Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No patch podobno bedzie i naprawi loadingi, wiec wtedy zostanie tylko przecietna grafika. Next-gen to to nie jest ALE jak na Soulsy to zdecydowanie najladniejsze i pieknie flaki lataja i krew.

Edytowane przez Velius

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Napisz pozniej w temacie czy po patchu nie gapimy sie przez minute na napis bloodborne jak zginiemy, bo to troche czerstwe jest, w kazdej innej grze oprocz BB (no, i moze Hotline Miami lol) moglbym zrozumiec, ale nie tutaj :dog:

Opublikowano

From robi fajne gierki, ale technicznie to sa okropnie slabi. Dobrze chociaz, ze ich produkcje maja sie czym bronic. Wiadomo jaki budzet mialy Soulsy i BB (najlepiej bez kasy na marketing)? 

Opublikowano

Nie no fajnie ze jest jeden loading na cały swiat, mozna narazie smialo biegac miedzy lokacjami i nie ma zadnych loadingow czy przejsc, wiec jest tylko ten po smierci wiec jak go naprawia to bedzie super. U mnie loading trwał dokladnie 11 sekund (z plyty), sprawdze stoperem po patchu.

Loading do teleportacji do swiata zajmowal znacznie krocej, pewnie jakies 6 sekund, wiec tylko ten za smierc jest z(pipi)ony. Zawsze mozna nie umierac wcale i problem sam znika :Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

From robi fajne gierki, ale technicznie to sa okropnie slabi. Dobrze chociaz, ze ich produkcje maja sie czym bronic. Wiadomo jaki budzet mialy Soulsy i BB (najlepiej bez kasy na marketing)? 

nie wiem ale gra wyglada jakby robilo ja 5 kolesi po fajrancie na magazynie

Opublikowano

Miała być konsola do Bloodborne - Bloodborne jest, a konsoli nie ma, to Bartoszek frustrację na forum rozładowuje?

Opublikowano

konsoli nie ma, to Bartoszek frustrację na forum rozładowuje?

powinieneś go najlepiej rozumieć jak to jest

Opublikowano

Potwierdzam, bardzo fajna gier wreszcie animacja i  poruszanie się postaci jest zjadliwe, dynamika na ogromny plus gra się mega przyjemnie, grafika nie powala, za to "dizajn" lokacji już tak, system walki zapowiada się konkretnie, gra zacna a oceny trafione, posiadacze PS4 wreszcie mają za(pipi)istą grę do ogrania :)

Opublikowano

Lubie jak zabije wielkiego bossa, który sie wykrwawia i jestem cały u(pipi)y w jego krwi, morda, ubranie, wszystko...czuc ze byla to wymagajaca walka na smierc i zycie a jak jeszcze pucharek w tle brzdeknie to juz w ogole gacie pełne :fsg:

Opublikowano

Miała być konsola do Bloodborne - Bloodborne jest, a konsoli nie ma, to Bartoszek frustrację na forum rozładowuje?

tata pinonszków jeszcze nie przelał :pawel:

Opublikowano

Ale będę grał w piąteczek :sir:

Opublikowano

z fps nie ma problemów po patchu

nad loadingami pracują bo faktycznie jest 40sec na zwykłym dysku z PS4, wiec wygląda na to że lokacje są rozległe, szkoda że na czas tego nie ogarneli

"Jeśli chodzi o długość loadingów, to możemy powiedzieć, że zespół deweloperski aktualnie szuka w oddzielnym patchu sposobów na skrócenie czasu ładowania gry. Dodatkowo zespół usprawnia ogólne zachowanie tytułu oraz poprawia małe bugi" - odpowiedział rzecznik prasowy firmy.

esbbgv2.png

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Przeciez te loadingi to sa po to zeby ludzie nauczyli sie rozwazniej grac, sa tam specjalnie i nie poprawia tego. Wezcie ogarnijcie du.py.

Opublikowano

Może po prostu są tak długie specjalnie za karę, by bardziej ogarniać damy etap i nie ginąć?

Opublikowano

Ja słyszałem, że te loadingi to kara od fs za zbyt nie rozważne granie

Opublikowano

Ja slyszalem ze te loadingi to spejalny ficzer dajacy graczom czas na przeanalizowanie bledow oraz inne refleksje

Edytowane przez asax

Opublikowano

Tzw. Czarna Analiza. Czerń ekranu ma dodatkowe zastosowanie - działa uspokajająco.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Najdziwniejsze jest to, że tam jest po prostu czarna plansza z napisem bloodborne. Wczesniej były jakieś arty, opisy przedmiotów czy postaci, a teraz taki badziew. Nie wiem co im odbiło

Opublikowano

Andrzej ma czas aby wyzyc sie na Grazynie po zgonie

Edytowane przez asax

Opublikowano

No dla mnie np. byłby to idealny ficzer, by mieć czas sięgnąć po lampkę wina. Nie cierpię pauzować gier by móc się napić. Jak widać Sony wymyśla takie rzeczy zanim będziemy wiedzieć, że ich potrzebujemy.

Opublikowano

W Soulsach nie ma pauzy 

Opublikowano

Faktycznie, zapomniałem. To tymbardziej potrzebna opcja, te loadingi.

Opublikowano

Najdziwniejsze jest to, że tam jest po prostu czarna plansza z napisem bloodborne. Wczesniej były jakieś arty, opisy przedmiotów czy postaci, a teraz taki badziew. Nie wiem co im odbiło

Czarny wyszczupla

czas loadingu

Opublikowano

Blacharze już petycje piszą o Bloodborne i płaczą,że FS ich zdradziło robiąc exa na ps4 xD 

Jak ja gardzę tym robactwem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.