Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No jutro powinna juz byc recka z tego co widzialem na youtubie to gameplay jest jakis drewniany. Bez obrazy panowie ale to jedynie mozna nazwac to troche gorszym modem do DS

Co do Wiedzwina to jest tylko moja opinia,uwazam gre za nie wypal. Jesli lubicie grac w 24 fps i 900p to ok wasza sprawa itd. Na pokazach gra nie zachwycala, jestem ciekaw czy nie bedzie jeszcze opsuwy bo chyba sie nie wyrobia z wydaniem gry. Sporo jeszcze bledow i spadkow fpsow(gorzej niz w AC Unity) No sorry ale ja tego nie kupie a te darmowe dlc niech sobie wsadza w odbyt. Tyle panowie na temat tej gry, wole pograc w CoDa lub Destiny(gra przyjemna,nabilem 42h i nadal swietnie sie bawie).

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Cooper pisal ze o 4 w nocy,

sony zablokowalo bo nie chce zeby gracze zobaczyli ze to kolejna gra na 7 ;/

Opublikowano

Skończ Mroku. :shotgun:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mroku nawet hejterzy animacji Soulsów mówili że w BB są lepsze animacje. Przestań być taki generyczny, bo skończysz jak irasiad i żaden bot nie będzie za tobą płakać.  :doom:​ 

Opublikowano

Wypowiedź byłych pracowników Rare, którzy założyli studio Playtonic:

"The story people want to hear is that Microsoft came in and destroyed everything. It wasn’t like that. They gave us freedom, almost more freedom than Nintendo gave us.”

Kolejny mit o złym MS obalony  :reggie:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Są lepsze, potwierdzam.

Opublikowano

Mroku nawet hejterzy animacji Soulsów mówili że w BB są lepsze animacje. Przestań być taki generyczny, bo skończysz jak irasiad i żaden bot nie będzie za tobą płakać.  :doom:​ 

Masz racje sa lepsze animacje od pierwszego Dark Soulsa z 2011 roku. Dwojeczka wymiata, BB przy tym to jak pisalem mod i tyle

Opublikowano

Masz racje sa lepsze animacje od pierwszego Dark Soulsa z 2011 roku. Dwojeczka wymiata, BB przy tym to jak pisalem mod i tyle

Wy naprawdę macie choojowy gust co do tej serii. 

Opublikowano

Czy to mroku jest tak mądry, czy klapy tak głupie, że łykają te prowokację? Dyskutujmy :dog:

Opublikowano

consolaS_metacritic_xbox_one.png

Dlaczego boty jeszcze się starają? trzecia generacja przegrana

przecież średnia gierek na xbąka wyszła jest. Self owned.

tak ale ile gierek jest na PS4 a na Xbox One? 1/3 większy wybor a srednia slabsza tylko o 0.4

Opublikowano

ten mroku to dobry troll jest xd

consolaS_metacritic_xbox_one.png

Dlaczego boty jeszcze się starają? trzecia generacja przegrana

przecież średnia gierek na xbąka wyszła jest. Self owned.

W ogóle te liste to lemonka układał. 5 gier, które mają powyżej 90 na metacritc na ps4 to fez, flower, tlou hd, gta v remaster, rayman legends oraz diablo 3 reaper of souls (a więc nawet 6) nie wiem jakim ch.ujem im wyszło, że na xo jest tylko jedna skoro GTA V oraz Rayman są też na bąku i też mają powyżej 90+ średnią (zresztą diablo III ultimate też). Beka z kłamczuszków sonyklapów, nawet to, że feza dostali 2 lata po posiadaczach xboxa360 obrócą w zwycięstwo.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Właśnie lecą napisy końcowe w Valiant Hearts (KUPIONY A NIE Z PLUSA), człowiek przy takich produkcjach zdaje sobie sprawę jak sk.urwiała jest obecnie ta branża, historia która dała mi więcej frajdy niż wszystkie gry w jakie grałem na nowej generacji.

Opublikowano

to grajac w Ori zesr,albys sie ze szczescia

Opublikowano

szkoda ze procz pieknej historii i oprawy ktos zapomnial o gameplayu

Opublikowano

Tak na marginesie zwolnień w Evolution, to chyba najlepszą analogią będzie sytuacja Playground Games po premierze pierwszej części Forza Horizon jako że DC to również nowe IP. PG po premierze FH zatrudniło jeszcze dodatkowo 20-30 osób.

Podobny schemat powtarzał się z innymi studiami Sony za czasów PS3 - najpierw duże zwolnienia, a później klepanie gierek w segmencie mobile.

Nie ma co się oszukiwać, jeżeli ponad 100 osobowe Evo przez ponad 2 lata robiło racera, który nie dość, że orżnięty mocno z zawartości, to jeszcze miał walnięty online, to studio z połową siły roboczej będzie za parę miesięcy zdegradowane i zacznie klepać mniej ambitne (budżet) projekty.  

Opublikowano

to grajac w Ori zesr,albys sie ze szczescia

to się zobaczy

Opublikowano

Nie no wow, BloodDarkSoulsBorn remastered hyper extreme ultra mod 2.5 edyszyn bedzie super ex. Jaracie sie tak kazda gierka Sony a zawsze wychodzi jakis z tego pasztet i rzygowiny wiec nie napalajcie sie tak na to, dobrze wam radze panowie :good2:

trzymajcie Yetiego i Ex4cta bo nie ręcze co oni z nim zrobią

D5Og0lX.gif

Opublikowano

Nie no wow, BloodDarkSoulsBorn remastered hyper extreme ultra mod 2.5 edyszyn bedzie super ex. Jaracie sie tak kazda gierka Sony a zawsze wychodzi jakis z tego pasztet i rzygowiny wiec nie napalajcie sie tak na to, dobrze wam radze panowie :good2:

trzymajcie Yetiego i Ex4cta bo nie ręcze co oni z nim zrobią

Dwaj koneserzy Soulsów xD Szanuję twojego posta Fanek, ale dla pełnego efektu powinieneś zamienić ich na Kazuba i nielubianego 

Opublikowano

niekochanego też bym tam nie wrzucał bo ograł tylko demony

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.