Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Jakiego remastera przyniesie nam ten dzień? 

Dyskutujmy.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Assassins Creed Definitve Collection

Opublikowano

Ten człowiek ma naprawdę poważne problemy z głową. Nie daj boże, że nadejdzie dzień w którym microsoft wycofa się z rynku konsol, to jeszcze sobie coś zrobi, albo swoim najbliższym. Mówię to oficjalnie, ja się boję o jego zdrowie psychiczne.

mi w zakupach growych minusa dał ficuś i chyba jeszcze paru randomowych klapów bo kupiłem next gena (tylko dlatego że mieli już mokre sny że kermit kupił guwno obesrane bez gier jak oni)

Opublikowano

12929637753801458964.jpg

Ten człowiek ma naprawdę poważne problemy z głową. Nie daj boże, że nadejdzie dzień w którym microsoft wycofa się z rynku konsol, to jeszcze sobie coś zrobi, albo swoim najbliższym. Mówię to oficjalnie, ja się boję o jego zdrowie psychiczne.

slaba psycha
Opublikowano

Zdziwiłbym się, jakby nie było jakiegoś remastera Assassin's Creeda

Opublikowano

mi w zakupach growych minusa dał ficuś i chyba jeszcze paru randomowych klapów bo kupiłem next gena (tylko dlatego że mieli już mokre sny że kermit kupił guwno obesrane bez gier jak oni)

zakup pc i chwalenie sie tym w wlasnie kupilem na forum konsolowym - od zawsze i na zawsze zasluzony minus

Opublikowano

Walka na plastikowe pudełka sirius biznes

Opublikowano

zakup pc i chwalenie sie tym w wlasnie kupilem na forum konsolowym - od zawsze i na zawsze zasluzony minus

jak blacha to minus sie nalezal, moze niech jeszcze wrzuci screeny z zakupow na stem

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Mieć ból dupy bo ktoś peceta kupił xD konsolomaniaki w formie

Opublikowano

mózg wyprany przez cw takze w codziennym zyciu, beka z mazzeo a sami maja to samo, slaba psycha

Opublikowano

z blacha to na pclaba do stony
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

akcja byla zaplanowana i pokazala kto traktuje ten temat serio

teasowalem zakup prawdziwego next gena, ficus zaczal latac po forum i nawet w statusach pisal KERMIT CHYBA KUPUJE PS4 BEKA Z BOTOW po czym zobaczyl tego posta

Panowie stalo sie. Uleglem dobrym ludziom i ich radom w CW. w koncu mam w domu next gena, bedzie do ogrywania multiplatform w topowym 1080/60, najlepszych exow jak Transistor, No Man's Sky, Street Fighter 5 i innych z najlepszym padem ever <3 (tylko (pipi) myslalem ze bedzie troche cichszy i lzejszy ale zasilacz w srodku obudowy goty).

2le5mh0.jpg

wiem, wiem, nie zapomniałem o najważniejszym, spokojnie - już rozłożony:

30as21t.jpg

i dupa ficusiowi pekla jak w dniu gdy dowiedzial sie ze uncharted 4 w tym roku zobaczy jedynie w postach fanka

Opublikowano

przejrzales mnie na wylot

414-4.jpg

Opublikowano

Zdziwiłbym się, jakby nie było jakiegoś remastera Assassin's Creeda

no na pc przecież wyszedł odświeżony rouge z past genów ostatnio xdd

Opublikowano

z blacha to na pclaba do stony

Nie. Idę ogrywać Blooodborne'a na moim emulatorze ps4  :lapka:

Opublikowano

Gdzie jest cw to jest cw a temat o co kupiles wyglada na powaznie traktowany przes botka. Inna sprawa, jak juz posiadasz PS4 to nie ma o czym gadac z botami bo gier nie majom.

Opublikowano

Jakbym w dniu premiery Mesjasza 93% gral w gierke z plusa to tez bym dawal minusy w Zakupach Growych.

Opublikowano

Kobik musisz kopać leżących?

Opublikowano

12929637753801458964.jpg Ten człowiek ma naprawdę poważne problemy z głową. Nie daj boże, że nadejdzie dzień w którym microsoft wycofa się z rynku konsol, to jeszcze sobie coś zrobi, albo swoim najbliższym. Mówię to oficjalnie, ja się boję o jego zdrowie psychiczne.

slaba psycha
Solidaryzuje się z MaZZeo, takim ludziom trzeba pomóc i pokazać, że nie są sami.

Przygarnij MaZZeo.

Edytowane przez Majin Buu

Opublikowano

Mówcie co chcecie:

Maz > Mendrek, Lem, Yeti i nadal za mało.

Opublikowano

Symulacja duposcisku ludzi ktorzy minisuja zakup dobrych gier:

Zlto5Hv.gif

Opublikowano

IGN 9.5

To co, błękitna krew do premiery Wiedzmina będzie zagrywa się w mesjasza 2015, a tych co pokarało życie kalimba w 900p czy inne guwno z humble bundle?

Dla wszystkich szlachciców wyczekujących kuriera (który zapewne jest botem :kaz:).

Edytowane przez YETI

Opublikowano

91.75 na gamerankings, ch.uj nie mesjasz 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.