Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Don't starve to najlepsza gra jaka jest na ps4

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bardzo ładne to Divinity. Prawie tak ładne jak Dungeon Siege z 2002, które wymagało 32 MB na karcie i Etherlords 2, te z kolei wynagało 64 MB na karcie. O znacznie bardziej zaawansowanym Company of Heroes z 2006 nie wspominam z litości.

Opublikowano

Dokładnie Marian o to chodzi, ping nie zrozumiał. Tutaj nie chodzi o sama oprawę a o combo, oprawa + wymagania sprzętowe.  Nie wiem co tu mają do tego indie z PS4., że nie wyszły również na inne starsze platformy ? My nie o tym. To blaszki się chwalą , że PC-ty zachowują ciągłość, PS4 to odrębny sprzęt. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Jedyne co wyróżnia sie w Destiny to cudowna oprawa dźwiękowa ... no ale Bungie pozbyło się Martiego, wiec w następnej cześci już nic nie bedzie czymś więcej niż 7+/10.

Opublikowano

Jeśli Divinity: Original Sin do działania w 1080p i 60 FPS wymaga czegoś więcej niż Pentium Dual Core e5200, 1GB RAM i GF 9600GT, to pecetowcy powinni się wstydzić, że istniejo. W takim przypadku jest to ten sam poziom żenady, co prezentacja WD z 2012 i aktualna gra.

Opublikowano

Dokładnie Marian o to chodzi, ping nie zrozumiał. Tutaj nie chodzi o sama oprawę a o combo, oprawa + wymagania sprzętowe.  Nie wiem co tu mają do tego indie z PS4., że nie wyszły również na inne starsze platformy ? My nie o tym. To blaszki się chwalą , że PC-ty zachowują ciągłość, PS4 to odrębny sprzęt. 

Przestań już kłamać na temat Divinity i gier na PC, bo zaczynasz bardzo mocno przypominać takiego pana, który prowadzi blog o nieudolnym wyśmiewaniu rynku PCtowego, a który został na tym forum zjechany za kłamstwa i szybciutko zniknął. Podejrzewam, że zanim takie PS4 (o XO szkoda gadać) wczytało jedną mapę w Divinity to albo spaliłoby się z niedoboru mocy albo loading trwałby 5 minut. Tylko ignoranci będą mówić, że ta gra brzydko wygląda. Na dodatek jakby w prawdziwym rpgu najważniejsza była grafika a nie system gry, rozwój bohaterów, questy i crafting.

Opublikowano

Jedyne co wyróżnia sie w Destiny to cudowna oprawa dźwiękowa ... no ale Bungie pozbyło się Martiego, wiec w następnej cześci już nic nie bedzie czymś więcej niż 7+/10.

Taaaa , muza jest piękna. Gry bankowo nie kupie, ale ost jak będzie to musowo.

Opublikowano

O problemach technicznych Divinity można poczytać w internecie, tony stron. Gdzie tu kłamstwo ? Ciężko dojść do "mięska" rpg jeśli problemy technicznie skutecznie od tego odciągają. I powtarzam, to nie jest kwestia słabego framerate'u a przypadłości typowo PC-towe. Stop klatki, "haczenie" się obrazu ( nie wiem jak to się nazywa profesjonalnie ), dziwne dogrywki. O takich sprawach jak to , że gra nie chce działać na wielu konfiguracjach nawet nie piszę. Na dokładkę produkcja jak na oprawę stritce graficzną ma spore wymagania sprzętowe. Owszem na LOW i kombinacje, ma mniejsze ale wtedy to jawne "oszustwo" Gra wygląda bardzo słabo a i tak swoje "ciągnie". Podsumowując, dla mnie ( i nie tylko ) giera niegrywalna przez różnorakie problemy. W końcu coś wyjdzie na PC a i tak nie można pograć. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Paskudna choroba to brak optymalizacji gier na PC. Czy to od gigantów czy mniejszych. Takie Divinity nowe, przecież to techniczny bubel. Ta gra chodzi jakby się miała zaraz rozlecieć a na obniżonych detalach wygląda jak z PS2. Inne, z grafą z Amigii potrzebują dwóch rdzeni, ładne dymanko w kakałko xD

To co dopiero za dymanko ma posiadacz PS4, który nie ma w co grać, a jak wychodzi takie Watch_Dogs to jest w uj okrojone, a powinno śmigać bez pierdnięcia w 1080p@60 przy takiej grafice.

Beka z Ciebie.

Opublikowano

Paskudna choroba to brak optymalizacji gier na PC. Czy to od gigantów czy mniejszych. Takie Divinity nowe, przecież to techniczny bubel. Ta gra chodzi jakby się miała zaraz rozlecieć a na obniżonych detalach wygląda jak z PS2. Inne, z grafą z Amigii potrzebują dwóch rdzeni, ładne dymanko w kakałko xD

To co dopiero za dymanko ma posiadacz PS4, który nie ma w co grać, a jak wychodzi takie Watch_Dogs to jest w uj okrojone, a powinno śmigać bez pierdnięcia w 1080p@60 przy takiej grafice.

Beka z Ciebie.

Na szczęście to co jednak wyszło nawet w 10% nie ma takich jajec technicznych jak Divinity czy WD na PC. 

Opublikowano

Szatanek a ty to kupiłeś czy ukradłeś z pb tą wersje co ma najwięcej seedów i jest bez patcha? Zakładam że pb więc dociągnij patcha. Stuttering się zdarzał ale 2 dni po premierze już był patch który mi to naprawił. Nie wiem jak jest na biedronkowych kompach ale te problemy które wypisałeś zauważalne były właśnie aż do wejścia pierwszych łatek.

Opublikowano

Oho, najpierw udawałeś mądralę, a teraz udajesz głupka? Szybka zmiana.

Co jest głupiego we wpisaniu pb ( o którym mówi Adi ) w google ? Nie każdy zna jakieś wasze pirackie miejsca. Wpisywanie pb razem z "pirackimi" kombinacjami również nie pokazało nic konkretnego. Zamiast się mądrzyć napisz skąd kradniesz a nie podchody. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nikt nic nie pisał o piractwie, ale oczywiście Twoje pierwsze skojarzenie z pb to piractwo. Kolejny raz udajesz głupka czy po prostu nie chcesz się przyznać, że zassałeś grę z torrentów?

Opublikowano

Nikt nic nie pisał o piractwie, ale oczywiście Twoje pierwsze skojarzenie z pb to piractwo. Kolejny raz udajesz głupka czy po prostu nie chcesz się przyznać, że zassałeś grę z torrentów?

Szatanek a ty to kupiłeś czy ukradłeś z pb

Nom, nikt nic nie pisał o piractwie. Coś jeszcze ? 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Kolejny raz udajesz głupka czy po prostu nie chcesz się przyznać, że zassałeś grę z torrentów?

Opublikowano

Ja mam z torrentów wersję reoladed z patchem bodaj 1,50 ( 2 giga prawie miał ). Nie ma co ukrywać. Nie będą tu się pruł, że miałem zamiar kupić wersję PL bo i tak ktoś to podważy. Tak czy siak, po obadaniu pirata , nic nie kupię. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

>sugerowanie że nie zassałeś z torrentów i nie wiesz co to pajretbej

Nyga pliz. Mame oszukasz, tate oszukasz ale nie forumka.

EDIT: masz starą wersje gry, ściągnij nowego patcha. Serio.
w 1.0.63 na przykład - Optimised texture streaming & sound loading to reduce stuttering

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Czy jeśli napiszę, że niby z tym nowszym patchem dalej kupa to ktoś uwierzy ? xD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Czy jeśli napiszę, że niby z tym nowszym patchem dalej kupa to ktoś uwierzy ? xD

Nope, ale jak chcesz zagrać na tym swoim "piekarniku" to trzeba ściągnąć nowego patcha. Aktualny jest 1.0.81

Opublikowano

Divinity średnia 87% bez lizania zadków dziennikarzom i pomimo tego, że Szatanek ma problem ze swoją piracką kopią. Zobaczymy ile zrobi marketing w przypadku Destiny.

Opublikowano

Nic nadzwyczajnego, odtworcze, nudne, slaba grafika, niezbyt udany miszmasz wielu gier.

93% na metacritics

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.