Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

:ohboy:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Się okaże wtedy kto ukryta opcja blacharska i będzie grać w grafikę, a kto fan sagi i będzie grać w grę.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Nie przesadzajcie, owszem fan wyciągnie z W3 wiecej niz Janusz taki jak ja ktory wiedźmina zobaczy pierwszy raz na oczy, ale nie przesadzajmy, jesli wstęp bedzie dobry to i jedni i drudzy beda dobrze sie bawili.

GTA V na 7dvd XD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jezeli bedziesz zaczynal Wiedzmina od trzeciej czesci to radze Ci Exaxt grac z zeszytem pod reka i notowac sobie wydarzenia, miejsca i postaci na linii czasu wraz zr strzalkami wskazujacymi relacje miedzy postaciami

Pisze serio

Opublikowano

GTA V na 7dvd XD

strolowali ich :D

RzePAIGclSE.jpg

Opublikowano

blacharnia korzysta z plyt dvd?

Opublikowano

Bardzo ładne wydanie.

Opublikowano

GTA V na 7dvd XD

Przynajmniej w 1080p, 60 fpsow i 4K. PC Master Race,nie to co ten szrot gdzie ma spadki fpsow i wyglada jak kupa guwna zwanym plejstejszon cztery

Opublikowano

Jezeli bedziesz zaczynal Wiedzmina od trzeciej czesci to radze Ci Exaxt grac z zeszytem pod reka i notowac sobie wydarzenia, miejsca i postaci na linii czasu wraz zr strzalkami wskazujacymi relacje miedzy postaciami

Pisze serio

Lepiej niech sobie narysuje strzałkę w kolano i zagra w skyrima, przynajmniej coś skuma.

Opublikowano

Świetne wydanie. Artworki na płytach - piękno.

Opublikowano

GTA V na 7dvd XD

Przynajmniej w 1080p, 60 fpsow i 4K. PC Master Race,nie to co ten szrot gdzie ma spadki fpsow i wyglada jak kupa guwna zwanym plejstejszon cztery

:dynia:
Opublikowano

1% blacharzy moze sbie pozwolic na takie ustawienia?

Opublikowano

1% blacharzy moze sbie pozwolic na takie ustawienia?

Blacharstwo to gamingowy 1%

#occupysteam

Opublikowano

Do blacharzy mozna mnie tez doliczyc, lubie czasami pyknac w CS GO lub odpalic jakas gre  w 1080p i 40-50 fpsach nie to co klapy zaorane w 24 fpsach i 900p xd. Co prawda tez mialem problemy z AC Unity ale nie tak jak na szrocie.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

bociarnia do getta, potem pod sciane i  :shotgun:

SKINHEAD WAY OF LIFE hitleremoticon_zps1733642d.png

Opublikowano

microsft z kolei zayebie swoja prezentacje nowym CoDem w WWII :fsg: i nowym Battlefieldem: city guard

Ostatnie donosy wskazują, że to chyba jednak będzie Black Ops 3. :frog:

Jako znafca coda obstawiam Black Ops 3 (tego jestem pewien w 100%) z akcją gry dziejącą się w połowie we współczesności, a w połowie w 2 wojnie światowej. 

Opublikowano

microsft z kolei zayebie swoja prezentacje nowym CoDem w WWII :fsg: i nowym Battlefieldem: city guard

Ostatnie donosy wskazują, że to chyba jednak będzie Black Ops 3. :frog:

Jako znafca coda obstawiam Black Ops 3 (tego jestem pewien w 100%) z akcją gry dziejącą się w połowie we współczesności, a w połowie w 2 wojnie światowej.
Mysle ze prawdopodobne.
Opublikowano

Black Ops 3,  dlatego ze seria Black Ops jest bardzo popularna i bardzo ale to bardzo dobrze sie sprzedala. Bardzo dobrze ze nie powstanie World at War II.

Kupilem 2 wersje Advanced Warfare na Xbox One i PS4(kto nie wierzy niech spojrzy na moje gierki w sygnaturze). Trzeba wspierac branze

Czekam na nowego CoD, tak jak co roku biore edycje kolekcjonerska z season passem, trzeba wspierac dobre gry.

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

U Figaro potrafili sprawdzić IP i dac bana, ale ku.rwa tego barana to (pipi)a nikt sprawdzić nie potrafi, nie zdziwiłbym sie gdyby to była marna prowokacja jakiegoś moderatora.

Opublikowano

U Figaro potrafili sprawdzić IP i dac bana, ale ku.rwa tego barana to (pipi) nikt sprawdzić nie potrafi, nie zdziwiłbym sie gdyby to była marna prowokacja jakiegoś moderatora.

Tak jak pisalem trzeba wspierac branze, wiec kupilem kolekcjonerke z season passem  na szrota 4 i jeszcze zwykla wersje na xbox one. Lepsze to niz jakies guwna obesrane na tym szrocie,szkoda kasy na the ordery czy jakies mody do soulsow itd. wiec wolalem sobie ostatnio kupic season passa do Destiny bo za(pipi)ista gierka, przegralem 80h i nadal swietnie sie bawie nie to co jakies korytarze na 5h grania xd

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

niezły tryhard

Opublikowano

niezły tryhard

to sprawdz moj profil w sygnaturze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.