Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Problem z Ds3 jest taki, że jeżeli nie masz dłoni pięciolatka, to jak trzymasz pada jest przerwa między wewnętrzną stroną dłoni a tyłem pada. Pad od x360 o wiele lepiej leży w łapach, ale ma beznadziejne przyciski (szczególnie bumpery które "klikają" zamiast się wciskać), analogi i d-pad.

Serio, pad od Xa ma gorsze analogi?

Te cztery ostre punkciki... nienawidzę ich. 

Wycierają się dość szybko.

Analogi w padzie X360 > te z DS3. W ogóle pad od X360 > DS3 prócz jednej rzeczy: krzyżak. Przecież to już chyba od pięciu lat jest dawno ustalony temat, po co do tego wracamy :confused:.

właśnie ;) 

Jak jest z padem od PS4? ten od xOne miałem w rękach od ps4 jeszcze nie było  mi dane.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Wycierają się dość szybko.

Analogi w padzie X360 > te z DS3. W ogóle pad od X360 > DS3 prócz jednej rzeczy: krzyżak. Przecież to już chyba od pięciu lat jest dawno ustalony temat, po co do tego wracamy :confused:.

No ale jak grasz w Dark Souls na padzie od x360 z "klikającymi" się bumperami? W ogóle nie czuć, że się je wciska i tak jak w gersach może i nie przeszkadza bo się nimi chyba ładuje broń, tak w dark souls ciągle musisz ich używać.

Opublikowano

Gioteck Real Triggers

triggers.png

triggery to jedyna wada DS3, ale z tymi nakladkami DS3 > pad od GaCka = WiiMote+grucha = DS1/DS2 >>>>> Reszta

Serio warto zainwestowac w to ? Opinie w sieci mieszane z tego co czytam
Warto, czasem tylko się wyrabiają i odpadają.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Gioteck Real Triggers

triggers.png

triggery to jedyna wada DS3, ale z tymi nakladkami DS3 > pad od GaCka = WiiMote+grucha = DS1/DS2 >>>>> Reszta

Dlatego ja sie w koncu wnerwilem i je... przykeilem superglue :D

Opublikowano

hmm na allegro za 18 zl , mozna wyprobowac. dzieki za cynk

Opublikowano

Gioteck Real Triggers

triggers.png

Dlatego ja sie w koncu wnerwilem i je... przykeilem superglue :D

Też dobry patent.
Opublikowano

triggery to jedyna wada DS3, ale z tymi nakladkami DS3 > pad od GaCka  = WiiMote+grucha = DS1/DS2 >>>>> Reszta

mj-laughing.gif

Opublikowano

Nie no (pipi)a - to chyba będzie cytat roku. Pada od Gacka mam od 7 lat jednego i nigdy mi się nie sp(j)erdolił - a przed chwilą kupiłem drugiego Duala 3 od września.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Alpha Destiny ... sa cycki ... nie, to nie tak. JEST CACY ! O, o to mi chodzilo.

Nie bylem przekonany co do tego tytulu ale po zagraniu widze ze mozna zaczac sie jarac. I tak, gunplay przypomina Halo, choc jest kilka broni z mocno przedobrzonym recoilem.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

2mg466t.jpg

Only Pudliszki.

Opublikowano

bp8nrstcuaebs9o.jpglaivu5u.jpg

A nie jakieś kurde spiny o piksele.

Opublikowano

żeby nie uciekł temat, cytat z MaZZeo w E3, z którym ciężko się nie zgodzić:

​Ale czego nie rozumiesz zeratul, że nintendo to święta krowa jest? Gardzenie sequelami od każej korpo i żądanie nowych marek, pomysłów, ale nintendo to nieee, od 130 lat bez nowych serii tylko cały czas klepanie tego samego i wystarczy że yoshi sra włóczką a mario rozpjerdala łbem kolejne murki albo rzuci bananem na asfalt i jest ściąganie gaci przez głowę. A przepraszam bo gameplay jest super ultra, fajnie tylko że picie od 30 lat tego samego blue johnny walkera też zawiewa sandałem.
Opublikowano

co sie dziwic, jak ludzie jaraja sie Splatoon (dla niektorych to nowa nadzieja branzy i kolejny MAX Skillowy shooter... ) :teehee: jeszcze jakie rozmowy w temacie, CS Go, COD, pierwsza strzelanka w ktorej mocno trzeba myslec ^^ Po 5 minutach znudziloby mnie strzelanie farbkami...

Edytowane przez easye

Opublikowano

ojoj, ale dupki pieka!

Opublikowano

co sie dziwic, jak ludzie jaraja sie Splatoon (dla niektorych to nowa nadzieja branzy i kolejny MAX Skillowy shooter... ) :teehee: jeszcze jakie rozmowy w temacie, CS Go, COD, pierwsza strzelanka w ktorej mocno trzeba myslec ^^ Po 5 minutach znudziloby mnie strzelanie farbkami...

Lepiej grać w skilowego bugfielda po raz 8? I dzwonić do czezkiego z płaczem o.3 rano ze nie działa ? Xdddd

Opublikowano

Ale o co chodzi. Ja kupuje coda co roku i gram w multi. Tyle że widzę że cod z części na część staje się gorszy a ostatnie w singlu to porażka pierwsze 2 których w singlu nie mogłem skończyć.

W przypadku mario prawie co grę mamy rozwój i nowe pomysły. Porównaj sobie mario 64, mario galaxy, mario 3d world. Tak samo zelda okaryna, wind waker, twillight princess czy skyward sword to odcinanie kuponów?

Ludzie nie bądźmy ignorantami. Wydawane w odstępach 3-4 letnich the legend of zelda porównywać z tasiemcami od ea, ubi czy activ?

Chwalony tutaj nfs który mnie znudził po 1h porównaj z mario kart 8. Pierwsze n'ta wariacja tasiemca ukazującego się co roku a drugie kolejna część znanej serii wracająca po latach.

Nintendo uprawia recykling ale każda z części ich flagowych serii wprowadza powiew świeżości. Patrz pikmin 3 które jest prawie zupełnie inną grą niż pikmin 2.

Tytuły z innych konsol też mają przeblyski geniuszu. Świetnie odświeżone tasiemce z dużą ilością nowych pomysłów np: ac : black flag, tomb raider, far cry 3. Niestety to jest mniejszość. Większość tytułów aaa z części na część staje się gorsza. Przykłady bf 2 bad company a bf 4, killzone 2 a killzone 4, dead space a dead space 3 czy modern warfare a ghost.

Życzę wam aby wasze ulubione serie doczekały się kontynuacji na poziomie gier nintendo.

Splatoon może będzie fajną strzelanka ze świeżym pomysłem na siebie i może da mi tyle frajdy co mario kart. Może będzie niewypałem jak czasem nowe marki są. Jestem jednak pewny jednego jak gra wyjdzie to nie będzie to beta z masą bugow jak bf 4 :P

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Ogolnie Codename uwazam, ze trzeba byc z lekka uposledzonym by porownywac strzelanie farbkami do BFa.

Cos jak Mario Kart > Forza, DC, C.A.R.S itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ninendofagi przeginają w drugą stronę. Gry na które nawet by nie spojrzeli na innych platformach, gloryfikują na sprzętach Big N. Umiar i pokora, a fanole Nintendo tego nie posiadają, srają na wszystko od Nintendo lukrem. Krapa nie nazwą krapem, kupy nie nazwą kupą, bo od Nintendo !

Tak czy siak, piękna kuleczka Kirby <3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Edytowane przez Szatanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.