Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

a na koniec pare meczykow w najlepszym fps'ie CoD AW :banderas:

:dynia:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

niezły tryhard

to sprawdz moj profil w sygnaturze

no widze, ale nie wierze, że można być aż tak głupim

Opublikowano

a na koniec pare meczykow w najlepszym fps'ie CoD AW :banderas:

:dynia:

No tak, Hardline tez jest niezly. Za pare dni biere. Beta byla za(pipi)ista

Opublikowano

co tu sie odpierdala, ledwo kilka dni mnie nie było

już sie biore za porządek i rozdaje warany

załóżcie sie o zmiane sygnatury na miesiąc :)

Zresztą tylko twoja sygnatura robi za powierzchnię reklamową Sony, dostajesz za to jakieś pieniądze? pytam poważnie, odpowiedz :)

no przecież za friko bym nie wklejał

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Bez kitu, jak by wydali gta 5 na pc na bluerayu, to z jednej strony by był niezły dupościsk, ale z drugiej strony nic by tak nie napędziło kupna napędów ;)

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Bez kitu, jak by wydali gta 5 na pc na bluerayu, to z jednej strony by był niezły dupościsk, ale z drugiej strony nic by tak nie napędziło kupna napędów ;)

Chciales chyba napisac nagrywarek bluray :kaz:

Opublikowano

Ja jestem ciekaw kiedy i jaka gra pierwsza przekroczy barierę 100 giga pojemności.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że to będzie najbardziej dopakowana wersja.

Ale dopiero w 2015 dla blachy :reggie: 

Opublikowano

Ciekawe ile będzie trwać instalacja GTA z tych 7 płyt :Coolface:

Myślę, że większość sobie wklepie kod na Social Club i stamtąd zassa grę szybciej niż by zainstalowała z płyt. 

Ja jestem ciekaw kiedy i jaka gra pierwsza przekroczy barierę 100 giga pojemności.

Star Citizen ma na koniec zajmować 100gb. 

Daję miesiąc i online zaleje plaga trainerowców. :reggie:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Zanim ten Star Citizen w ogóle wyjdzie to Roberts zdąży zarobić kolejne 50 baniek.

Opublikowano

Z przyjemnością wezmę GTA V na 7 płytach DVD. Obczajcie te grafiki na płytach, no (pipi) wspaniałe. Chciałem brać z ruskiego STEMA ale jednak wydanie fizyczne jest goty.

Opublikowano

Chciales chyba napisac nagrywarek bluray :kaz:

Pamiętam jak kupiłem na giełdzie NFS Most Wanted za 20zł na DVD. Wracam do domu, wrzucam płytę do napędu, a tam 4x ISO wersji CD do zamontowania w napędzie wirtualnym :dynia:

Opublikowano

Zależy. Jeżeli wyciągnę 50 fpsów na najwyższych to 1080p, jeżeli bedą dropy do 32-35 fpsów to pier,dolne downsampling do 3200x1800 i zablokuję na 30 fpsach.

Pogram 3 godziny i wrócę do 240p, bo lepszej platformy do grania w gry w 2015 roku ni ma.

Opublikowano

No na 7 pytach, to nie w 240p, prawda?

240p tylko na konsolach nintendo zbokow

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Powinni Cię wziąć do Digital Foundry.

Opublikowano

Z przyjemnością wezmę GTA V na 7 płytach DVD. Obczajcie te grafiki na płytach, no (pipi) wspaniałe. Chciałem brać z ruskiego STEMA ale jednak wydanie fizyczne jest goty.

teraz to mam k,urwa dylemat

Z jednej strony pudełko na półce i 7 płyt :banderas:

Z drugiej strony gra nie na STEM to nie gra.

Opublikowano

W tym roku Yano Hunter 4, port z Wii (w sam raz dla fanów Vity), Project STEM i kilka chińskich bajek. Minimum 350h GEMPLEJU

Boże tyle wygrać :obama:

Kruku i tak zaje,biemy z zatoki :kaz:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

A to nie możesz kupić pudełkowej i cd-keya dodać do biblioteki steam?

Opublikowano

Jeszcze nawiązując do tematu "Sony kiedyś a dziś". Faktem jest, że Sony samo w sobie w czasach PSX-a marnym sojusznikiem graczy było. Gry były drogie, piractwo rozwitło (w sumie i tak by chyba rozkwitło, była to scheda po prl-u). Ale jeśli ktoś uważa, że dzisiejsza pozycja Playstation w Polsce to "się samo zrobiło się", to osiągnął właśnie szczyt betoniarstwa i ignoranctwa. Prawdą jest, że od czasów Playstation 3 Sony w Polskę sporo zainwestowało (jak i w parę innych lokalnych rynków). Liczne eventy, pokazy prasowe, konkursy, najmowanie profesjonalnych agencji (np. do social media), otworzenie centrum pomocy, lokalizacje 2.0, reklamy i promocje. Efekt? Playstation pomimo braku możliwości piracenia, nadal utrzymało rynek i to pomimo możliwości piracenia u konkurencji. Majstersztyk i mission impossible w jednym. By polskiego Janusza-pirata przerobić na polskiego Janusza-klienta? 15 lat temu ktoś by pomyślał, że to science-fiction. I to takie na mocnym haju. Innymi słowy - Sony zamiast obrażać się jak Nintendo, wzięło ową bazę graczy która wychowała się na piratach, i zadbało o nią tak że dziś nadal pozycja Playstation jest dominująca.

Najbardziej chyba w tym wszystkim wychodzi, że sfrajerzyło w Polsce Nintendo. Mając bazę wychowaną na Mario i spółce, zrobili w Polsce wszystko na odwal, porzucając swe dzieci i nawet oddanych fanów. A szkoda, bo na sentymencie sprzed lat da się w Polsce daleko ujechać. Zwłaszcza, że Nintendo wciąż ma się czym pochwalić...

Opublikowano

A to nie możesz kupić pudełkowej i cd-keya dodać do biblioteki steam?

Rockstar chyba nie daje klucza na steam tylko do tego ich Social Cluba. 

Opublikowano

Code name steam to ta gra ze srednia jak drivecrap? :obama: slaby port i kolejna czesc tasiemca od capcom. Wszystkie konsole na kolanach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.