekszosc projektow ma update'y informujace o pracach, czasami zaglebiajace sie w systemy czy w elementy ktore udalo sie zaimplementowac. "Czy pieniadze graczy rzeczywiscie ida na developing"? Masz zerowe pojecie o temacie i tylko plujesz pianą. Czego oczekujesz, rachunków za prad, upublicznionych umow z zakontraktowanymi pracownikami? Crowdfunding (w znaczacej ilosci przypadkow) to nie INWESTYCJA i takie rzeczy nie powinny Cie interesowac. A jezeli uwazasz, ze kolesie od projektu X zadaja za duzo to (bo robienie gierek jest proste i tanie przeciez cnie xdddd) ... po prostu ich nie wspierasz.

Ostatecznie moga Cie wy(pipi)ac jak kazdy, jak twoja Mama gdy mowi ze kupi Ci nowe Halo czy jak Janek spod siódemki który mówi, że "tylko xbox plejstacja do padlina". Jezeli jestes ogarniety to to rozumiesz i wiesz w co wchodzisz. I, jezeli masz troche oleju w glowie, wiesz kogo wesprzec.

Opublikowano

Jak to nie ma? To teraz weź podejdź do kolegów z M$ i zapytaj co się dzieje u deva na którego gierkę nikt nie robi preorderów. Wydawcy mają morze gotówki, które dostarczają devom dopóki widzą w tym projekcie możliwość wyciągniecia jeszcze większej mamony. Nie ma to nic wspólnego z finalną jakością produktu.

Gdzie jest niby taka sytuacja? Gry nie robi się miesiąc tylko 2-3 lata, a możliwość pre-orderowania pojawia się zazwyczaj w momencie jak tytuł jest już blisko ukończenia.

Co do Destiny to wielokrotnie mówiłem że nie wyróżnia się niczym na tle Borderlandsów, za co klapki pseudofani bungie mnie cisnęli.

Opublikowano

Chce ktos zobaczyc Rage Quit Yetiego w Destiny  :teehee: ?

Ja tam nie wierze ze Destiny to bedzie wtopa, wrecz przeciwnie, sprzeda sie zayebiscie, zbyt duzo pieniedzy Acti wpompowalo w marketing tej gry. A marketing jak wszyscy wiemy czyni cuda, nawet IGN (I Give Nines [for money]) teraz na biezaco dostarcza artykulow co tylko spoteguje wodoglowie u yanuszy.

Ale w sumie dobrze, mi sie ta gra bardzo podoba, coop miesisty, PvP rowniez sprawia mi przyjemnosc, bedzie sporo godzin grania po premierze.

Opublikowano

W 2017 roku, jak będzie miało premierę Destiny 3: Space advanced warfare to będziecie hejtować serię tak samo jak call of duty.

Opublikowano

No łał, chyba nie muszę przypominać, że na każdej konfie MS pojawiał się CoD tylko z innym podtytułem, a tu nagle przywara do Destiny.

Rozmowa jest o Destiny, więc po kiego czorta, czepiasz się M$ i COD"a?  M$ z CODem wafluje sie od 2007 roku więc wszyscy już się przyzwyczaili.

Po za tym MS nie kładzie takiego nacisku jak robi to SONY w przypadku Destiny i tyle. Uderz w stół........

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jaranie sie mocną i rozbudowaną szpilą MMO jest be, jaranie sie CODem ok

Level Soul

Opublikowano

Chce pograć w destiny. Pierwszy raz mam dziś odrobine czasu bo jutro grill i imptezka. A tu psn nie działa. Mam już dość tej gównianej usługi sieciowej. Xbox live nigdy mnie nie zawiódł. Teraz psn też jest płatne więc (pipi)a mam prawo wymagać!

Opublikowano

Rozmowa jest o Destiny, więc po kiego czorta, czepiasz się M$ i COD"a? M$ z CODem wafluje sie od 2007 roku więc wszyscy już się przyzwyczaili.

Po za tym MS nie kładzie takiego nacisku jak robi to SONY w przypadku Destiny i tyle. Uderz w stół........

Hype na grę jest spory, gra jest świetna, wiec Sony mówi graczom, że tylko na ps4 należy grę zakupić. Przecież spora sprzedaż destiny na konsolach Sony to także kasa dla nich, wiec kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Jaranie sie mocną i rozbudowaną szpilą MMO jest be, jaranie sie CODem ok

Level Soul

Czego to się możemy dowiedzieć od konsolomaniaka. Nagle MMO stały się interesującymi i godnymi wydawania ich na mesjaszach. XD

Opublikowano

@Mazzeo

Wg mnie nazywanie Destiny MMO tez jest smieszne, nie ta skala. Jednak jesli chodzi o porownywanie rozbudowania z bordami, w sumie trzeba poczekac do pelnej wersji az wsszystkie planety beda dostepne do eksplorowania, jesli teren bedzie mniejszy od Bordow 2 to poczuje sie troche zawiedziony :/.

PS. Yeti ty chacharze

Opublikowano

Moim zdaniem zabawniejsze jest nazywanie Destiny MMO, no kurfa xD Przecież ta gra rozbudowaniem pada na kolanach przy Borderlandsach 2.

MMO dla konsolowców.

Opublikowano

Na początku myślałem, że może być fajna gierka, wszak B2 też było fajne. Chyba się myliłem, tak patrząc na materiały z bety.

Opublikowano

Będzie 8+/10 i rozczarowanie.

Opublikowano

9- it's ok

Opublikowano

Nie no, spoko gierka

za 500 mln :turned:

Opublikowano

500mln to budzet chyba na wszystkie 3 czesci ma byc a nie tylko 1nke.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.