Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Pierwsza dobra gra na ps4 po półtora roku od premiery. No nie jest najlepiej, ale mogło być gorzej.

Wczoraj pierwszy raz odpaliłem konsole od jakichś 6 miesięcy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

trzeba się przyzwyczaić, teraz przez rok aż do wyjścia kapiszonów 4 na każdego exa microsoftu klapy będą miały gotową odpowiedź w postaci,  "my mamy BLOODBORNE :kaz: przechodzę juz 4 raz".

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Guernica: poniekąd racja, ale konsolowy ex to jakiś tam ex, wiecie nie ma co kopać leżącego, niech xboty mają przynajmniej co wystawiać do walki...

Opublikowano

bez beki prosze o wymienienie dobrych gier na xone bo chyba 6 bot od rana pisze o jakis grach dobrych na ten sprzet - prosze o nazwy z srednia z metacritic lub gamerankings bo nie przypominam sobie nic ze srednimi ponadto co oferowalo ps4 do dzisiaj, a w zapowiedziach ja dalej dobrego exa nie widze

Opublikowano

wstaje rano wchodze na jedyny portal o grach jaki szanuję stevivor.com i co widzę? 7,5/10

czyli według skali polygonu drugie tlou

gratulacje 

Opublikowano

bool dupy czolowego bota taki piekny, cos juz kupiles z twojej listy zaleglosci konsoli z samymi super grami? jakas multiplatforma lub crossgenowa multiplatforma juz kupiona? do dzis nie moge przebolec ze nic z tej listy nie ogram na ps4 bo to konsola bez gier

Opublikowano

bez beki prosze o wymienienie dobrych gier na xone bo chyba 6 bot od rana pisze o jakis grach dobrych na ten sprzet - prosze o nazwy z srednia z metacritic lub gamerankings bo nie przypominam sobie nic ze srednimi ponadto co oferowalo ps4 do dzisiaj, a w zapowiedziach ja dalej dobrego exa nie widze

Rise Of The Tomb Raider i Halo 5, a to mysle nie koniec. Ja to w ogóle kubotom radze juz teraz pomyslec o wybudowaniu dobrych schronów przeciwatomowych. Wiecie...dobrzy budowlańcy maja co robic na rok do przodu, a ci slabi...ochlapusy i bumelanci. Mozecie nie zdążyć...

kd3h9x.jpg

Opublikowano

Przydałby się Figaro, co by pomasakrował botów dzisiejszym gafem.

Opublikowano

Napisal Ficus ktorego nie interesuje BB ale pojara sie bo dobre oceny xDD Juz nie wspomne ze ostatnia gre jaka skonczyles to byl Tom Rider, podobalo sie? Czekasz na sequel?

Opublikowano

wstaje rano wchodze na jedyny portal o grach jaki szanuję stevivor.com i co widzę? 7,5/10

Jakis xbot dla ktorego gra byla za trudna i grafika za brzydka :yao:

Co do tego ze BB zmiazdzy nie mialem zadnych watpliwosci, wiec tutaj 0 zaskoczenia.

Opublikowano

Jak tam koledzy baroni? Kiedy po swoje egzemplarze lecicie? Jak ktoś kupił ordera a nie kupi Bloodborne'a (celowo wielką literą) to zasługuje na ukrzyżowanie na górze Janusza

Opublikowano

Beczunia dobra, boty pisza ze wreszcie pierwszy ex dobry na PS4 a oni czekają dalej XD

Jesteśmy z wami, moze nie sp.ierdola wam Halo tak jak sp.ierdolili kolekcje.

No nie mówcie ze Forza 5 która jest uboższa w zawartość od Forzy 4 czy FH2 która jest słabsza od FH1 to te wasze dobre gry?

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Napisal Ficus ktorego nie interesuje BB ale pojara sie bo dobre oceny xDD Juz nie wspomne ze ostatnia gre jaka skonczyles to byl Tom Rider, podobalo sie? Czekasz na sequel?

dalej mnie nie interesuje zbytnio a tomb raider bardzo mi sie podobal co nie zmienia faktu, ze super sie cisnie dla beki i slucha jak pekaja du.py botom, ktorzy smiertelnie powaznie traktuja ten temat, peace

BB kupiony juz wczoraj - 5h na liczniku, a TR ujdzie ale kontynuacja na pewno sredniej w okolicach 90% miec nie bedzie, a od tej sredniej zaczynaja sie gamebreakery przy wyborze konsol. Jeszcze raz przypominam - sunset 81%, horizon 85%, remaster gesler 85% - hiper exy, second son 80%, guilty gear 85%, remaster tlou - 95% - ps4 nie ma gier

Opublikowano

UWAGA ROBIE PORÓWNANIE W STYLU MENDRKA POWYŻEJ

Ryse (60)> Knack (54)

Sunset Overdrive (81) > Infamous:Second Son (80)

Ori (89)> Rosegun (85)

ScreamRide (71) > The Order (65)

Project Spark(73) = Killzone ShadowFail (73)

Fighter Within (23) < Bloodborne (jedyne potknięcie Phila Spencera ;()

Gry dla których nie ma godnego konkurenta ze strony Sony

Fantasia: Music Evolved  vs ?

Forza Horizon 2 vs?

i wiele innych których nie jest w stanie spamiętać 

Jak widać w porównaniu Xbox One jest zdecydowanie lepszym wyborem

Uprzedzająć zarzuty napiszę, że moje porówanie jest znacznie bardziej obiektywne od Mendrka,który porównywał retaile vs digitale i wstawił do listy remaster TLoU :reggie:

Opublikowano
It took me fifteen minutes from the time I got my weapons to actually equip them. I could see them in my inventory, and clicking on them provided an option to “Use”, but that was greyed-out. Turns out, if I went back one menu screen, I had an option for hands in a separate location from the inventory itself. I felt stupid, yet accomplished, as my character finally took his weapons to hand.

http://stevivor.com/2015/03/review-bloodborne/

:dynia: :dynia:

Opublikowano

Rise Of The Tomb Raider i Halo 5, a to mysle nie koniec. Ja to w ogóle kubotom radze juz teraz pomyslec o wybudowaniu dobrych schronów przeciwatomowych. Wiecie...dobrzy budowlańcy maja co robic na rok do przodu, a ci slabi...ochlapusy i bumelanci. Mozecie nie zdążyć...

kd3h9x.jpg

zaslanianie sie grami ktore nawet daty premiery nie maja, to juz jest desperacja :) plus tomb raider cross genowy szrot

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

UWAGA ROBIE PORÓWNANIE W STYLU MENDRKA POWYŻEJ

Ryse (60)> Knack (54)

Sunset Overdrive (81) > Infamous:Second Son (80)

Ori (89)> Rosegun (85)

ScreamRide (71) > The Order (65)

Project Spark(73) = Killzone ShadowFail (73)

Fighter Within (23) < Bloodborne (jedyne potknięcie Phila Spencera ;()

Gry dla których nie ma godnego konkurenta ze strony Sony

Fantasia: Music Evolved  vs ?

Forza Horizon 2 vs?

i wiele innych których nie jest w stanie spamiętać 

Jak widać w porównaniu Xbox One jest zdecydowanie lepszym wyborem

Uprzedzająć zarzuty napiszę, że moje porówanie jest znacznie bardziej obiektywne od Mendrka,który porównywał retaile vs digitale i wstawił do listy remaster TLoU :reggie:

uwielbiam te tendencyjne porownania rzekomo obiektywne  :D

boty zapominaja ze ryse to order w starozytnosci bo order 65%>>>ryse 60%

boty omijaja remastery bo tlou 95% >>>>> gesler 85%

boty porownuja spark z shadow fall(hit po prostu tak skrajne gry obok siebie stawiac) bo wiedza ze lpb3 79%>>>>spark 73%

boty udawaja ze nie istanieja bijatyki bo guilty gear 85%>>>> KI 73%

Opublikowano

dalej mnie nie interesuje zbytnio a tomb raider bardzo mi sie podobal co nie zmienia faktu, ze super sie cisnie dla beki i slucha jak pekaja du.py botom, ktorzy smiertelnie powaznie traktuja ten temat, peace

BB kupiony juz wczoraj - 5h na liczniku, a TR ujdzie ale kontynuacja na pewno sredniej w okolicach 90% miec nie bedzie, a od tej sredniej zaczynaja sie gamebreakery przy wyborze konsol. Jeszcze raz przypominam - sunset 81%, horizon 85%, remaster gesler 85% - hiper exy, second son 80%, guilty gear 85%, remaster tlou - 95% - ps4 nie ma gier

To na Swieta postreamuje ci Rise of Tom Rider jak na PS4 nie bedzie gier xDDDDD

Opublikowano

Tak, nikt nie wie kiedy Halo 5 wyjdzie xD

Opublikowano

Po co kupować grę która Cie zbytnio nie interesuje?

Opublikowano

Tak, nikt nie wie kiedy Halo 5 wyjdzie xD

Klapy patrza po prostu na premiery przez pryzmat cyrkow odstawianych przez Sony.

The last guardian i Agent pamietamy [*]

@Ficus moim zdaniem The Ordera powinno sie porownywac wylacznie do screamride :kaz:

Opublikowano

Po co kupować grę która Cie zbytnio nie interesuje?

Bo 93% i na Playstation xDD Bez kitu, od poczatku bylo wiadomo ze BB pozamiata i beda oceny w granicach 90% ale zeby teraz utwierdzac sie w przekonaniu ze PS4 to dobry wybor bo wyszla gra ktora mnie nie interesuje to hipokryzja over 9000 imo.

Opublikowano

Po 1,5 roku i ostatnia w tym roku dobra gra w końcu wyszła na gówno obesrane, jeszcze kilka i może zbliżą się do życia na poziomie jakie ma Zielona Szlachta   :)

Jak nagle sonyboty wypełzły spod kamienia po ciągłej beczuni ze szrota ps4 i $ony xDD

Edytowane przez Daddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.