Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

nie przesuwają aby GTA V?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Klapersi są nie lepsi z tymi petycjami. Z tego co pamiętam to pisali petycje w stylu żeby nie wydawać FFXIII na X360 :P

Opublikowano

Zaraz zapowiedzą GTA VI, a Blacharstwo jeszcze piątki nie ukończy. Mark my words.

Opublikowano

Klapersi są nie lepsi z tymi petycjami. Z tego co pamiętam to pisali petycje w stylu żeby nie wydawać FFXIII na X360 :P

Troche racja, ja jako klap pisalem np petycje zeby MS przywrocil DRMa :Coolface:

Opublikowano

mesjasze botow maja aktualnie srednie 81%, 85%, a najwyzej oceniany bedacy remaster 86% - hiper turbo exy (pipi)vo

klapki mialy exy na 80% i 85% i remastera na 95% - nie ma w co grac na ps4 (pipi)o

teraz ex z srednia 93%, o ktorej moga pomarzyc exy na xone - pierwsza dobra gra na ps4

nawet mi was nie zal, dresiarze z wiejskich blokowisk

Największa beka jest z podgraczy którzy wieścili oceny na poziomie 7/10.

Niektórzy serio uwierzyli że jak opowiedzą się za MS to uda i m się ukryć swoje januszostwo. :pawel:

Hidetaka Miyazaki to jednak instytucja. :sir::platinum:

Opublikowano

Troche racja, ja jako klap pisalem np petycje zeby MS przywrocil DRMa :Coolface:

Klaperstwo gorsze od blacharstwa.

Jak bardzo gardzisz kolegami Soban?  :newell:

Opublikowano

ten ból du,py psychofanów sony jak im się mówi, że BB to pierwsza dobra gierka na PS4

:fsg: klapki można nawet chwalić, a spinają du,pki :fsg:

Opublikowano

Janusze nie są zadowoleni z Bloodborne

~ar : Dzięki Sony za brak polskiego dubbingu, miałem kupić a tak mam kasę w kieszeni.

Miś Yogi : Konsola i wysoki poziom trudności? taa jasne

~marzan : Czemu ktoś zręcznościówkę określa jako RPG? To jednak ciut inne gatunki, podobnie jak szachy i bierki to nie to samo, choć obie można za gry uznać.

~GAMES MANIAC : NIE LUBIE I NIE GRAM W RPEG

Opublikowano

może dlatego kruku że dwa razy więcej nowych gier na +80% wyszło dotychczas na ps4?  :cool:

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

może dlatego kruku że dwa razy więcej nowych gier na +80% wyszło dotychczas na ps4?  :cool:

Jarac się infejmusem, beka. 

Opublikowano

Spokojnie dzis w temacie, szlachta gra w Bloodborne a boty zaorane.

Opublikowano

odejmując gry z poprzedniej generacji zostanie jedna (prawilnie przypominam, że ROSEGUN ogrywam sobie na PS3 :lapka:)

Infamous SS - 80%

Guilty Gear - 85% (gra nie wyszła oficjalnie w europie więc się nie dopjerdalaj :obama: )

Transistor - 83%

Oddworld - 84%

Helldrivers - 82%

Velocity x2 - 86%

Ultra Exy tak silne jak FH2, TF, czy Ori.  

PS4 ma wciąż więcej exów. :lapka:

Opublikowano

bloodborne jest PIĘKNY. technicznie jest co najwyżej poprawny, ale jest PIĘKNY. nawet na you tube. z high endową graficzką jest tak, że zachwyca zwłaszcza na początku, ale z czasem coraz bardziej powszednieje, aż w końcu przestaje się zwraca na nią uwagę. designem i stylem można się zachwycać znacznie dłużej. gry robione przez ludzi z wyobraźnią trwają dłużej. bloodborne jest jak pięknie zdobiony, antyczny mebel. wizualia w grach doszły już do tego etapu, gdzie developerzy powinni przystopować ze ściganiem się na techniczne bajery, a grafików-wyrobników otaczać większą ilością artystów. tytułom takimi jak okami, czy shadow of the colossus, wystarczyło proste podbicie rozdziałki, żeby ludzie na nowo zachwycali się grafiką z minionej epoki. nie chodzi o to, że nikt nie chciałby, żeby BB wyciągał więcej, po prostu first things first

ten ból du,py psychofanów sony jak im się mówi, że BB to pierwsza dobra gierka na PS4

to, albo po prostu ból dupy psychofanów kozackich gier. dobrych gierek mają po trochu obie konsole.     

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

Piszesz o tym oddworldzie co wychodzi za kilka dni na xboksie one i velocity co wychodzi bodajze w maju, tak? :reggie:

A infamous ma 80%, a napisales +80% czyli infamous sie nie lapie :lapka:

Edytowane przez Copper

Opublikowano

nobody i te gierki z telefonów :kaz: 

Opublikowano

Exy czysto nextgenowe pudełkowe

PS4: TLoU remaster, driveclub, knack, killzone sf, infamous, bloodborne, order(od biedy) = 7
Xbąk:Magda gesler collection,forza 5, sunset overdrive, killer instinct = 4

I kto tu nie ma exów karaluchy :reggie:

Edytowane przez Soban

Opublikowano

Jeszcze The order więc 7 do 4 :obama:

Opublikowano

Knacka dopisales to i the order powinienes, ale ja osobiscie bym sie wstydzil :reggie:

no i tego bb dalbym w nawias, skoro na amazonie.fr napisali ze bedzie na pc to bedzie :kaz: tak samo bylo z gta v

Edytowane przez Copper

Opublikowano

Piszesz o tym oddworldzie co wychodzi za kilka dni na xboksie one i velocity co wychodzi bodajze w maju, tak? :reggie:

A infamous ma 80%, a napisales +80% czyli infamous sie nie lapie :lapka:

wy piszecie o TR który jest czasowym exem, a pomijacie że dostajecie Oddworld i Velocity rok po ps4. No fajnie. :reggie:

nobody i te gierki z telefonów :kaz:

szuja i jego awersja do gier bez grafiki :kaz:

Opublikowano

myślałem, że order to ex filmowy tak jak powers serialowy,ale niech będzie 7:4

DOMINACJA JAK ZA CZASÓW PS2

@czappi 

gra o tytule the last of us remastered wyszła tylko na ps4 :kaz:

geslerowa to też remaster tylko na xbox one

Edytowane przez Soban

Opublikowano

no i tego bb dalbym w nawias, skoro na amazonie.fr napisali ze bedzie na pc to bedzie :kaz: tak samo bylo z gta v

To wyj.eb jeszcze Sunset Overdrive, Soban.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.