Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

oho, widze że ci sami ludzie, którzy gardzą ocenami portali branżowych hehe iksde metacritic, przytaczają jakies randomowe hehe oceny z user score, na zasadzie JEDEN, albo ZERO, wystawiane przez jakieś sfrustrowane alter konta. nie no spoko, walczcie....

humulin i bartosz zdaje się

Edytowane przez Kazub

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ja wkleiłem ocenę 5 :dog:

Opublikowano

wy piszecie o TR który jest czasowym exem, a pomijacie że dostajecie Oddworld i Velocity rok po ps4. No fajnie. 

Dopóki nie ma oficjalnej zapowiedzi na inne platformy jest to EX. Oddworld i Velocity są zapowiedziane na Xbone więc :lapka:

W ogóle dzisiaj się dopiero dowiedziałem, że w padzie od Xbone nie można wyłączyć wibracji. Serio? Czy da się to w opcjach gry zrobić? 

Do tego nie ma podziału na dysku jak to było na X360 tylko dwie opcje: wyjeb wszystko albo wyjdź. WTF MS :/

No i te czasy instalowania gier, imo to priorytet, a dalej cisza na ten temat. 

Opublikowano

wy piszecie o TR który jest czasowym exem, a pomijacie że dostajecie Oddworld i Velocity rok po ps4. No fajnie. 

Dopóki nie ma oficjalnej zapowiedzi na inne platformy jest to EX. Oddworld i Velocity są zapowiedziane na Xbone więc :lapka:

Czyli GTA V nie jest konsolowym exem bo od roku zapowiadają go na pc? :rotfl:  tak, no, ehe, wiesz co? jednak nie. 

Opublikowano

Czyli GTA V nie jest konsolowym exem bo od roku zapowiadają go na pc? :rotfl:  tak, no, ehe, wiesz co? jednak nie. 

Co Ty mi tutaj wplątujesz pecetowy szajs. Szanujmy się taknie co? :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

czyli grafika z ps3, animacje z ps2, na dodatek jeszcze dropy i loadingi trwające minutę?

dat 8gb gddr5 :kaz:

Forza Motorsport 5

Ilość samochodów - Forza 2

Grafika - Xbox 360

Loadingi - Xbox

Forza Horizon 2 - Xbox 360

Opublikowano

gierka przestaje być exem jak trafia już na konkurencyjną konsolę. także tę zasadę szanujmy.  :newell:

Opublikowano

czyli grafika z ps3, animacje z ps2, na dodatek jeszcze dropy i loadingi trwające minutę?

Forza Motorsport 5

Grafika - Xbox 360

Loadingi - Xbox

znowu nie wziąłeś tabletek?

Opublikowano

gierka przestaje być exem jak trafia już na konkurencyjną konsolę. także tę zasadę szanujmy.  :newell:

Zapisuje ten post i wrzuce go pod koniec roku, ale bedzie pogrom :obama:

Opublikowano

Może nie do końca go jeszcze przemyślałem....

Opublikowano

Może nie do końca go jeszcze przemyślałem....

Twój problem Romeo. :kaz:

Opublikowano

odejmując gry z poprzedniej generacji zostanie jedna (prawilnie przypominam, że ROSEGUN ogrywam sobie na PS3 :lapka:)

Infamous SS - 80%

Guilty Gear - 85% (gra nie wyszła oficjalnie w europie więc się nie dopjerdalaj :obama: )

Transistor - 83%

Oddworld - 84%

Helldrivers - 82%

Velocity x2 - 86%

Ultra Exy tak silne jak FH2, TF, czy Ori.  

PS4 ma wciąż więcej exów. :lapka:

Transistor jako ex xDDDD

Oddworld? OK to proszę też odjąć gierki z PS1 :lapka:

ostatnio za 20 zł gdzieś na STEM sprzedawali

Guilty Gear to z przyzwoitości mógłbyś nie wymieniać po tym, jak całe to forum się skompromitowało z tą gierką

Opublikowano

Forza Motorsport 5

Grafika - Xbox 360

Loadingi - Xbox

znowu nie wziąłeś tabletek?

musiałeś mi przypomnieć?

Opublikowano

Hehe dobre panowie, BB dostał notę 10/10. Pewnie recenzenci sprzedali się Sony panowie. Niestety tak jak pisałem gra jest drewniana i długie loadingi. Myślałem panowie że PS4 jest mocną konsolą..

Opublikowano

Na amazonie.fr pojawilo sie info o bb na pc :D

Tam to niezłe dałny siedzą

http://www.vgleaks.com/pc-versions-of-forza-horizon-2-and-sunset-overdrive-spotted-on-amazon-fr

22969829808748548341.png

Gdyby opublikował to jakikolwiek inny sklep, to miałbym to w czterech literach, ale ten Amazon trafił ze znaczną większością takich przecieków. FH2 i SO na PC, jeszcze Bloodborne na PC... Kto wie co z tego wyjdzie. 

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Transistor jako ex xDDDD

Oddworld? OK to proszę też odjąć gierki z PS1 :lapka:

ostatnio za 20 zł gdzieś na STEM sprzedawali

Guilty Gear to z przyzwoitości mógłbyś nie wymieniać po tym, jak całe to forum się skompromitowało z tą gierką

Ori jak ex xDDDD

TitanFall jako ex xDDDD

DR3 jako ex xDDDD

Oddworld to remaster? Powstał całkowicie od nowa jak REmake trajhardzie :lapka:

Garstka ludzi z polskiego forum jest dla ciebie wyznacznikiem dobrej gry? 

Opublikowano

Hehe dobre panowie, BB dostał notę 10/10. Pewnie recenzenci sprzedali się Sony panowie. Niestety tak jak pisałem gra jest drewniana i długie loadingi. Myślałem panowie że PS4 jest mocną konsolą..

Ogółem rzecz mówiąc gra jest dobra, jednak ograniczenia technologiczne PS4 nie pozwoliły twórcom w pełni rozwinąć skrzydeł. Miejmy nadzieje, że wkrótce zapowiedziany multiplatformowy duchowy następca Bloodborne, który niewątpliwie powstaję pozwoli From Software na wiele więcej pod względem technologicznym. No wiecie moc chmury, DX12, Phil Spencer który własnoręcznie będzie popędzał xboxowy GPU do cięższej pracy 

Opublikowano

Na amazonie.fr pojawilo sie info o bb na pc :D

Tam to niezłe dałny siedzą

http://www.vgleaks.com/pc-versions-of-forza-horizon-2-and-sunset-overdrive-spotted-on-amazon-fr

22969829808748548341.png

Gdyby opublikował to jakikolwiek inny sklep, to miałbym to w czterech literach, ale ten Amazon trafił ze znaczną większością takich przecieków. FH2 i SO na PC, jeszcze Bloodborne na PC... Kto wie co z tego wyjdzie. 

NIC

Opublikowano

Lepiej, żeby te gry zostały na konsolach, chociaż design Bloodborne w 4k i 60 klatkach :banderas: 

Opublikowano

Jeżeli Oddworlda liczymy jako 100% exa, to proszę do listy dopisać również Halo 2: Anniversary 

Opublikowano

Jeżeli Oddworlda liczymy jako 100% exa, to proszę do listy dopisać również Halo 2: Anniversary 

uwzględniam.  :hi:

sorki chłopaki, ale <kompletnie CW Off> od czasów deszczowego patcha naprawiającego online, GGXrd i BB vs jedno Ori ostatnie pół roku to czas dominacji exów ps4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.