Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

shut-the-fuck-up-o.gif

Mroku... Od Twojego pitolenia na prawdę można dostać raka. Teraz nagle stałeś się blacharzem. :dog: :facepalmz:

Hejcisz Nintendo i kochasz COD... W ogóle po co ja się produkuje? Na głupotę nie ma przecież lekarstwa.

Edytowane przez Hum

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Capcom znowu uyebało lokalnego co-opa w RE5 na Steamie. Jak zwykle...

Opublikowano

Code name steam to ta gra ze srednia jak drivecrap? :obama: slaby port i kolejna czesc tasiemca od capcom. Wszystkie konsole na kolanach.

Wyszedł patch który niweluje wadę wymienioną w większości recenzji (w piz,dę długie tury przeciwnika) wiec idąc logikà klapów w 70% robi się 90 :kaz:

Opublikowano

TpRM5dK.jpg

ja już gram

#tylkoxbox

Opublikowano

shut-the-fuck-up-o.gif

Mroku... Od Twojego pitolenia na prawdę można dostać raka. Teraz nagle stałeś się blacharzem. :dog: :facepalmz:

Hejcisz Nintendo i kochasz COD... W ogóle po co ja się produkuje? Na głupotę nie ma przecież lekarstwa.

Blacharzem byłem od dawna tylko sie ukrywalem , xbox4life a ps4 służy jako stojak pod Xbox one, nie długo pogram sobie w gierki z One na moim monster PC a wy dalej na taborecie grali w remote play za pomocą vity.

Hum, Coda i Destiny to ty szanuje bo to niezle szpile. Nintendo wypuszcza jakies zboczone giery wiec dlatego tam tak konsole się dobrze sprzedaja. W Europie i u hamburgerow konsole Nintendu nikogo

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

TpRM5dK.jpg

ja już gram

#tylkoxbox

Czekam na streama bracie:

2cpufls.jpg

Opublikowano

TpRM5dK.jpg

ja już gram

#tylkoxbox

Co to za rak ? bo nie wiem dokladnie.

Edit:

Wiadomo jaki bedzie framerate na konsolach ? Bo jak cos to sciagne sobie na PC i pogram na medium w 30 FPS i 1080p, lepsze wrażenia będą niż na tym szrocie plejstejszon

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

slyszeliscie ze gta5 na pc jest na 7płytach?

przypomniały mi sie czasy gdy miałem duke nukema 3d na takiej stercie dyskietek

Worst-Valentines-Day-Gifts-Floppy-Disks.

Opublikowano

po siwych wlosach wnioskuje ze to twoja stara mroku

Opublikowano

Rak to do ciebie ojciec mówił mroku jak bił cię kablem od internetu.  8)

Opublikowano

Ja tak nisko mozna upasc zeby po rodzicach jechac.. No tak to norma u agresywnych klapow :reggie:

Znowu minusuja, beka

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Rak to do ciebie ojciec mówił mroku jak bił cię kablem od internetu.  8)

:obama:

Opublikowano

slyszeliscie ze gta5 na pc jest na 7płytach?

przypomniały mi sie czasy gdy miałem duke nukema 3d na takiej stercie dyskietek

Worst-Valentines-Day-Gifts-Floppy-Disks.

kąsolowcy mają czelność wyrzucać PC-tom zacofanie, przyganiał kocioł garnkowi :obama:

wracajcie jarać się Spotify i muzyką podczas gry w 2015 roku xDD

Opublikowano

To ze komus się nie podoba wykastrowany wiedzmin a woli grac w lepsze gierki takie jak CoD czy Destiny nie znaczy ze trzeba zaraz hejtuwac. Tak jak pisalem, szkoda kasy na konsolowa wersje ogram sobie na pc na medium w stalych 30 fpsach. Zobaczycie jak będziecie mieli spadki na tym szrocie gorzej niz w Unity a modele postaci i tekstury będą wygladaly po downgrade pewnie tak bo szrot nie uciagnie:

hqdefault.jpg

Wiedzmin xd

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

Chociaż nie mamy gier na 7 płytach raven  :pawel:

Opublikowano

Mroku napisz nam prosze co wg ciebie nie jest rakiem

Opublikowano

Zbanuj go ktoś, proszę...  :whyyy:

Opublikowano

Najpierw odpisujesz na te jego brednie, a później płaczesz, że on wciąż jest na forum.

Opublikowano

Masz rację, Mrok to moja wina. :frog:

Opublikowano

Czas przerwac milczenie i wylozyc czysta brudna prawde na talerzu dla wszystkich. Opisze teraz dlaczego Playstation 4 to jedyna sluszna platforma do grania i dlaczego ani PC ani Xbox nie maja do niej startu.

Najpierw warto zaznaczyc dlaczego PS4 jest lepsze niz PC, a sa ku temu az trzy powody:

- Komputer kosztuje 10,000 zl zeby pociagnal takie same gry jak PS4

- Na komputerze jest biedna grafika (zdjecia ponizej)

- Na PS4 gramy wygodnie na kanapie, podczas gdy PC to 15 calowy monitorek i siedzenie na taborecie bez oparcia.

Popatrzmy jak sie prezentuje najladniejsze strzelanki na PC, PS4 i Xbox One aby porownac

PC

hqdefault.jpg

Xbox One

http://static.tumblr.com/e1092a1b6d71cc7ea0d3b88681664841/czvomjt/gkammhbmo/tumblr_static_screen_shot_2013-05-08_at_3.44.19_pm.png

PS4

killzone-shadow-fall-gameplay.jpg

Jak widac na PS4 nie ma mocnych, do tego dochodza zabójcze exclusive'y:

The Order 1886 - Co zrobimy gdy wezmiemy Gears of War, dodamy do tego piekna grafike oraz cudowna fabule? Wyjdzie nam zabojczy must have system seller, kocham ta gre i w lepsza nie gralem, oby wiecej takich.

Killzone Shadow Fall - Najlepsza strzelanka jaka wyszla

Drive Club - Najlepsze wyscigi

Knack - Najlepsza platformówka w jaka grałem, kocham ta gre, kupilem druga kopie w folii i powiesilem na scianie jako ołtarzyk

Jak widac Playstation 4 to jedyny sluszny wybór, mam nadzieje ze niedlugo wszyscy sie zreflektują i kupia tę jedyną konsole aby wspierac Sony i dolaczyc do wspolnej gry :)

:Coolface:

Edytowane przez Velius

Opublikowano
Zynga CEO Don Mattrick to Depart

Biedaczek cos miejsca dla siebie znalezc nie moze, pewnie do dzis jak myje zeby i patrzy w lustro mysli sobie jak mogl byc tak glupi i strzelic ten komentarz z xboxem 360 :yao:

Pamietamy [*]

1705840_0.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

kur.wa nie moge z tego STEM pc master race :pawel: a raczej pc master wait

jak można nazywać wersję gry jako definitive skoro wyszła dwa lata po pierwotnej wersji :dynia:

te gejmingowe blacharskie kreatury puszą się na 60fps jakby to było gwarantem innej zabawy. Te same postacie, misje, świat, wszystko w zasadzie, tylko tyle że 60fps.

To tak jakby specjalnie opuścić kinową wersję Avatara, krzyczeć pod nosem lalalala kiedy ludzie na około komentują film a potem jarać się wersją na blu rej wydaną po 2 latach :pawel:

i oni śmią nazywać kogokolwiek plebsem i szydzić z betatestowania gry, jak prawdziwe betatesty GTA V zaczną się na parę dni, kiedy dzieciaczki będą pytać CZEMU WERSJA SKIDROW SIĘ NIE ODPALA albo PUJDZIE MI NA Geforce 8800GT?

znalazłem filmik przedstawiający relację pecetowców i konsolarzy

_1379128817.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.