Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bez beki prosze o wymienienie dobrych gier na xone bo chyba 6 bot od rana pisze o jakis grach dobrych na ten sprzet - prosze o nazwy z srednia z metacritic lub gamerankings bo nie przypominam sobie nic ze srednimi ponadto co oferowalo ps4 do dzisiaj, a w zapowiedziach ja dalej dobrego exa nie widze

Rise Of The Tomb Raider i Halo 5, a to mysle nie koniec. Ja to w ogóle kubotom radze juz teraz pomyslec o wybudowaniu dobrych schronów przeciwatomowych. Wiecie...dobrzy budowlańcy maja co robic na rok do przodu, a ci slabi...ochlapusy i bumelanci. Mozecie nie zdążyć...

kd3h9x.jpg

zaslanianie sie grami ktore nawet daty premiery nie maja, to juz jest desperacja :) plus tomb raider cross genowy szrot

No i znowu musze klapy przywolac do porzadku:

:shotgun:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja jestem ciekaw ile osób kupi BB myśląc, że to taki Devil May Cry, a potem się zdziwi jak mu pierwszy mobek pół paska życia ujebie na strzała xD

Opublikowano

to jest ta gra co wyglada jak zestaw mapek do halo 4?

Opublikowano

Przesunięcie QB to ruch taktyczny zapowiadający całkowitą dominację MS w Q1 2017  :shotgun:

Poza tym po co MS ma wytaczać największe działa skoro Sony nie jest w stanie wystawić jednego foglerza, a zamiast z tego radośnie spiyerdala z pola walki z gołą dupą  pokrzykując coś o dominacji jak za czasów PS2

Opublikowano

MS i dominacja, nie wiem co trzeba ćpać żeby tak myśleć.

Opublikowano

Wystarczy posiadac rozum, cos co klapy zatracily razem ze startem 7 gen.

Opublikowano

Jak tam koledzy baroni? Kiedy po swoje egzemplarze lecicie? Jak ktoś kupił ordera a nie kupi Bloodborne'a (celowo wielką literą) to zasługuje na ukrzyżowanie na górze Janusza

Czekam na przesyłkę z ultimy. Mam nadzieję że mój steelbook przyjdzie do jutra i dziś wyślą. Do tego w kwietniu dostane guide robiony przez epic name bro.

P.s. Ordera tez kupiłem :)

Opublikowano

Po co ci guide? Czytanie poradników zabija sporo zabawy z tą serią

Opublikowano

Bo potem sa takie kwiatki ze ludzie nie wiedza co to poise

Opublikowano

Sony i dominacja jak za czasów PS2, nie wiem co trzeba ćpać żeby tak myśleć.

Fix
Opublikowano

Przesunięcie QB to ruch taktyczny zapowiadający całkowitą dominację MS w Q1 2017 :shotgun:

Nie SONDZE, Sony zredukowało Evolution by Ci w spokoju wydali DC2 w 2017 bo w 2016 Gran Turismo i nowe standardy ktore Xbox dogoni w drugim roku zycia konsoli następnej generacji.
Opublikowano

Zakład o plusy jest dla słabych.

Jeżeli BB nie dobije po tygodniu od premiery do obecnej oceny Ori, tj. 88% to Lem dostaje perma. Jeżeli dojdzie do 88% lub więcej to ja się żegnam.

:lapka:

Opublikowano

a lemonka sie zgodzil na to czy znowu wyciaga cos z kontekstu?

Opublikowano

Po co ci guide? Czytanie poradników zabija sporo zabawy z tą serią

Ja te poradniki traktuję jak dobrą książkę. Po przejściu gry czytam o lore i o tym co przegapiłem. Te poradniki robione przez future press to nie solucje idź w lewo potem w prawo.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

teraz bedzie mowil ze sie zgodzil xD

Opublikowano

Gran Turismo i nowe standardy

Nie używaj słów standardy i Gran Turismo w jednym zdaniu. Źle się kojarzy :P

BTW. Evolution by nie miało takich problemów gdyby ich gra się nazywała Gran Turismo: Driveclub. Na dzień dobry za samą nazwę by poszło 2 mln sztuk.

Opublikowano

jak odpalili bete halo to dino crisis jedynka z szaraka miala wiecej widzow niz ten szrot.

Opublikowano

Zakład o plusy jest dla słabych.

Jeżeli BB nie dobije po tygodniu od premiery do obecnej oceny Ori, tj. 88% to Lem dostaje perma. Jeżeli dojdzie do 88% lub więcej to ja się żegnam.

:lapka:

jesteś lamusem bo się nie zgodziłeś 

Opublikowano

Dokładnie. Ale zobaczmy co będzie po tygodniu.

Wtedy nawet nie odpowiedział na propozycję zakładu - myślałem, że może nie doczytał. Sam nieraz przewijam kilka stron, gdy nie mam czasu. Teraz nagle pewność siebie over 9000, bo gra okazała się mocarna i ma za sobą całą gwardię kubotów, którzy wyszli w końcu z nory, nawet Ci najbardziej pokryci spermą krawaciarzy Sony.

Wcale bym nie płakał w razie przegranej, inaczej nie proponowałbym zakładu w ogóle, a że janusz go nie zatwierdził, to nie wiem co mam robić. Moje życie straciło sens - okrywam się konsternacją. :frog:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Bloodborne wzgledem innych Soulsów ma jeszcze jeden atut ktory dodaje adrenaliny i poczucie zaszczucia. Oprocz tego ze podcza smierci tracimy wszystkie "punkty" gra dostala dodatkowy feature dostepny tylko na PS4

Podczas walki nie martwimy sie juz tylko o pasek zdrowia i uniki, ale takze o to czy

nam sie pad podczas potyczki nie wyladuje i nie wylaczy

:Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Gran Turismo: Driveclub. Na dzień dobry za samą nazwę by poszło 2 mln sztuk.

Przecież lemonka pisał, że w tydzień od premiery poszło 1mln driveklapy :rotfl:

Opublikowano

DC 1.57 mln

FH2 0.86

Według jedynej prawilnej stronki z wynikami sprzedaży.

Opublikowano

Hahah najwieksza to beka z ficusia który otwarcie pisał ze go BB nie interesuje, a chodzi i kozaczy od samego rana, normalnie jakby 6 trafił w lotto xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.