Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Kurwa, Fanek jest ostatnio na fali. XD

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Fanek to odpowiedź Sony na Daddy'ego

podobny styl forumingu, z tą różnicą, że Fanek dzięki swojej serdeczności  biję na głowę swoją kopię

Czy Fanek to największy ex Playstation 4 na ten rok? Dyskutujmy

Opublikowano

Tak na marginesie zwolnień w Evolution, to chyba najlepszą analogią będzie sytuacja Playground Games po premierze pierwszej części Forza Horizon jako że DC to również nowe IP. PG po premierze FH zatrudniło jeszcze dodatkowo 20-30 osób.

Podobny schemat powtarzał się z innymi studiami Sony za czasów PS3 - najpierw duże zwolnienia, a później klepanie gierek w segmencie mobile.

Nie ma co się oszukiwać, jeżeli ponad 100 osobowe Evo przez ponad 2 lata robiło racera, który nie dość, że orżnięty mocno z zawartości, to jeszcze miał walnięty online, to studio z połową siły roboczej będzie za parę miesięcy zdegradowane i zacznie klepać mniej ambitne (budżet) projekty.  

praca w sony to kołchoz, wiadomo

Opublikowano

Na forum o gierkach nie podyskutujesz na takie tematy :reggie:  

Opublikowano

Właśnie lecą napisy końcowe w Valiant Hearts (KUPIONY A NIE Z PLUSA), człowiek przy takich produkcjach zdaje sobie sprawę jak sk.urwiała jest obecnie ta branża, historia która dała mi więcej frajdy niż wszystkie gry w jakie grałem na nowej generacji.

Skończ To The Moon. To jest najlepsza historyjka minionej generacji.

niekochanego też bym tam nie wrzucał bo ograł tylko demony

ale liznąłem oba pozostałe. jeśli w ciągu roku nie doczekam się remastera DS1 z dobrym framerate nadrobię go na pc.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Exact co z ciebie za konsolomaniak jak o babach chcesz dyskutować?

Przepraszam, rozkojarzyłem się.
Opublikowano

Nobody nie przeszedl Dark Souls? Co za plot twist  :dog:

Opublikowano

Plot twist na miarę kidnappy. :obama:

Opublikowano

Przecież wspominałem o tym wczoraj. Jestem uczulony na dropy framerate, a granie na pc bez 5.1 mi się nie widzi.  

Opublikowano

Takie z Was hardkory a nie potraficie przejść na Very Easy REmastera  :kaz:

Opublikowano

Ciekawe ilu z was zaliczyło Hard Corps: Uprising. Można się ostro spocić, a potem załamać oglądając na YT cyborgów co biegną przez całe plansze i kończą grę w półtorej godziny...

Opublikowano

Mam nadzieje ze chodzi o sequel, a nie remaster.

Opublikowano

J5zrgXL.jpg?1

Opublikowano

Chuck Norris gra na xbone, Playstation zaorane :obama:

Opublikowano

Przecież jest z Ameryki i jest Januszem

Wszystko sie zgadza.

Opublikowano

I nie jest z tego sprzętu zadowolony. To jest coś nad czym trzeba by zastosować emotkę z obamą. 

Opublikowano

Nie grałem w singularity chce remastera

Opublikowano

Właśnie lecą napisy końcowe w Valiant Hearts (KUPIONY A NIE Z PLUSA), człowiek przy takich produkcjach zdaje sobie sprawę jak sk.urwiała jest obecnie ta branża, historia która dała mi więcej frajdy niż wszystkie gry w jakie grałem na nowej generacji.

Some will survive...

... and some will not.

Chwyta za serce.

Opublikowano

To kiedy w koncu mam przygotowac ta sciereczke do wycierania spermy klapów z ekranu? Jutro rano?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.