Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś kiedyś mówił, że on ma 13 lat chyba

e: Jaczes chyba o tym pisał

Edytowane przez teddy

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bansai pracuje w ogóle? Bo on ciągle gra. Albo na studiach jest albo w szkole nie wiem jak inaczej wytłumaczyć :)

Opublikowano

W tym roku kończy gimnazjum chyba.  :kaz:

Opublikowano

Moge ja?

Nie.

Odstaw czasem internet, pomoże.

20111209172101P.gif

Opublikowano

Podobno mama się na niego darła jak grał z botami w Godrizon 2 ;)

Opublikowano

Moge ja?

Nie.

Odstaw czasem internet, pomoże.

Nie.

Opublikowano

Z cyklu 'Remaster na dziś': GH6 na PS4 i XO...

Zgadujmy co jutrzejszy dzień premierze.

Opublikowano

Nie wiem czy to dojdzie do skutku, ale...

http://polskilive.pl/news/czekasz-na-quantum-break-chcialbys-remaster-alana-wakea-przy-preorderze-za-darmo/

Tymczasem God Of War 3 Super Duper Remaster  Piesfor Edyszyn - 40 $

Mikroszafot taki zly, a Sory takie dooobre! :Coolface:

Opublikowano

Bansai pracuje w ogóle? Bo on ciągle gra. Albo na studiach jest albo w szkole nie wiem jak inaczej wytłumaczyć :)

To ze PS4 jest wlaczone z gra nie znaczy ze na niej siedze non stop, np od godziny pada nie ruszylem a ff type 0 sie kreci i konsola w dashu siedzi, po prostu nie chce mi sie potem odpalac konsoli pol godziny i wczytywac gre [czeka na instant wznowienie gry w updacie]

Pracuje i studiuje zaocznie, ale 90% pracy mam w domu :oh_you:

Ewentualnie koncze gimnazjum i mam grube kieszonkowe wystarczajace na wszystkie konsole i gry, ktora wersja ci sie lepiej podoba, tę wybierz ^_^

Podobno mama się na niego darła jak grał z botami w Godrizon 2 ;)

No bo jednak troche wstyd spoufalac sie z botami :Coolface:

Opublikowano

Ok czyli Sony ma wreszcie system selera, czekamy na ruch ze strony MS

Opublikowano

Na razie Bloodborne moze byc nazywany co najwyzej gameselerem :kaz:

Poczekajmy cierpliwie na wyniki sprzedazy

Opublikowano

sony się w tańcu nie pie.doli wie, że gier na ps4 nie ma to puszcza moda do dark souls za 260zeta w polandii a cwianiaki w warszawie sprowadzają grę z czech i jeszcze taniej sprzedają niż sony polska a mendrek mówil, że tak wspierają nasz rynek, chyba swoim prąciem w odbytach graczy 

11075312_872725289455371_1718327298_n.jp

Opublikowano

bajtel szuja dzis mo geburstag, fater dol ci na gyszynk nadkonsola?

Opublikowano

bajtel szuja dzis mo geburstag, fater dol ci na gyszynk nadkonsola?

czekam na przelewik :cool: 

Opublikowano

96178747dc24b76d0956dc2dd3609adf.jpg

Coś spory ten rozstrzał recenzji, same 10 tki oraz zera. Czyli zapewne prawda leży gdzieś pośrodku, a brzmi ona tak, że z BB mesjasz, jak z Lemoki wiarygodny Klapek.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

jaka beka z tych chińczyków z fs nawet na ps4 nie trzymają stałego framerate

So what's the story? Well the bad news is quite simply that, despite implementing a 30fps cap, Bloodborne struggles to run at a smooth frame-rate. Across the breadth of our tests in both Central Yarnham and the Hunter's Dream hub area, genuine drops are infrequent, but a factor that drags performance down to brief lows of 24fps. Rolling through Havok-based destructible objects (which populate the world in incredible number this time), attacking too many townsfolk at once, and also the use of alpha transparencies are to blame. Essentially, it's the usual culprits for this series.

As ever, level-of-detail (LOD) transitions are often too discrete to catch by eye, with the worst occurring for just a split-second on loading a new area. There are twists and turns that catch the engine off-guard too, but for the most part it streams in assets without a sweat.

And yet something is awry when playing Bloodborne. Its sub-30fps frame-rate drops may be infrequent, but on close analysis the bigger issue here is in its frame-pacing. As it turns out, From Software's implementation of a 30fps cap means that, as promised, we do get an average refresh at that number near-constantly throughout Yarnham city. The problem? As we've seen with the launch builds of Need for Speed: Rivals and Destiny, an incorrect ordering of frames can cause a nasty stuttering to motion.

Beka i to jeszcze bez co-opa digital foundry bo nie mieli jak przetestować

Opublikowano

prawie minuta loadingu o lul zgin 100 razy i masz 1,5 paczenia w czarny ekran co za kompromitacja 8gb ramu przypominam u wut m8

Opublikowano

No dlatego teraz klapy będą mówić, że Bloodborne takie długie 40h godzin gram i końca nie widać xD ch.uj, że połowe czasu na loading screenie spędza :kaz:

Opublikowano

No dlatego teraz klapy będą mówić, że Bloodborne takie długie 40h godzin gram i końca nie widać xD ch.uj, że połowe czasu na loading screenie spędza :kaz:

a ty co bedziesz mowic jak kupisz za moment bloodborna i bedziesz miec w niego 40h?

Opublikowano

W końcu dobra gra. Czekam na konwersję na PC i trainer, to sobie przejdę na spokojnie w lepszej grafie.

Opublikowano

po co konwersja, zaraz wyjdzie mod BB do dark souls 2 i sie pogra na padzie od xbona jak czlowiek w 4k

Opublikowano

Uff Panowie, Bloodborne naprawde swietny tytuł :obama:

Obiektywnie patrzac bez klapek na oczach to grafika w tej grze jest srednia, sa miejscówki ladnie wygladajace gdzie sie postarali ale ogolnie szału nie ma. Irytuje tez dlugi loading po zgonie, masakra jakas. Ale oprocz tego nie mam sie do czego przyczepic, mega miodna gierka, szkoda ze trzeba sie za robote wziac bo bym jeszcze ponapieprzal :reggie:

Opublikowano

a ty co bedziesz mowic jak kupisz za moment bloodborna i bedziesz miec w niego 40h?

Że te je.bane loadingi sa ku,rwa jakimś żartem i gdzie pacz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.