Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

>expert

>świetna reputacja

XDDDDDDDD

No a jak?

Przynajmniej nie jestem chorągiewka :obama:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Teraz to do każdego takiego zakładu jako gratis do usunięcia w sumie Yeti powinien też dołączyć.

Opublikowano

załóżcie sie o zmiane sygnatury na miesiąc :)

To to zaden zakład, o to mozna założyć sie obstawiając czy bedzie jutro padało czy nie.
Opublikowano

Jezu jak dobrze, że uciekłem od tego zielonego robactwa :obama: być w jednej drużynie z mrokiem?  :whyyy:

Mroku jest jak ten najgrubszy, śmierdzący dzieciak z gimnazjum. Próbuje dostać się do jakiejkolwiek grupy, ale w każdej z nich dostaje strzała w pysk, bo śmierdzi. 

Dziewczyny z niego szydzą, chłopaki wyśmiewają, na WFie nikt go nie chce, jego "przynależność" do któregokolwiek z obozów też nikogo. 

To trochę jak Mendrek...

Opublikowano

załóżcie sie o zmiane sygnatury na miesiąc :)

Kogo obchodzi sygnatura? xD

Zresztą tylko twoja sygnatura robi za powierzchnię reklamową Sony, dostajesz za to jakieś pieniądze? pytam poważnie, odpowiedz :)

Opublikowano

wszystko albo nic, w innym wypadku zostaje piętno jetiego i otagowanie jak w szkarłatnej literze.

załóżcie sie o zmiane sygnatury na miesiąc  :)

jak na fejsie był drinking challenge to ty pewnie byłeś w tym o czytaniu książek?

Opublikowano

>expert

>świetna reputacja

XDDDDDDDD

No a jak?

Nie? A pisałeś, że na poprzedniej generacji tylko xbox 360 a teraz taki fan playstation jesteś?

Opublikowano

Jezu jak dobrze, że uciekłem od tego zielonego robactwa :obama: być w jednej drużynie z mrokiem? :whyyy:

Mroku jest jak ten najgrubszy, śmierdzący dzieciak z gimnazjum. Próbuje dostać się do jakiejkolwiek grupy, ale w każdej z nich dostaje strzała w pysk, bo śmierdzi.

Dziewczyny z niego szydzą, chłopaki wyśmiewają, na WFie nikt go nie chce, jego "przynależność" do któregokolwiek z obozów też nikogo.

To trochę jak Mendrek...

Czyli skończy sie samobójstwem.
Opublikowano

Jest już dla niego nawet stosowny temat w WKP. 

Opublikowano

>expert

>świetna reputacja

XDDDDDDDD

No a jak?

Nie? A pisałeś, że na poprzedniej generacji tylko xbox 360 a teraz taki fan playstation jesteś?

Co innego skakać po generacjach a co innego skakać podczas jednej generacji, inaczej wszyscy byliby chorągiewkami bo wychowało nas Playstation, tzn. MaZZeo nie.
Opublikowano

Dlatego jestem dumny, że JA jako MESJASZ potrafię być ponad podziałami i dobrze bawić się przy XBONE, PS4, Wii U i OUYA. Jestem prawdziwym bezstronnym baronem gamingu, jedynym unikalnym płatkiem śniegu na tym forum, który otwiera oczy.

Opublikowano

wychowało nas Playstation

Nie obrażaj mnie, ok?

Opublikowano

Nie obrażaj mnie, ok?
To nie obraza, powód do dumy, jesli kogos nie wychowało PlayStation nie powinien mieć tu zdania bo to oznaczałoby ze guwno pojęcia ma.

Zapomniałeś o Glorious PC Master Race.

PC nikogo.
Opublikowano

http://www.conowego.pl/aktualnosci/66-latek-gra-w-dota-2-z-polecenia-lekarza-12930/

Mężczyzna wzbudził spore zainteresowanie mediów, gdyż regularnie przychodzi do jednej z kafejek internetowych i siedzi przed komputerem tłukąc przeciwników w Dota 2, popularnej grze firmy Valve, należącej do gatunku MOBA.

Widok 66-latka bawiącego się grami dla młodzieży przez wiele godzin każdego dnia jest na tyle niecodzienny, że szybko zainteresowali się nim dziennikarze, którzy postanowili dowiedzieć się co skłania go do zabawy tym konkretnym tytułem.

Mężczyzna wyjaśnił, że jest to zalecenie lekarza. Gdy się zestarzał jego umysł zaczął coraz bardziej szwankować. Lokalny doktor zalecił mu więc granie w Dota 2, która dzięki szybkiemu tempu rozgrywki i konieczności ciągłego skupienia, pozwoli mu utrzymać umysł w najwyższej formie.

Oczywiście to poprawna politycznie i prawnie wersja.

Prawdziwa zapewne wyglądała tak:

P: Panie lekarzu, mam terminalną chorobę mózgu, nie chcę kończyć s*ając pod siebie. Chcę eutanazji.

L: Niestety w naszym kraju jest nielegalna. Ale jeśli zacznie pan grać na PC, najlepiej w jakieś MOBA, to jest szansa że dostanie pan raka i umrze szybciej.

P: To gdzie jest najbliższa kafejka?

Pierwsze praktyczne zastosowanie grania na pc ;)

Opublikowano

Zapomniałeś o Glorious PC Master Race.

Zawsze i wszędzie pod uwagę będzie brane,

że blacharze to guwno obesrane,

jednak mogą zadać ranę ale każda przecież się zagoi,

FPE, GABENA się nie boi.

<WSP - PSY>

Opublikowano

Nie obrażaj mnie, ok?
To nie obraza, powód do dumy, jesli kogos nie wychowało PlayStation nie powinien mieć tu zdania bo to oznaczałoby ze guwno pojęcia ma.

Pogrążaj się dalej. 

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie obrażaj mnie, ok?
Pogrążaj się dalej.
Jestem orędownikiem prawdy, wiem, ale to Sony dało największy wybór na podstawie ktorego mogłeś ukształtować sobie gust.

U innych korpo miałeś ładna dziewczynę.

U Sony miałeś ładna dziewczynę, blondynkę lub brunetkę, z miseczka A lub D, wysoka bądź niska, ubrana modnie bądź nie, która lubi nosić stringi lub nie.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Mnie wychowalo nintendo, sony tylko pogłębiło relacje rodzicielskie. 

No jak ktoś nie ograł Crasha, to nie powinien mieć tutaj wstępu. 

A Mario 64 skończone?

Opublikowano

Exact

:facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz:  :facepalmz: 

Może to dla Ciebie coś nowego, ale konsole wcale nie zaczęły się od Sony  :dynia:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

A Mario 64 skończone?

Mario 64 niestety nie, nigdy nie miałem Nintendo 64 :( 

Za to grałem w tego skurczysyna wiele, wiele godzin. Dobrze, że pierwszy Gameboy to była taka cegła, bo dzisiejszy 3DS by tego nie przeżył.

Z0051548.jpg

Opublikowano

Nintendo plus salony gier, amiga a dopiero później było playstation. 

Opublikowano

Excat, co Ty nawet o tym paskudnym Sony możesz wiedzieć, skoro zacząłeś przygodę z konsolami od 360tki? :yao:

U mnie Amiga 800XL za smarkacza, potem nintendo plus salony arcade. W tamtych czasach w moim sercu ważniejsza była Sega i Nintendo - Sony, gdy się pojawiło to tylko z doskoku, dopiero po jakimś czasie prawilnie zacząłem ogrywać Playstation.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Może to dla Ciebie coś nowego, ale konsole wcale nie zaczęły się od Sony :dynia:

Ale to forum tak.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.